Gott och blandat

Igår hade vi väldigt trevligt hos Malin. Det bjöds på god mat och otroligt mycket skratt. ja herregud va vi skattade. Tack så mycket Malin för denna fina kväll :D



Idag har jag hunnit med att tvätta och röjja lite. Har vart med Marris på blomsterlandet och Hajen. Köpte lite nya blommor. Tänkte mig tulpaner men dem är slut för säsongen nu. Fanns dock på Hajen men då hade jag redan köpt liljor. Lite kul med nya blommor man inte haft. Köpte även en liten plastblomskvist som jag har på toa. Det har stått en tom liten vas där länge nu så det fick bli en fin plastkvist som håller väldigt länge :D
Såhär ser ut,




Nu sitter jag och kollar på Morberg. Ska hänga upp lite tvätt och sen vet jag inte riktigt. Bara slappa innan kvällen kommer. Då ska vi ut till Emma, Niklas och William för grillning och Valborgsfirande. Blir inte så sent för ska upp och jobba imon kl 7.

Ha en rikitgt fin Valborg allihopa.

Malin 22

Gårdagen bestod utav jobb. Innan dess spenderade jag även dagen med Maria. Vi lagade Sheeperdspaj och spelare Mario kart. Mycket trevligt :D

Idag blev det inte mycket sömn. Lea började skrika vid 04.30 och sen somnade hon typ inte om innan kl 6.30. Sen var det uppgång vid 8.15 för Lea skulle till dagis. Fick sovit en liten stund sen när jag kom hem men fick ställa klockan iaf för våran nya toa kom vid middagstid. Väldigt bra blev det så nu kan alla göra sina behov som man brukar :D

Ikväll blir det födelsedagskalas hos Malin. Hon fyllde 22 år igår så grattis igen stumpan. Skulle jobbat stängning idag med men fick bytat bort tiden. Självklart ska man vara med och fira sin fina vän om man kan. Ska bli väldigt roligt ikväll. Blir nog lite vin också. Myspys!

Bilden är från ett sexparty :)


Göteborg

Haft en heldag i Gbg idag med Emma och Maria. Herre jösses med fina saker vi har hittat. Jag har en massa kläder, ett par solglasögon och en mascara. Skulle blivit ett par limegröna converse men jag sa nej. Jag ska fasen hitta oranga. Vill verkligen ha det. Men tack för en underbar dag flickor. Det behövdes verkligen, en låååång dag med mycket shopping :D
Är så mör nu att jag nästan dör. Det blir sängen tidigt så man orkar med morgondagens jobb. Jobbar till 20.30 så det blir en lång dag imon med.


Mysig dag

Varit på stan med Marris idag. Det var väldigt uppfriskande. Fick köpt lite grann. Lite kläder, hårfärg och ett par solglasögon :D Gick även en promenad i det vackra vädret och sen tog vi en glass på kulingen. Det var mys !
Jobbar nu och ser framemot en rolig stängning. En lugn stängning :D
Imon är det gbg med en massa shopping på schemat. Längtar!!!!
Trevlig afton!

Pigg som en nötkärna

Vill gör något kul idag. Men frågan är vad?! Tänkte dratt ner till stan men tror jag sparar mig till imon för då blir det gbg med Maria och Emma. Det ska bli riktigt kul men lite nytt i garderoberna.
Funderar på att bara sticka ner till Define för att köpa blomlådor till balkongen. Dom hade riktigt starka färger på lådorna där. Det är kul att göra det ännu finare på balkongen. Kan visa hur det ser ut nu,





Jag är ju piss som tusan och känner att jag måste göra någonting. Då är ju plantering en bra idé :D
Nu blir det frukost sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Börjar jobba 16.30 till stängning. Så har hela dagen på mig ;P
Hej på er!


Lördags myset!

Igår hade vi Hampus och Rebecca på besök. Vi bjöd på grillspett,(hickory marinerad fläskfilé) potatisgratäng på Morbergs vis samt grillade majskolvar. Det kan man säga att det blev lyckat. RIKTIGT god mat må jag säga. Hampus och Fredde stönade under hela måltiden så dom tyckte att det var gudomligt gott.
Såhär mycket spett blev det efter jag och Rebecca satt på allt som fanns.

Det blev 5 spett över så ni fattar att vi gjorde mycket mat :D

Fick även en jätte fin ljusskål av dom. Blir jätte fint i köket!



Sen blev vi väldans sugna på marängswisch så jag och Rebecca cyklade ner till kvantum och köpte allting. Glömde dock grädden men det gick bra ändå. Spelade spel hela kvällen sen och hade allmänt trevligt. Mycket lyckad lördagskväll.


