Ett kilo visare

Då var man hemkommen från Sthlm. Jag kom hem i fredagskväll så jag hade en ledig dag igår och idag steg jag in på jobbet ett kilo visare. Kursen var bland det roligaste jag gjort på länge. Träffade så många roliga människor och jag lärde mig sjukt mycket. Som jag sa till min chef idag, jag kommer förändra stället totalt. Haha nej riktigt så blir det nog inte. Bjuder på lite bilder från Bsm-kursens vecka :)


Övar på framstupadsidoläge.

Brandövning


Snyggaste läran ever. Man ser tyvärr knappt hur han ser ut men hela måndagen gick ut på att dräggla när han föreläste om brand och HLR :)

I baren på hotellet

Umgås i uppehållsrummet några av gänget!

Robin. Vann bland annat golden hat priset som alla fick rösta fram en i gruppen. Duktig pojk :)

Kane.

Kavaj fick bäras varje dag :P

På Hard rock café. Min rumskompis Alexandra i rött. Vi hade as kul :)

Jag och Jessica.

Alexandra och Emma.


Nu får det räcka med bilder. Har många fler som kommer komma upp på FB sen. Är jätte glad för att jag fick gå denna kursen. Det riktigt kliade i fingrarna sista dagen då man ville hem och börja jobba och förändra lite typ :) Hoppas på att vi kommer ses vissa från kursen. Ska eventuellt träffas i Jönköping i april vilket jag lätt hänger på på.!!!





Mot Stockholm

Nu är jag i färdig för att åka till Stockholm. Kavajen är på, väskan packad och humöret på topp. Jag har så jäkla mycket kläder och grejer med mig. Väskan är sjukt tung men så får det vara. En kvinna måste alltid ligga på topp :) Kursen är till på fredag så då kommer jag hem igen. Tråkigt att åka tåg helt ensam bara men jag har med mig en bra bok och sen är det ju en höjdare att man köpt en iphone :P

Ha en kanon vecka, för det tänker jag ha :D


Detta är en stor väska ska ni veta :)

Over and out // Larsson ;P

Grattis

Happy birthday to you my friend Emma :)



Grattis på din stora dag !


Resultat av spacklet

Såhär ser det ut nu efter kaklarna har flytspacklat.


 
Idag har jag och Fredde bestämt duschblandare också :) Jätte snygg är den verkligen. Försökte hitta handtag till dörrarna med det gick sådär. Ska kolla på lite andra ställen så man har något att jämföra med.

Skämma ut sig kan man göra ja

Gud va pinsamt. Låg och sov nu när kaklarna kom vilket va lite jobbigt. Visste inte alls vilken tid dom skulle komma och jag stängde ju igår så ville inte gå upp kl 7 i onödan liksom. Då hade jag dött av trötthet. Men det var det pinsamaste på länge iaf. Tills jag kom upp och såg att jag kände en av kaklarna :P
Nu är det flytspacklat över värmeslingorna. Fasen så gått med värme i golvet :)

Snart väntas jobb och sen blir det storhandling med familjen. Blir en riktigt familjemyshelg nu för jag åker bort från dom i hela 5 dagar :/ Kommer längta...

Skriver mer sen :)

Hej

Min glada dotter

Sötast av allt på denna jord!




Finns inget finare och bättre än Lea Larsson :) Love <3

Badrummen

Duschväggen i badrummet är nu färdig byggd. Duktiga gubbar :)



Tänkte även visa dom som inte vet hur vi har det nu med toalett. Det är den minsta jag skådat typ och kan undra hur folk tänkte när man kaklade denna toalett :P


Okej jag hade fel.

