H&M

I love H&M smink. Produkterna är helt klart godkända för det sjukt billiga priserna! Synd vi inte har det i hemma!


Mmmm

Njuter i min ensamhet!


Shoppat!

Då var man på topp igen. Efter att ha shoppat lite kläder, smink, ljus och annat så känner man sig glad och nöjd :)
Sitter ensam på hotellrummet i Skärholmen och väntar på att någon rumskompis ska dyka upp.
Funderar på att ta mig ett glas rose eller något. Det börjar bli ganska tråkigt att vara själv så något får jag hitta på.
I morgon kör vi igång kursstarten. 8.05 kommer bussen och hämtar oss så ska upp i ottan och käka hotellfrukost. Mmmm.


Ojsan

Haha tror det ska vara tvärtom. Mot Norsborg och av vid Skärholmen. Hoppas att jag åker rätt nu. Tåget kom in till centralen typ 45 minuter försent så jag får se när jag är framme vid hotell prins Philip :)


Stockholm

Sitter på x2000 till huvudstaden. I morgon börjar Kursen jag ska på, ASM. Är framme om ca 1 timma och då blir det till att ta tunnelbanan mot Skärholmen och jag ska av i Norsborg. Får se om jag klarar detta lika bra som jag gjorde när jag var på BSM kurs :) ska dumpa mina väskor på hotellet och sen shoppa lite i köpcentrumet som ligger nära. Återkommer senare idag!
Adjö!


Störd

Okej min blogg App är helt störd. Därför kommer det upp sjuttioelva bilder i stället för en. Suck säger jag bara.


Halloween

Så här såg min dockoutfit ut igår för er som inte har sett det :)


Sööööt

Min dotter är det sötaste som finns. Kan inte fatta att tiden gått så fort. Det närmar sig 3,5 år nu. Lea är så stor och en så duktig flicka :)


Halloweenklänning

Leas klänning är nästan klar. Detta ni ser här är en gammal gardin som jag gjort till en spök klänning. Sitter och syr för hand nu. Pumpor på ärmarna, spöken vid kragen och döskallar längst ner på klänningen som ni knappt ser. Men som sagt den ska få sig lite blodstänk med tänkte jag!


Bröd

Nytt bröd igen :) denna gången med linfrön och lingon i och massa mjöl sorter!


Vuxet

Man kan undra vad jag sysslar med. Min mor sa att denna var en enkel maskin men jag fattar ingenting. Tur det finns en instruktionsbok :) Leas outfit till Halloween måste ju sys!


En ledig dag

Jag och Lea sitter och myser i soffan. Våran lediga dag kommer att utnyttjas som så att Marie kommer och fikar i eftermiddag. Efter det kommer mamma och Nellie på fika också. Det blir med andra ord mycket fika idag :)
Nu blir det brödbakning och sen dumle kakor!


Tack

Jag vill tacka min vän Marie som alltid är en trogen kommenterare på mina inlägg :)


Halloween

Jag och Lea fick fixat en pumpa till trappen. Vi skar ut och gröpte ur som två galningar. Hade glömt hur pumpa luktade och det var ingen god arom. Men bra blev det :)


Helhet

En bild på hela köket nu när allting äntligen är färdigt. Tjoohoo!


Skor

Mina nyinköpta galoscher från Ellos kom på posten idag. Synd att de bruna inte fanns i min size men dessa va fina med som attan :)


Fog

Då var det inprincip klart. Putsning av kaklet kvar och en gummifog längst ner sen är det komplett :) det blev tyvärr ingen svart fog men det blev bra ändå!


Ojojoj

En riktig hit. Fredde verkligen älskade denna tacojansson :) riktig god smak och det blev väldigt mycket mat. Det var väldigt lätt att laga och sen står ju rätten i ugnen typ 45 minuter och då hinner man göra en super god sallad till :) Hoppas ni blir lockade!


Kvällsmat

Det blir sen middag ikväll. Tog ett recept ur min kokaihop app som heter tacojansson. Snart är den färdig och då kommer resultatet. Älskar kokaihop.se


Färdigt

Ny gräddade muffins. Mums!


Stackars Malin

Lea har startat ett terrordåd mot Malin :)


Muffins

Gräddning på gång. Jag, Lea och Malin bakar hallonmuffins :)


Sööt

Min runda lilla sötnos ;)


Kakel

Kaklet är inprincip klart. Nu är det bara fogandet kvar. Man ser ganska dåligt på bilden men det får duga som uppdatering. Ber om ursäkt för skiten på diskbänken :)


Vintern på nätet

Då har jag internetshoppat som bara den. Har man en massa erbjudanden på ellos så självklart ska man utnyttja dom :) Fick beställt jacka, kängor, halsduk, mössa, vantar med mera. Med andra ord, hela vintern är räddad :)

Kakel

Äntligen är kaklet på G. Det blir nog kanon när det blir färdigt. Vi ska ha svart fog tänkte vi då det bryter av allt det gråa.


Toast

Mumsiga toast gjorda av mitt bröd. Passar ju perfekt när limpan börjar bli lite torr!


Äntligen


Haha

Snyggt Moe!


Mattan

Då har vi den nya mattan här som jag och Lea köpte idag på Ikea. Det tar ju ett tag innan den blir fin efter den har varit ihop rullad!


Upp fräschning

Moa färgar och klipper mitt hår medan Lea och jag kollar Pippi :)


Oh hoj!

Det blev ingen vidare sovmorgon idag inte. Det är bara att bita ihop och glädjas åt att ha fler timmar med dottern och allt hushåll :) Idag ska jag troligtvis försöka mig på att slipa mina stolar jag köpte. Ni kommer ihåg?,
Vad tycker ni? Ska dom bli svarta eller vita? De ska vara i sovrummet!


Färdigt!

Dom ser ju underbara ut :)


Bak igen

Nu kör vi på med limpor denna gången. Närmare bestämt formfranska med linfrön :) Ska göra dom i formar och ber till gudarna att det blir bra. Lägger man dom direkt på plåten brukar dom oftast sjunka ihop och bli tråkiga. Ne här ska vi ha höga limpor penslat med flingsalt ;)


Nytt

En lampa jag köpte på rusta. Den passar väldigt fint in här tycker jag!


Hurra!

Gud va baket blev lyckat. Hallongrottorna och kärleksmumsen blev gudomligt goda. Mer än så hann vi inte med idag. Alla syskonen va här innan på en fika. Trevligt!


Nytt!

Detta har jag ju glömt att visa er. Framsidan av huset där en ny ytterdörr är insatt och en ny garageport. Om ni undrar varför fasaden ser ut som den gör så är det för att det är grundfärg. Huset ska ju bli grått så småningom :)


Ojdå!

Haha kul att vi inte märkte igår att hela ljuset rann ut över tvbänken.


Thai

Åt thaimat precis från Big Thai i Breared. Sjukt gott så det rekommenderar jag stark för er som aldrig köpt mat där!


Efterrätt!

Jordgubbssorbet med färska jordgubbar och en touch av lime samt honung. Passar perfekt efter en mäktig varmrätt!


Varmrätten!

Detta består av duchessespritsar, fläskfilé inlindad i bacon fylld med cantadu och basilika. En pepparsås och en fräsch sallad till gjorde rätten komplett. Riktigt gott var detta vill jag lova!


Förrätten!

Sofie och Leo är här nu och vi äter tre rätters. Nu ska vi hugga in i varmrätten men tänkte visa Sofies förrätt hon gjort. Jordärtskokssoppa :)


RSS 2.0