Illa

Trött, mör, förstörd.

Tur jag har mitt barn som piggar upp mig!



Mot morsan! Sen blir det massa ärenden!

Nu

drar jag till jobbet. Är jätte trött efter alla sena nätter och alla tankar som far i huvudet. Tur att man är ledig imon så att man kan bara va. Måste dock hinna till ikea och secondhand imon och fixa sista grejerna till halloween outfiten.

hej då!

Mot arbetet!

Sista två stängningar nu på jobbet. Sen går vi på dagtid igen. Tjoohoo. Ska bli riktigt skönt att få lite mer sömn nu. Imon blir det ikea en sväng för att köpa en grej till min Halloween kostym :) Snart är allting fixat.
Nu ska jag packa väskan och väcka Lea så vi kan åka till hennes farmor. Sen mot jobbet!!

Bye!

Nu kör vi igen!

Får nog börja blogga igen känner jag. Hoppas att ni blir lite glada :)
Igår var det en väldigt späckad dag. Nellie kom på förmiddagen för att vara med mig och Lea på muffinsbakning. Av nån anledning tog jag inte kort på dom vilket jag brukar göra, men men. Dom var super goda iaf :) Mamma kom vid halv 3 och fikade lite och hämtade Nellie. Sen kom Freddes föräldrar och morföräldrar på besök. Dom fick också lite fika av det vi bakade. Mycket onyttigt igår med andra ord :)
På kvällen gjorde vi egen pizza. Super god :) Bästa pizzan hittills.


Dansar till smurfarna!

Mmm mums!

I fredags hade vi tre rätters med Sofie och Leo. Förrätten bestod av avokaderöra med lite olika ingredienser i. I med jag och Sofie inte äter räkor :)

Huvudrätten var rotfrukter i ugn, skinksnitzlar a la Fredde med sallad och bearneise till.

Efterrätten var en jäkla massa frukt m.m med chokladfondue :) Gott.

Det var väldigt lyckat. Fick bara en bild av den kvällen!



Lyckad kväll som sagt :)




Mycket nu

Blir inte mycket bloggande nu. Har ett liv det händer mycket i nu vill jag lova :) När allt lugnat sig då ska ni få uppdateringar!


För mycket kaffe kanske?!

Det var inte så gott med bönor och fläsk idag. Har inte vart så hungrig på hela dagen typ. Kanske för alla 5 koppar kaffe idag som jag hävt i mig :P
Imon väntar jobb. 9.30-19.30 närmare bestämt. Sen är det två stängningar och efter det ledig fre-sön. Tjoohoo. Undrar bara vad man ska hitta på?! Får nog bli second hand på lördag iaf för att hitta grejer till min outfit på halloween :)

Snart dax för sängen! God natt!

Mat

Nu blir det brunabönor och fläsk. En riktigt bonnakvällsmat :) Det gillar vi !

Bakning utan mjöl?

Jag och Lea bakade hallongrottor innan med det allra sista mjölet. Kakorna blev bra men jag känner för att baka någonting mer. Problemet är bara att mitt mjöl är ju slut! Det finns verkligen ingenting man kan baka som inte innehåller mjöl. Min granne är inte hemma så kan inte låna utav henne. Lea ligger och sover nu så kan inte åka och köpa. Nej, det blir inget mer gott att baka. Det får bli en annan dag då.

Får ta mig i kragen att städa lite istället.


Gott

Äntligen färdig med stängningshelgen. Riktigt sega var vi på jobbet idag men vi var klara tidigt ändå. Idag är jag ledig och den kommer utnyttjas på bästa sätt. Jag och Lea ska börja baka hallongrottor nu när vi har ätit frukost. Sen blir det kanske en satts med muffins med :) Återkommer sen!

Gekås

Nu drar jag och Lea till Gekås. Ska nog kunna hitta en hel del. Hoppas på lite folk!

Lille Frans

Denna kvällen har bestått utav en kalopsmåltid. Moa kom efter sin praktik och klippte Fredde. Riktigt snygg och modernt blev det ;) Jag och Lea gick över till Sofie och Leo för att kolla på deras katt dom hämtat idag. Dra mig baklänges va söt han va. Lille Frans :) Längtar till den dan jag får en katt igen. Så himla mysigt. Hoppas på att Sofie och Leo ska åka iväg typ snart så vi kan vara kattvakt :)

Nu blir det film!