Trodde att maten skulle bli sådär men det var faktiskt gott. Mycket godare än förväntat. Och det var krossade jordnötter i, inte jordnöttssås som jag trodde :P Men jag kommer skippa jordnötterna nästa gång jag lagar denna maten. Och så skulle jag nog ha lagt i morötter och paprika också. Det är strimlat vitkål i med vilket man aldrig äter så det var kul. Det tog typ en kvart att laga maten så det är ju underbart med god och snabb mat. Ännu ett TIPS på mat :)


Marris häller upp i en finare skål :P

Ser inte så gott ut. Men risnudlar var en succé och hetheten var kanon

Lea var också med och var lite hmmm.. tokig och gnällig :) Men med lite hattar och en kam blev hon genast glad och lekte frisör :P

Matmys nästa

Nu blir det matmys. Lea får hänga med för Fredde ska ju jobba. Kaklarn kommer redan på fredag och spacklar så här går det undan. Sen blir det väl klart nästa vecka. Synd bara att jag inte är hemma :( Är på kurs i sthlm från nu på söndag tills nästa fredag.
Undrar om maten kommer gå att äta idag. :P Marie hade något recept med nudlar med jordnöts någonting. Är ju inte så förtjust i jordnötssås och sådana grejer men vi får allt prova.

Hej så länge!!

Fantastiskt gott

Herregud vad jag lyckades med maten ikväll. Det blev verkligen super duper gott och hur mycket mat som helst med. Lea gillade dock det inte så hon fick äta macka istället. Jag, Fredde och Thomas åt stora portioner och ändå blev det två stora matlådor. Det gillar vi :P Vill ni ha receptet får ni fråga mig. Det var verkligen jätte gott och jätte enkelt. TIPS!!TIPS!!TIPS!!




Ny maträtt

Idag ska vi prova på något nytt till kvällsmat. Alltid lika kul att gå efter lite recept :)


Tortelloni med kött som sen ska blandas i tomatsåsen med fräst morot, paprika, lök och vitlök. Som pricken över it ska det i färsk basilika. Mumsigt :)

Ikea

Står eventuellt på inköpslistan!
Vill få färdigt med möbler inne
i garderoben. Sjukt sugen på
ikea nu.





En stor spegel är inte fel.
Men guld passar inte så bra.
Hoppas på att det finns något
liknande eller i en annan färg.


Pannkakor

Dagens lunch blev pannkakor. Det blev frukost med iof för jag har typ legat i soffan hela förmiddagen av utmattning. Trött som bara den så då får man hoppa över frukosten. Men nu är jag med i matchen igen. Lea åt 5 pannkakor. Det gjorde jag med och jag fattar inte hur hon kan äta som en flodhäst.? Hon har nog mask i magen som jag brukar säga :P



Update

Då ska vi se hur det ligger till här hemma i bygget. Har varit invalid efter helgens stängningar så har tyvärr inte kunnat uppdatera er. Men nu så är vi tillbaka på banan igen :)

Badrummet är snart klart för kakling.


Snart är hela badrummet färdigt och det är helt ofattbart. Nästa vecka kommer kaklarn :)


Äntligen har vi fått flyttat alla rör så nu har vi inte dom i vägen.



Ganska stökigt nu om man säger så.


Leas dörr har kommit på plats. Vi ska bara hämta våra dörrhandtag med så dörren fullföljer sin funktion :) Vi fick en dörr som var helt repig så den får skickas tillbaka. Badrummet behöver inte nå¨gon dörr nu ändå.




Nu har vi bara en gång kvar att måla fönsterna. Två gånger har vi grundmålar så nu ser det ännu bättre ut. Blir nog kanske målat idag så det blir färdigt också.



Renovering är så sjukt kul när det verkligen händer någonting varje dag!


Trött

Uppdaterar mer imorgon. Har varit väldigt trött efter gårdagens jobb och idag har jag bara färt typ. Så mer om bygget imon :)

<3

Så vackert. Detta ska jag ha sen :P


Trevligt besök!

Nu kommer Palmen hit på lite fika :)


Före & efter bilder!

Snacka om skillnad!



Före

Efter




Före

Efter

Före

Efter

Helt ortoligt att allt detta är helt klart. + allt annat som är rivet och är på g. Vi flyttade in 27 november och allting har gott i en rysande fart. :) Skönt!

