What?

Sjukt tråkigt på tv ikväll. Sitter mest på blocket och kikar på massa skit. Visste ni att det typ inte finns gungställningar längre. Vi tänkte ju lätt att det fanns jätte många på blocket men nej, inte en ända. Och knappt när jag googlade heller. Cheapy var väl de ända som hade ungefär. Hopp, så kan det va.

Natti //Larsson...

Vårfint

Sjukt gulligt med små söta påskliljor. Får mig att komma närmare våren :)


Hurtig

Gud va gubben jobbar på. Måste ha väck den gamla trappan av hårdaste sten för den nya vi ska göra sen. Det gick inte att ha kvar den gamla när vi satte in ytterdörren. Fredde är tvungen att borra bort all sten. Jobbigt!


Avvakta

Det blev ingen visit på vårdcentralen. Dom tycker vi avvaktar tills imon. Hon är soppas pigg och sådär men det är ju det att hon spyr på kvällarna bara en gång typ. Men vi ska bara ge henne mat som är snällt för magen. Fredde får åka och handla majsvälling sen när han kommer hem. Ska bli intressant om Lea äter det :P


Utmattad :(

Leas medicin

Haha ja detta kan man få i Lea iaf. Piggelin får man muta med för att ägget ska ätas upp :) Nu sitter vi i soffan med piggelin och kollar på Dunderklumpen :)


Tro mig, hon surplar som tusan. Köttsöppe säger hon :P

IKEA NÅGON?

Om någon vän till mig ska till ikea snart så kan ni ringa mig.
Ska ha en sådan här gul papperskorg i badrummet. Den minsta
 som finns. Känns riktigt onödigt att åka upp dit nu när jag
 ska ha en grej. Vill ha den nuuu. Blir väl att jag åker upp ändå :P


Vet inte vad jag tycker?!

Min lampa är klar tror jag. Kan inte bestämma mig om den är ful eller cool. Jag tror att jag valde fel färg. Hade jag valt röd eller kanske gul hade den nog blivit bättre. Ska ha den i vardagsrummet sen och i med det är mycket gult i fondtapeten så skulle jag tagir gul färg. Men herregud, det är bara att spreja om den :)

Vad tycker ni??? Skriv om ni tycker jag ska ha den hängades istället, annan färg eller som den är helt enkelt! Kul med andras åsikter :)


tar det aldrig slut.

Fick visst sovt till halv 10 idag. Tack Lea :P Blir nog kanske att åka in med Lea till vårdcentralen sen. Hon kräktes igår kväll igen. Fattar fasen ingenting. Men nu när jag pratat med bvc så vet jag vad jag ska ge och inte ge henne. Men det har hållit på länge nu. Sen i onsdags. Sjukt illa.

Mysafton!

Äntligen fick jag hittat gula ljus på ÖB. Sött blev det i badrummet.



Jag och Fredde sitter framför soffan nu och jag har gjort en smarrig chokladpudding. Synd bara att man spyr efter halva för det är så mäktigt.



Nu solsidan och sen wallander !!


Gokväll bloggish. Håller på med en hobby j...

img_0298 (MMS)

Gokväll bloggish. Håller på med en hobby jag har ibland. Sprejmåla grejer :) jag brukar spreja saker till maskerad kostymer men idag är det en udda lampskärm. Köpte en lampa med skärm som jag tog sönder tyget på och idag sprejade jag den blå :) den ska färgas en gång till och sen är den färdig. Hoppas på att det blir coolt. Annars kommer jag ha den som en hängande lampa i fönstret! Ett kul inredningstips :D


Lek

Gårdagens bild när vi var ute på lekplatsen i vårat kvarter. Det gjorde nog susen att vi var ute lite igår för nu är vi snart friska. Lite grann iaf :)


Jaaaaaaa

Äntligen en natt utan kräkning.
Och hon har till och med druckit
välling nu i morse. Det går åt rätt
 håll :) Rätt håll för mig med,
trodde jag iaf. Fick världens rethosta
 i natt så jag fick ta hostmedecin,
 vatten och en halstablett för att
 jag skulle sluta. Skit jobbit när
 det är så. Men allting känns bättre
 när Lea är bättre :)


LinsLusLea

Lea spydde inatt med. Hon var bättre i morse men fortfarande hängig. Ingen mer kräkning än så länge så jag ber och bönar om att det inte kommer att komma ikväll igen som alla andra kvällar. Fattar inte varför det mest kommer på kvällen och natten?!
Vi fick pallrat oss ut innan i solen. Lite frisk luft har vi inte fått sen i onsdags typ. Inte Lea iaf så hon piggnade snabbt till :) Fast hon är sjuk så ville hon va med på kort och göra alla miner hon kunde :P

Ny duschad och fräsh!