Dagens Schema

STÄDNING, BAKNING, BESÖK AV EMMA OCH WILLIAM, MATLAGNING (spagetti med köttfärssås lunch, Kalops midddag) OCH SLUTLIGEN TVÄTTNING.

Ingen dålig dag om jag får säga det själv. Kommer la vara helt slut ikväll :)


At home

Hemkommen från jobbet. Hämtat Lea på dagis och nu har Lea badat i badkaret. En ren och fräsh unge är det godaste som finns :) Fredde är på akuten och ska sy sin tumme. Han har tydligen skurit upp hela tummen på jobbet. Inte bra alls. Vi skulle till Freddes föräldrar och äta ikväll men får se hur det blir med det. Om Fredde kommer hem någon gång.

Nu är outfiten bestämd till Halloween. Jag kommer va så coooool. Kommer inte avslöja vad jag ska klä ut mig till innan den dagen är kommen. Men det kommer blir bra lovar jag :)

Nu mys med min kära dotter i soffan framför barnkanalen!


Fest med Soffan och Leo

Här kommer lite bilder från i lördags. Middag hos Sofie och Leo. Sen bar det av till bongo för bowling. En mycket trevlig kväll!


Parmiddag!

Riktigt gott vill jag lova. Mästerkocken Sofie!

Hahah. Ja Leo är rolig han :)

Soffan gör i ordning HotShots!

Coola glasögon vi har. Ingen annan än jag tyckte att dem var hur coola som helst. Så fick gå med i Sofies klubb och köpte likadana. Den kvällen hade vi likadana glaögon, kavaj, skor och armband. Vi är bästisar :) haha

Grabbsen


Nu orkar jag inte lägga upp mer. Alla bilder kommer upp på Fecebook.

 


Halloj

Ja idag har det vart som vilken dag som helst. Jobbat hela dagen och hann faktiskt att städa toan innan. Nu har vi tryckt i oss varsin pizza och mår lika dåligt varje gång. Fy va fett. Bättre med soppa jag gjorde här om dagen med nybakta frallor till. Lite jobbigt att både laga soppa och baka frallor samtidigt. Men gott vare :)



Var och köpte massa nya blommor till hemmet för några dagar sen och bara att göra en sån sak känns fantastiskt
Det blir en ny känsla och jag hittade en jätte fin höstbukett jag var tvungen att köpa.


En riktig mys bukett.

Nu väntar snart desperate och cougar town efter det. Upp kl 6 imon så det blir sängen tidigt.

Hej

Senare!

Hej allihopa. Kommer skriva och lägga in en massa goda bilder här ikväll från helgen. Hinner inte blogga om det nu. Så ni får hålla ut tills ikväll. Det har iaf vart en väldigt rolig helg.
Nu ska jag snart dra till jobbet.
Ciao

Fredagsmys

Efter en lång dag på jobbet har jag äntligen landat i soffan. Lea springer runt och hoppar till smurfarna och min man lagar en riktig fredags middag. Skinksnitzlar, vitlökspotatisgratäng med en fräsh sallad till. Idol blir det ikväll och efter det ska vi kolla på Iron man 2 :) Den första filmen var svin bra så har höga förväntningar.
Ska bli riktigt mysigt med en familjemyskväll.

Imon blir det upp tidigt för en husvisning :)


07.10 igen

Haha det var komiskt. En tidig morgon idag med och jag är redo för ett arbetspass. Jag ska köra slut på mina medarbetare på jobbet bara för det är fredag. Nej, nu var jag elak :) Men känns som att det blir en bra dag idag på arbetet.

Ska åka till Lindex och blomsterlandet om jag hinner efter jobbet. Måste ha ett par solbrillor Soffan köpt. Sviiiin coola är dom.

Nu måste jag kila och äta lite frukost.

Hej på er

07.10

Oj oj oj va klockan är lite. Det var nära att jag försov mig. Får nog börja ställa klockan 3 ggr i stället. Börjar jobba 8.45 och Lea börjar dagis 8.00. Längtar tills jag får den varma och goda latten när jag kommer till arbetet. Har svin ont i halsen. Det drar så hemskt här på nätterna.