Nu kom det killar!

Jag och Lea blev väckta idag för att här skulle komma några killar för att kolla på badrummet. Det är ju bra så vi kommer någon vart. Så tidig frukost med kaffe så är vi på topp.
Ska och hämta ut dörrhandtag till våra dörrar sen :D


Film..

Kollar på Fun with Dick and Jane nu. Äter lite fett och myser. Livet är gott :P

jobbajobbajobbaaa

Då har jag målat i typ 1 ½ timma. Det var ganska så svårt i med det inte blir bra när man grundmålar. Men det blir väl bättre sen andra gången.


Tänk va lite vitt gör i stället för brunt. Halleluja!

Fredde har tagit bort fönstret i badrummet och förberätt för det nya som kommer inom kort. Han gjorde en låda som kommer bli en inbyggd låda i kalet sen där man kan ställa schampot och sånna saker. Det blir nog kanoners!



Kassler

Det blev inte riktigt en gratäng utan en slags sås med kassler, paprika och ost. Det blev gott som tusan och mattipset kom från Malin :)


Duktig

Jag har dammsugigt och torkat alla golven i hela huset. Så himla skönt att få det gjort :)
Pappa var här nyss och fixade fönserbläcket på Leas fönster. Så nu kan det inte läcka in vatten. Har haft plast på innan men det slipper vi ju nu.
Snart blir det matlagning (kasslergratäng) och sen ska Fredde jobba här och jag får se om jag behövs till hjälp eller inte.

Tjoo

Besök

Emma, William och Thilde har precis varit här på besök. Vi har fikat och tjötat lite skit medan barnen lekt tillsammans :)
Snart kommer nästa besök av Malin. Efter det blir här städning till max. Kan säga att här är ganska sketet på golvet av allt gips och spackel :/

Återkommer senare !


Spackel..

Spackling på fönstrena var det Fredde sysslade med idag. Snart kan jag börja måla :)




Sveriges Mästerkock

Oj vilket kul program. Jag älskar matlagning och jag älskar PER MORBERG som vissa av er vet :D Kommer verkligen följa detta program. Det beror nog mest på att Morberg är bossen. Han är kung!!


Kanske blir bra?!

Hittade inte någon pall på secondhand men jag hittade en lampfot och en skärm som jag tog sönder. Den ska sprejas med någon cool färg (typ orange). Tror att det blir häftigt. Har sätt sånna här taklampor och jag tycker dom är väldigt charmiga. Som den ser ut nu så kan man kanske inte tänka sig att den blir fin men jag tror det ;) Ska ha en stor glödlampa i också. Finnemang!!!


Jäkligt svårt att få bort allt tyg men det får göras när man hinner :P


Glad :D

Idag skall jag till secondhand efter jobbet :) Wiiiiie. Hoppas på att jag hittar det jag söker....

Illa?!?!?!! :D

Jag bloggar och Fredde spelar tv spel. Socialt liv vi har :) Hahha. Fast det är bra för då gnäller han inte att jag alltid sitter framför datorn ;P

Nu ska jag sova. En dag till och sen ledig!!! Lite bak då kanske ??

Nuläget!

Såhär ser det ut efter kvällens arbete av grabbarna!



Golvet är ju ganska upp slitet och ett hål ner till grunden där det gråa röret går igenom. Är ganska så rädd att det kommer upp möss bara ur alla hål och isolering. Är verkligen as rädd för möss. Dax att skaffa katt tycker jag :P



Äntligen har våra dörrar kommit :D:D:D


Nu ska dom bara inprincip bara upp sen kan man äntligen stänga Leas dörr och få en skutdörr till the walk in closet!

Fredde köpte två kranar idag till vårat badrum.



Erkänn snygga :)

Badrummet kommer typ vara klart om tre veckor vilket är underbart!!!!




Typiskt!!!