God Afton

Har varit hos svärföräldrarna och ätit kvällsmat nu. Och lite fruktsallad. Jätte gott.
Nu väntar jag bara på Per Morberg som börjar kl 21. Det är tordagarnas höjdpunkt. Sen blir det sängen. Ska upp 6.30 imon. Börjar jobba kl 8. Skulle egentligen jobba 12-19 men det blev ändringar. Är väldigt glad över det för då har man hela fredags kvällen ihop med familjen.
Sen är det ansiktsmålning på lördag.
Ha en trevlig torsdag kväll.
Tjo!

Lek

Då har man fått lite frisk luft. William och Lea lekte som bara den.
Det är väldans kul att vara ute i sanden och gräset när man är liten.
Här kommer lite kort från dagen!


Besök

Nu blir det till att röja upp lite här hemma.
Diska upp och plocka undan alla grejer på
golvet. Emma och William kommer hit om
en stund för att leka lite.



Och det kan ju inte se ut hur som helst när
man får besök. Håller på att tvätta med,
vilket är väldigt skönt att få bort all
smutstvätt.
Hej så länge!

Converse.

Har vart på stan en snabbis med svärmor. Lea fick ett par underbara skor utav henne. Converse. Vad är sötare än All stars på ett barn?!? Dom är verkligen hur fina som helst. Tack farmor :D Dom kommer användas mycket kan jag säga. Ska nog med köpa ett par lila till mig själv. Mycket fint att matcha sin unge tycker jag.



Finaste tösen i världen.



Älskar min dotter oerhört.


Matmys kan både bli lyckat, och inte!

Våran maträtt skulle bestå utav små piroger, eller inbakade pizzor typ. Både med skinka och ost, sen med köttfärsröra. Men det visade sig att en plast grej jag fick låna utav Hanna var svin dålig. Trodde att det skulle bli lättare med den men nej.


Detta är Hannas piroggrej från Tuperware. Tjusigt Malin ;D

Vi skulle då prova att göra piroger som vanligt men det gick åt skogen också. Degen var inte helt lätt att hantera vill jag lova.


Riktigt hett soffan ;P


Väldigt vacker och profetionell köttfärspirog.

Vi bestämde oss för att göra en pizza istället för det gick åt skogen. Det fick bli pizza med skinka, tomatsås, svamp, ost och annanas. Sen blev det då Sofies fina köttfärspiroger.







Till efterrätt hade vi vad Marie hade att erbjuda. Lite Lemoncurdtåra, bullar och krisptoppar eller vad hon nu kallade det. Smaskigt var det.



Men med goda vänner och trevlig tillvaro gör det inget om det skiter sig. Det är bara att slå våra tomma huvuden ihop och komma på nya idéer. Allting löser sig och blir tipptopp ändå. Matmysgänget är det bästa gänget.





Tack för en underbart trevlig och rolig kväll. Mycket skratt och rapar gör en kväll till lycka. Ni är oslagbara!


Försovning'

Då har man fått mat idag också. Lagade jätte smaskig korvstroganoff med dill och persilija tills mannen kom hem från jobbet. Nu blir det bara till att slappa och kolla tv hela kvällen. Får nog lägga sig tidigt så man inte försover sig imon. Vilket jag gjorde idag. Skulle gå upp 06.50 men vaknade 7.50. Började jobba halv 9 men jag hann ta mig tusan i tid. Lea kom försent till dagis bara men det är inte så farligt. Försover mig aldrig liksom.
Nu ska jag ta mig en piggelin i vanlig ordning.
Hej svejs!

Toppen helg.

I fredags grillade vi med Sofie och Leo vilket var jätte trevligt som vanligt. Sofie åt 2 st skinksnitzlar. Jätte duktigt stumpan att du äter kött nu igen. Eller ja, lite iaf ;D
Sen i lördags hade jag ju fest med lite folk från donken. Det var väldigt lyckat. Här är lite bilder därifrån.











I söndags hade vi en bara va dag. Mådde lite dåligt båda två så det blev en riktigt mys söndag med god mat och film, jag och min familj.
En toppen helg med andra ord!


Illa dag.

Fy vad man mår dåligt idag. Hade svin kul igår och det märks ju av idag kan man ju säga. Det blev en väldigt lyckad fest vill jag meddela. Allt smått och gott jag bjöd på gick hem hos alla. Hoppas att alla hade det lika trevligt som jag vilket jag tror ni hade. Alla bilder kommer att komma upp på Facebook under dagen förhoppningsvis.