Jobbar hela dagen och sen blir det matmys hos Soffan :) Det har ni saknat att läsa om va! Det blir en favvis i repris. Fläskfilé planka. Efterrätt blir äppelkaka med vaniljsås ala Sofie :P


Förra gången lyckades vi galant. Hoppas på det denna gången med ;)

Men herre jesus!

Fredde kom hem från jobbet och jag höll på med att ändra om i Leas rum. Då måste man passa på att dammsuga bakom alla möbler. På något sätt råkade jag dammsuga upp Leas raggsocka som låg på golvet av nån anledning. Fredde försökte med alla sätt, stack in en tumstock i röret men den satt som en smäck. Sen tog han sopborsteskafftet och tryckte allt han kunde men nej. Den sitter gjutet. Det går inte att få ut den. Antingen får vi köpa ett nytt rör, eller så får det bli en helt ny dammsugare. Denna vi har nu är 3 år gammal nu och ganska dålig så det får bli en ny :)

Denna får det bli :D


Hjärtat mitt!

Jag och Lea ligger alltid en stund extra i våran säng innan vi går upp. Ligger och myser och kollar bolibompa. Sen börjar tjatet om välling så då får man gå upp :) Hon är det bästa som finns. Lea är mitt hjärta och vet inte vad jag skulle gjort utan henne. Helt fantastiskt att ha en dotter. Underbart!!!






Lea, du är det finaste som finns. Kärleken mellan en mor och ett barn är obeskrivlig.


Finallyyyyy

DESPERATE HOUSEWIVES ÄNTLIGEN TILLBAKA! SOM JAG LÄNGTAT.


Banken

Då var mötet på banken avklarat. Känns oerhört skönt att fått veta allt som har med lån att göra. Vi fick verkligen all den hjälp vi behövde så nu känns allting super duper fint.
Ska på en husvisning senare idag. Får se om det är något som faller oss i smaken.
Lea har haft en bra timma med tant Sofie medan vi var på möte. Dom var på Sofies mammas kolloilott och åt korv och björnbär. Hon verkar ha haft väldigt skoj. Det uppskattar vi Sofie :) Att du är en sån bra barnvakt kunde ingen tro :P Höhö.

Ikväll blir det stek till kvällsmat. Den ska få koka länge med massa kryddor, lagerblad och morötter. Kommer nog bli smaskens.

Korvgryta

Allt låg i frysen och inget fanns tinat. Kunde med de orden inte laga någon mat till min man och mitt barn. Ver ni vad man gör då! Jo man tar det man haver. Vilket var winerkorv, paprika, lök och morötter. Det blev en fin grytav det vill jag lova.
Nu är det slapp vid tv:n. Imon ska jag jobba en timma över lunchen och sen ska vi till banken för ett möta. Då ska faktiskt Sofie passa Lea i en timma typ :) Ska bli spännande. Det kommer hon klara galant.


Söndag

Hej.
Idag har jag jobbat hela dagen lång. Cyklade hem och sen bärde det av mot hajen för handling. Vi lagade tacofärs med pitabröd. Lea åt som bare den. Det va visst något hon gillade.
Imon blir det jobb och sen tvättning.
Nu ska jag hoppa in i dushen och sen ska dottern lägga sig. Jag och Fredde ska kolla om filmen vi skulle sätt igår. Vi drack lite lagom vin så det var inte lätt att konsetrera sig på en så svår film :P

Go kväll!


Min älskling

Har nyss fått en fin middag av min älskling. Riktigt gott var det. Fattar inte att han lyckas. Han kan ju inte laga mat liksom. Men denna rätten är han specialist på. Fläskfilé med dijon senap, vitlök, soja och grädde. Herregud så gott det blev alltså. Med en fin sallad och klyftpotatis till så blir det fantastisk.
Igår städade vi lite i lägenheten och Fredde dammsög. Duktigt av män att göra det men det ser ju för roligt ut alltså :) Haha. Så gulligt typ!
Nu sitter vi i soffan och dricker lite vin. Ska kolla på en film om en stund och bara mysa resten av kvällen.


Haha. Ser väldigt förvånad ut :)


Söööt :)


Min man!


Älskar dig nu och föralltid! You are my everything!!




RSS 2.0