Jävla skit!!!!! Stolarna var sålda :,( Nu blev jag ledsen. Men på´t igen och leta nya!! 

Lampan tändes hela natten!

Godmorgon!
Vaknade först vid 1 tiden av att Leas lampa tändes. Då var hon vaken och märkte att jag släkt hennes lampa i fönstret så hon tände taklampan. Det blir ju väldigt ljust av det så då fick jag tända i fönstret i stället för att hon skulle somna om.
Vid 6 tiden nu i morse börjades det med taklampan igen och Lea vaknade då igen. Hur orkar hon? Hon somnade kl 8 typ så det var inte tidigt så sätt. Så jag har varit uppe ett litet tag :)
Nu blir det jobbelijobb!!





Haha hon är väl för söt alltså! Arg kan hon verkligen vara också :P


Sova

Imorgon blir det upp tidigt igen. Lea ska till dagis och jag ska jobba. På torsdag är jag ledig igen så två jobbdagar klarar jag nog :) Känns skönt att få gjort så mycket idag så nu kan man verkligen lägga sig med gott samvete. Men först, en piggelin :)

Go natt!

Hjärtat stannade

Har suttit och kollat på blocket lite efter stolar, speglar och säng bord. Fick syn på en som sålde designade retro stolar och hjärtat stannade en liten stund. Blev helt kär i dessa och illa nog var att det inte stog något pris. Bara att man skulle lägga bud men jag skickade ett mejl för att se vad han ska ha för dom. Tänk dessa stolar lackade veta med något annat snyggt typ på. Är heeelt såld!!


Skit snygga!!

Sågning i golvet

Som han håller på gubben min ;)



Nu åker golvet väck. De rör som är dragna upp till övervåningen ska byggas in i en vägg så man slipper bygga in dom mitt i golvet som ni ser här:


Man vill ju ha det öppet och slippa pelare. Så då får man dra det igenom golvet och upp i en annan vägg. Tror ja :P




Clean!

Julen är bortstädad och garderoben blev helt klar idag. Allt som ska vara i hyllorna iaf. Fick köpa yttligare 20 nya galgar då jag aldrig lär mig att man ska köpa mer än vad man tror :) Städa hela Leas rum i morse och det blev kanon fint har lagt in tre små runda oranga mattor med som inte är med på bilden. Synd bara att det aldrig håller sig städat så länge.


Måndags mys.

Idag fick Marie komma och luncha med mig och Lea. Bjöd på soppan från igår som blev över då jag lagade till ett helt kompani tydligen. Massa soppa med klimp :)



Till fikat kom hela matmysgänget vilket var ypperligt trevligt. Länge sen vi var alla fyra tillsammans.



Alltid lika trevligt <3

Tips och råd tack?!?

Jag och Fredde fick upp vårn fönsterbräda idag. Det är bara det att jag vet inte hur fasen jag ska ha det?!? Det är svårt och ni tror säkert men hallå ?! Är du retarded eller. Haha. Var och köpte nya krukor, blommor och ljushållare innan med till den nya brädan. Jag har tagit tre olika bilder som ni GÄRNA får kommentera vilken typ ni tycker. Det kommer komma mer grejer på den sen kanske men jag fattar verkligen inte hur jag ska ha det. Det blir nog bättre sen när gardinerna kommer också. Men kommentera gärna om ni vill!!


Alternativ 1

2

3

Lampan blir nog utbytt sen med men nu får det vara på något sätt av dom här på fönsterbrädan!!

HEJ!

Snowracer

Denna söndagen började med vardagssysslor och sen åkte vi ut till pappa för lite lunch och snowraceråkning. Tyvärr var inte vädret så bra för det var ju tö och snön var inte så bra att åka på. Men lite fick Lea åkt ändå och det var så kul :)





Sötnöt!!


Gips i mängder

Det händer stora saker varje dag man kommer hem från jobbet. Idag var hela taket och balken klädd i gips samt en del väggar. Nu börjar det verkligen likna något :) Dom är så duktiga här så.