Detaljtips.

Snyggt, luktar gott och passar överallt.


Fick för mig att köpa kaffebönor som jag kunde göra något med. Då fick det bli små ljuslyktor som jag tänkte kanske ha på toan. Nu luktar det tyvärr inte så länge men man får väl byta ut bönorna ibland. Ska jag ha om på toan blir det ju självklart gula ljus i dom ;P

Snart klart!

Då ligger vi bra till i bygget. Trots incidenten med tapeterna har målarn gjort ett grymt jobb. All tapetsering är klart så då har vi även fått upp allt i taket och tv:n hänger på väggen nu. Golvet är beställt så när vi lagt det är det bara köket kvar. Sen är vi färdiga med allt det som vi planerat att vara färdig med till våren. Skönt :)


Sjukt mycket snyggare när den vita tapeten kom upp jämte!

Inbyggda sladdar till högtalarna. Ser mycket finare ut utan sladdar. Får fixa lister till tvsladdarna så man döljer dom. Det kan nog vara något av det fulaste som finns. Längtar även efter en ny tvbänk :P

Hallen färdig med spottslights :)

Trappan blev såhär. Den ska målas en gång till bara och så ska vi ha stål räcke tror vi :)

En liten helhetsbild. Vi är jätte nöjda med valet av spottslights. Vita hade nog varit lite tråkiga.

Om en vecka kommer förhoppningsvis golvet så då blir det en hel helgs golvläggning :)

Nellie&Lea

Lite bilder sen Nellie och Moa var och hälsade på oss i tisdags. Dom är så sjukt söta tillsammans :)




Visst är dom söta som bär :)


Jag mår surt idag med. Blir ingen stängnin...

img_1226 (MMS)

Jag mår surt idag med. Blir ingen stängning för mig idag och alla i familjen sitter röttna i soffan. Lea spyr fortfarande och det verkar aldrig ta slut. Tycker så synd om henne :( vet själv hur jobbigt det är när man inte får behålla något i magen. Hoppas på en mirakel som kan göra oss friska nu!


Piss

Fy farao vad jag mår dåligt. Lea spydde hela kvällen igår och hela natten. En gång i morse i soffan spydde hon och sen blev det inget mer med det som tur va. Nu är det jag som mår piss istället. Fredde verkar lite bättre med. Han håller på att sätta upp ljudsystemet nu medan jag ligger i soffan död. Han får fasen ut och köpa donk till mig sen för någon mat orkar jag inte laga idag. Är glad att jag har orkat tvätta alla nedspydda lakan idag samt massa annan tvätt.

Hatar att vara såhär död!!!!

Spottlightsen är på plats         och tape...

img_0288 (MMS)

Spottlightsen är på plats         och tapeten är nu uppsatt. Fasen va snabbt dom tapetserar som jobbar med det. Är riktigt nöjd :)


Spottlightsen är på plats         och tape...

img_0288 (MMS)

Spottlightsen är på plats         och tapeten är nu uppsatt. Fasen va snabbt dom tapetserar som jobbar med det. Är riktigt nöjd :)


Oh no

Lea har magsjuka och både jag och Fredde är bönn förkylda och helt matta. Det vårdas inte gott detta. Hoppas verkligen att vi inte åker på detta också. Ska ju jobba hela helgen juh!!!

Nu är vi påväg till kungsmässan. Jag, mamm...

img_5673 (MMS)

Nu är vi påväg till kungsmässan. Jag, mamma, Moa, Lea och nellie. Moa övningskör så vi lär la vara framme i skymningen :P


Vem fan knackar på fönstret?

Vaknade 7.10 av att det knackade på fönstret i vårat sovrum? Hallå? Vem fasen kan det va? Då slog det mig. Oj då. Mamma skulle komma med Nellie kl 7 typ för hon började jobbet 7.30. Jag ställde kl på 6.55 men jag måste ha råkat stängt av den i sömnen eller nått. Haha men rädd blev jag där ett litet tag :P 

Nu testar jag att Mobilblogga :)

Nu testar jag att Mobilblogga :)


Frisör i hemmet?

Moa och Nellie promenerade hit igår. Dom köpte med sig smarrig fika vilket var trevligt :) Lea och Nellie lekte som bare den i all smuts och skit.



Leas framtida jobb?!? Frisör :P Hon är väldigt duktig!

Sugen

NU SKA JAG BAKA KAKOR :D

Skit tapet!!

Super nöjd med fondväggen :) Man blir väldigt yr när man tittar på den och den inte är belyst bara. Älskar verkligen färgerna!



Det sura är att våran vita tapet var något tryckfel på. Det är en rand i varje rulle som bara syns när det är solljus på den. Men hur kul är det om det syns när man sätter upp den? Vi vågar inte chansa och även om man får rullarna billigare är det inte värt att man ser att den är något fel på tapeten för kanske 1000 spänn billigare?!? Nej fy fasen. Att aldrig något kan vara perfekt rätt.
Nu får jag åka ner till colorama och försöka hitta en ny tapet eller något. SUCK!!!!!

VAB

Fick vara hemma idag tyvärr. Lea är jätte förkyld så det blir en dags VAB idag. Men som många vet så är ju Lea inte sjuk. Hon vill så mycket men det tar på krafterna när man är sjuk. Det är väl så med barn, dom är "aldrig" sjuka :)


Hyllor

Fick upp Leas hyllor i lördags när vi ändå var igång med att sätta upp allt annat.


Ja den ena ska hänga snett ;)

Hutter hutter..

Har vaknat flera gånger inatt av att jag har frusit som en liten skållad råtta. Vi tog bort det långa elementet i vardagsrummet igår då det ska målas där bakom idag. Men inget annat element fungerar?!? Alla element är svin kalla och jag undrar om Fredde gjort något galet :P Han ringer väl snart så får se om det går att lösas.
Lea är snuvig, jag är snuvig så nu blir vi väl sjuka som pricken över i:t. Ni vet väl hur det känns att tälta?! När man inte kan andas utanför sovsäcken för det är så kallt och att näsa är domnad av kylan. Så har det varit här inatt och i morse. 13 grader va det nu när jag gick upp. Kkkk-k-kallt...

Just nu värmer jag mig med 3 koppar kaffe, värmeljus och bygglampor :) Inväntar solen just nu för det lyser rätt in i köket så det värmer som bara den..



Tjoo

Hemkommen från Elina för ett tag sen och nu kollar jag och Lea på filmen UPP. Svin rolig juh :) Ska äta lite tacos snart och sen ska jag och älsklingen ha myskväll.
Imon är min ledighet slut och jag jobbar stängning. Så då blir det lite tvättning och städning på dagen och kanske någon som vill dricka lite kaffe med mig ;) Hör av er!!

Kalas time!

Om en timma bär det av på kalas Hos Elina. Hon fyllde den 14 feb så nu ska det firas med släkt och familj. Har köpt massa fint till henne och gjort ett vackert kort :)


Ska bli trevligt en söndag som denna!


Gult är fult?!

Äntligen hittat gula handdukar. Eller så gula jag kunde hitta. Körde till Karlssons här om dagen och där fanns dom. Blir fint sen när vi sätter upp en duschstång med gula badlakan samt en gul papperskorg från Ikea :)




Hade lite tråkigt igår så jag gjorde nått fult med de vissna tulpanerna :)

Vi köpte knoppar till handdukarna och en toarullehållare på Cheapy igår. Sånna man klistrar fast så man slipper borra en massa fula hål.




Vad tycker ni om gult? Det är ju super lätt att byta färg i badrummet sen när man tröttnar. Förändringar är ju alltid trevligt!