Balk, tak och vägg klätt i gips!

Spotlightshålen färdiga i taket :)

Det blev faktiskt jäkligt bra när balken blev till gips med tycker jag.


Ikväll kommer Philip och Camilla hit för att käka en bit mat och umgås. Blir nog trevligt :)
Ledig i två dagar sen och det ska bli såååå skönt. Är verkligen värd att vara ledig nu efter allt slit på jobbet.

Ha en trevlig lördagskväll!

Puhh!!

Ja det är mycket jobb nu för tiden. Hinner inte eller orkar inte göra mycket mer. Men Fredde jobba på som vanligt här hemma. Han och hans far har hållt på med toan och vardagsrummet hela dagen.


Här kommer då bli en jätte fin toa snart :P

Sådana här har vi där alla spotslights ska vara för att förhindra att det kan börja brinna av värmen som blir eller hur det nu va :P Men man måste ha sådana här iaf.

Mycket mer orkar jag inte skriva så det får bli mer imon!

GodKväll!


Inredningen

Då ska ni få se min vackra, underbara, snygga och fräscha walk in closet som jag skrivit så mycket om. Den är inte riktigt färdig än men just nu så ser det ut såhär:


Lampan vi köpte på Ljusexperten. Trodde vi skulle köpa en för 1000-1500 kr typ men så hittade vi denna för 298 kr. Äääh hallå eller. Snacka om billigt och precis så lång vi ville ha. Svin bra!

Vänster sida då :)

Och så höger sida. Massa mer kläder som ska in vill jag lova. Och väskerna har jag ju inte börjat med heller :P

Handtagen vi köpte på cheapy vilket visade sig vara rent skit. Man får fasen vad man betalar för. Dom är inte så fula men dem var jävliga att få upp och dom känns inte så bra. Men det får helt enkelt duga!

Skohyllor. Alla måste få plats :)

Converseplatsen!

Nu är det bara detaljerna och lite mer kläder m.m som ska in sen är det heeeelt klart.
Sen kommer allt till badrummet som vi beställt. Det ni kommer bli kanoners ;P

Nu får det väl bli ändring då.

Har fått lite klagomål på min blogg så nu ska det bli en hus blogg. Bara så ni vet :) Håller på lite med hur den ska se ut osv.


Get Nellie..

Morron allihop. Nu blir det till att äta lite frukost och sen ska jag och Lea hämta Nellie. Efter det ska vi till Jysk och köpa galgar och sen inskaffa handtag. Måste ju fortsätta i min walk in och så bra att Lea har någon att leka med då :)

Morsning korsning!

Nu kallar jag mig duktig!

Det var ingen lätt match vill jag lova att flytta in alla kläder och skor till garderoben. Det var väl typ 10 flyttlådor kanske som jag har sammanlagt och jag hann eller snarare orkade hälften av dom. Jag vill ju tänka igenom vart vissa kläder ska ligga och hur det blir snyggast typ :P Det är ju viktigt! Jag får nog plats med en hel del annat där inne också. Måste skaffa en pall som man kan stå på för att nå långt upp och långt in. Sen ska jag ha någon slags sitt möbel som jag tänkte hitta på secondhand och göra i ordning. En stor lång spegel ska med in där :) Och kanske en pluffsig matta. Ja herregud, det är så himla kul att pyssla med en massa saker i hemmet. Är så lycklig <3 (:

Nu blir det sängen för imon står det mycket saker på schemat på den lediga dagen.

* Hämta och passa Nellie
* Köpa nya galgar och handtag till garderoben
* Laga mat (Kanske baka med)
* Handla
* Tillbringa kvällen med Marie och Sofie

Låter som ett bra schema :)

Godnatt fisar!


The walk in..