Leeeedig

Om mindre än 3 timmar så går jag på ledig heeeeelg. Fre-sön. Fasen så gött det ska bli. Bara götta sig hela helgen med familjen och bara mysa. Längtar. Är verkligen värd en hel helg utan jobb tycker jag. Sen är vi tillbaka med nya krafter igen :)

Mör

Har aldrig känt såhär mycket att jag behöver sova. Hade gjort vad som helst för att få sova ett par timmar. Det har varit omöjligt idag i med jag inte kunnat vara hemma pga måleri. Imon kommer det vara likadant så får nog åka hem till mamma och lägga mig eller nått.
Det positiva är att tapetseringen och måleriet är klart nästa vecka :) Sen är det bara golvet som ska in. Tjoohoo.

Nu drar jag till jobbet snart!

Trevlig afton!


Tapetval

Uppe med tuppen idag. Ställde klockan på 7.25 för att målarna skulle komma då. Lea skulle till dagis vid 9 och då åkte jag till Colorama sen för att hämta hem tapetkartor till målarna. Ni kan tänka er att jag är trött efter att ha stängt igår på jobbet. Men nu är tapeterna valda iaf. Det blir en vit struktur tapet på alla väggar utom en där vi kommer ha denna tapet som fondvägg.


En underbar retrorandig tapet. Gillar verkligen färgerna och tror att det kommer bli riktigt snyggt. Nu ska det bara räknas ut hur många rullar av den vita tapeten som ska köpas och sen beställer vi nog det imon. Det går framåt i en ryslande fart här :)


Modell Lea



Lea skulle ha instoppad skjorta precis som sin mor. Haha :)

Spackel igen.

Då var allting i hallen och vardagsrummet spacklat av de två målare som kom hit i morse. När jag sov. Alltid lika pinsamt när man sover och vaknar av att de arbetar. Vet inte riktigt när dom kommer och man vill ju inte gå upp i onödan. Men imon kommer dom halv 8 och jag jobbar stängning. Lite jobbigt men det får gå. Lea ska ändå till dagis vid 9.

Såhär bor vi nu :P


Jobbar...

Är på jobbet och äter lite glass. Ska snart ha utbildning och sen invänta nästa rusch :) Har vart skit kul att jobba idag. Jag har vart som en gud i kassan. Snabb och otroligt trevlig :) Känns underbart att förgylla folks dagar!!!

McAwards PARTY 2011

Lite bilder från lördagens afton!


















Fick en super fin tulpanbukett av tre goa tjejer. Ur gulligt :)

Som sagt. Roligaste kvällen på mycket länge. Har aldrig haft så skoj från början till slut. Tack alla donkers för en minnesvärd kväll <3


New door

Den nya dörren är nu på plats. Vi kommer att ha ett sidofönster också för det är väldigt mörkt där ifrån. Och idag ska vi köpa ett handtag så man kan använda dörren :D


Happy Birthday

Grattis till min syster Elina som fyller år idag :)



Hoppas du får en trevlig dag !

Heeeeej

I´m back.

I lördags var jag på personalfest vilket var ypperligt trevligt. Jag hade ju alla donkare från min resturang hemma och vi var nog 22 pers tror jag. Haha, det var lite trångt när man bor i renovering men det va skit kul att alla kunde va tillsammans :) Sen for det av ner till stan efter festen. Jag och Maria höll ihop och vi var på Oscars och Cheers. Tro det eller ej men jag sa att jag var Hellboy på Halloween så jag kom in gratis. Sjukt :) Haha. Jag hade skit kul faktiskt för en gångs skull på krogen. Så tack alla för denna kväll. Bilder från kvällen kommer sen.


Så igår va det en dag man inte mådde så värst bra men det hindrade inte mig att gå ut en promenad med min älskade dotter :)


Haha, hon ser ut som en dvärg på detta kortet :)

Gladis :)

Dåligt Larsson

Tyvärr har jag inte bloggat så bra på sistone. Har jobbat som en gnu och inte orkat göra mycket annat än de och lagat mat typ :)
Ska öppna på jobbet imon sen stänget jag resten av veckan förrutom på lördag. Då är det personalfest med alla 3 donken. Jag ska ha förfest här hemma ett par timmar innan festen vilket kommer bli kanon kul tror jag. Maria kommer hjälpa mig med alla förberedelser tror jag :)

Nu blir det sängen och upp tidigt imon.