Hemma från jobbet och frissan. Har klippt till mig nu efter jag klippte mig kort. Det syns lite mer då när det växer ut en bit. Det är såå härligt med kort hår.
nu blir det bara till att slappa ikväll och sen kanske få lägga in sina kläder i walk in closeten ;) Fredde och hans far håller på med det nu.



Blir nog kanoners :D


Hej så länge!


ingen hitt.

Det går sådär för mig idag med att hitta heminredning. Var ute efter gula saker till badrummet men det är nog bättre att kolla typ gekås och ikea kanske. Tror att gult blir jäkligt coolt. Ska nog köra på det faktiskt.
Ska snart gå til kojs. Upp och jobba tidigt imon och efter det ska jag klippa till mitt hår.

See you toomorrow :)


Inredning

Middagen är uppäten och Lea ska snart i säng. Ikväll blir det en kväll där Fredde sitter och spelar tv spel och jag sitter vid datorn heeela kvällen och tittar på inredningssajter :) Gjorde det igår och jag kan verkligen sitta hur länge som helst. Hittar så mycker insperation och massa fina saker jag vill beställa. Älskaaaar inredning :) Det är verkligen något jag skulle vilja jobba med in the future.

Då börjar jag med välling..

Trevlig dag

Idag har vi hunnit med mycket. Jag skulle ju göra egna sängbord men Fredde tvivlar på mig och säger att det inte kommer bli bra :/ Så istället åkte vi runt i stan och försökte hitta sängbord med det gick inte bra. Inga som föll oss i smaken och så var många väldigt dyra. Ska kolla ikea med annars tänker jag göra egna iaf :) Jag tror att jag kan!
Mamma, Per och Nellie kom hit innan och fikade. De ville ju se hur det blev när vi hade rivit den bärande väggen :)

Såhär såg det ut och ser ut nu:


In med 450 kg järnbalk :)

Byggarbetsplats!

Krävdes starka män för att få den på plats :)

Just nu ser det ut såhär :S Lite stökigt och så!

Fredde jobbar på nu som bare den!

Sovrummet nu. Och de nya kuddarna jag köpte idag. Saknar bara en lila till som kommer in på onsdag :D

Lea i sitt rosa rum :D Dock stökigt i vanlig ordning!

Ja det går väldans fort allting. Min man är såååå duktig. Jag lagar mest mat och hjälper till med små saker men så är det väl antar jag. Inredningen till walk in closeten kommer imon förhoppningsvis och då är den klar :D Tjoohoo, äntligen kommer kläderna in från kartongerna :)
Nu blir det fisk till middag och jag tror att vi får ett litet besök av min käre mormor som är nyfiken på hur det ser ut här ;)

Återkommer senare!!!!


Morrn alla

Fin dag idag med. Ska börja dagen med frukost och sen blir det att åka till cheapy och kolla virke. Jag ska bygga egna sängbord :) Tror och vet att det kommer bli hur snyggt som helst. Speciellt när man kan göra exakt hur man vill. Det ser bra ut i mitt huvud iaf :P

Tänkte bjuda på lite bilder sen julafton för er som vill se hur vi hade det :)


Blommor jag gjorde till alla vi var hos på jul :)

Finast av alla!

Lea ville gärna ta emot tomten hos sin morfar!

Snyggt Linda!

Farfar, Fredrik (David) Haha och Elina :)

Släkt

Lea knäcker sig av Farfars julklapp :P



Okej !?! :P

Snyggast tomten ever. Med brainstorm glasögon och allt :)

Lea älskar pippi !

London

Mycket har ju hänt sedan jag skrev sist. London var mycket bra och jag fick ju shoppat en hel del. Lite bilder där ifrån :












Ja det var några bilder sen den resan det. Bloggningen fortsätter imon för nu är det läggdax. Imon blir det till att jobba här i huset. Riva tapeter och tak så det är bäst att vara utvilad :)

Natti!!




Nu startar vi!

Nytt år, nya möjligheter :) Inernet har kommit till vårat hem och nu startar vi bloggningen igen! Tjooohoooo

RSS 2.0