Blir en bild på min söta dotter idag :)





Super nöjd

Inredningen är så gott som på plats nu i badrummet.


Lådan kvar att sätta i på handfatet då det är rörläggarjobb först.

Super nöjd med allt. Segeln är verkligen sjuuukt snygg.

Nice!

Ett skåp på plats. Det kommer yttligare ett skåp till precis i jämte.

KUL

Hello allesammans.

Idag har jag gjort något utöver det vanliga. Jag var med på när nårga av mina chefrar och en annan arbetsledare hade gruppintervju med 17 personer. Skit kul var det att få vara med att bestämma och delta. Det uppskattar jag verkligen :)

Jag gjorde en enkel maträtt nu när jag kom hem och det bestod av bandpasta, röd pesto, lite krossade tomater, chorizo, parika m.m. Enkelt, gott, snabbt :)

 


Och tror det eller ej men golvet i badrummet är klart :) Det ska bara fogas imon och sen ska skethuset in och handfat m.m. Kul kul kul :)



Jäkligt skitet :) Är jätte nöjd!


Second Hand fynd

Efter jobbet stack jag och Sofie på loppis. Hittade en massa fynd som kommer bli riktigt bra och fint sen :) Sjukt kul när man verkligen hittar coola saker.


"Retro" gardiner enligt mig. Fina.


En pall som kanske ska stå i garderoben. Gillar den skarpt.


8 nya koppar med fat fick det också bli :)


En vas som ska vara bland alla gula detajer i det nya badrummet.


Jätte nöjd med alla grejer :)

30 minutersgrytan

Matmyset igår blev väldigt lyckat som alltid. Vi gjorde en maträtt som Marie hade hittat i Hallandsnyheter. 30 minuters grytan heter den och jisses vilken njutning. Rotfrukter, strimlad ryggbiff, massa rödvin, purjolök m.m och potatismos till det. Riktigt gott blev det!





Tack tjejor för en god middag :)

Dax för MM.

Nu ska jag till Marris för matmys. Vet inte rikitgt vad som står på menyn men någon slags gryta blir det iaf :)


Whats new?!

Då blir det en liten update för er som undrar vad som är nytt här.

Badrummet då ser ut såhär för tillfället:



Detta är då golvplattor som kommer synas bakom handfaten som ska upp här sen. Samma detalj är där duschblandaren ska sitta. Kommer bli ur snyggt när inredningen kommer på plats. Nu är det kvar att lägga golvet och sen foga allt.


Äntligen fick vi bestämt vilka handtag vi skulle ha och nu är de på plats :)


Lite inköp sen vi var på Ikea i lördags! Bara en spegel vi ska köpa sen. Glömde ju givetvis att mäta. Ägg Larsson i farten som vanligt :)

Nå, vad tycker ni?




Intervju

Nu ska jag börja med min skottegryta. Elina kommer hit om en stund och ska passa Lea för jag ska till jobbet och bli intervjuad av Hallandsnyheter. Dom har en tydligen en bilaga som jag ska vara med i om unga som jobbar eller nått. Ska bli intressant :D

Otur

Trodde att jag skulle få sova länge idag men så kom jag på igår att kaklarn skulle ju komma idag. Så jag går upp i tid men nehe, han kom aldrig. Vi räknade med att badrummet skulle vara klart idag men kaklarn var sjuk igår och idag syns han inte heller till. Suck.
Våran volvo har gått sönder också. När vi var på ikea i lördags så kom det upp en text att stanna omedelbart pga inget oljetryck. Vi vågade absolut inte köra så freddes föräldrar fick hämta oss. Nu är bilen inlämnad så får se vad felet är och hur dyrt det blir.
Det går sådär för oss nu känner jag. Men ber till gudarna att kaklarn kommer senare så det blir klart snart. Gött att kunna skita på två ställen liksom. Hahaha.

RSS 2.0