Krogen sög vill jag bara tillägga. Hur fasen kan folk vara ute varje helg i det helvetet. Det går inte att gå där inne överhuvudtaget. Nej, det är tur man nästan aldrig är ute. Usch.


Galen dag.

Idag ska jag hinna med att städa som bara den. Tvätten är avklarad och lite utav dammningen gjorde jag igår. Ska hinna med att göra tacochips med köttfärs, ost salsa, tandpetare med gottigheter samt pannacotta tills ikväll. Det blir ju fest här ikväll med några från donken. Kommer nog bli riktigt skojjigt. Hoppas jag hinner med allt bara. Fredde får allt hjälpa mig.
Hej så länge!

Onsdag!

Hemkommen från arbetet. Fått lasagne av min man och nu är det tv:n som gäller. Ska jobba tidigt imon så det blir sängen rätt så tidigt idag. Ska även åka till Gekås imon jag och Fredde. Det ska bli väldigt trevligt.
Sen blir det till att fixa här hemma tills på lördag då det blir en liten McD fest för några från jobbet. DET kommer bli ypperligt nice.
Hej på er!

Fredde i ett nötskal.

Måste bara berätta detta som hände för några dagar sen. Det hela började med att vi hade fått besök från någon som sa att vi äntligen kommer få en ny toalett. Den har ju inte fungerat riktigt på ett år typ.
Fredde skulle borsta Leas tänder så han höll henne i famnen och skulle sätta sig på toan. Men han fick bara med sig ena skinkan på plats. Så hela locket gick itu. Fredde ropade på mig och jag som var lite sur sen innan gick in och visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Men jag gick ut och började gapflabba. Fredde skyddar sig då med att säga "Vi ska ändå få en ny toa snart".
Ja men än har det inte kommit någon ny toa.


Städtime!

Äntligen har man en ledig dag. NU ska jag städa bort påsken. Det är ju på tiden om man säger så. Ska damma bort så mycket snusk jag kan och toan ska saneras :P Ja med andra ord, storstädning.
Kan säga till er som läste mitt inlägg igår om köttfärslimpan jag skulle göra. Den blev en katastrof. Rörde alldeles för lite i färsen så den blev helt smulig typ när jag skulle skära upp den. Det gick åt skogen. Fast jag dränkte färsen i salt och peppar så var det helt smaklöst. Förstår inte varför det blir så? Ska man behöva ta halva kryddkar eller? Men det gick å äta ändå. Brunsåsen var gudomlig.
Nu ska jag och Lea äta frukost, sen blir det städtime!
Ciao.

Köttfärslimpa, men hur tro?

Hemma från en dags arbete. Riktigt seg är jag nu. Huvudverk så känner inte för att göra någonting. Fredde är och tränar för första gången på länge. Här ska vi bannemej ha en fräsh karl till sommarn ;P Höhö.
Ska laga mat tänkte jag. Funderar på köttfärslimpa men har aldrig gjort det förut. Brunsåsen lär jag lyckas med för jag har en riktigt god fond som jag frysigt in. Men får väl försöka med en köttfärslimpa. Någon gång ska la vara första gången. Rutiga kokboken är ju en räddare i nöden :D
Imon är jag ledig. Trodde jag jobbade men nej. Svin gött. Får hitta på något trevligt.
Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan en stund med min rutiga bok.
Hej svejs.

Grillning,

Fredde är nere och grillar nu. 2 olika kött och 2 olika korvar. Ska äta sallad och hackelbacks potatis till. Kommer nog att smaka. Jobbat hela dagen. Väldigt roligt att arbeta när det är så mycket å göra och när man är så mycket personal. Ska jobba hela dagen imon också samt måndag, sen är jag ledig en dag :D
Tänkte jag skulle färga mitt hår sen. Jag kan faktiskt göra det på mig själv ja. Det är inte så svårt som man kan tro. Man får bara lite ont i armarna av att hålla upp dom så länge. Det blir en koppar färg. Hoppas på ett bra resultat.

Typ så här kanske!


Matmyset,

Gårdagens matmys blev väldigt lyckad. Plankan blev precis lika god som vilken planka som helst på en resturang. Så man kan lika gärna göra egna plankor. Och mycket hade vi på dom så vi blev mätta som tusan. Detta var bland det bästa vi gjort faktiskt. Lemoncurd tårtan blev jätte god också. Väldigt syrlig. Gott efter en mäktig middag. Bilder kommer ikväll.

Ska snart jobba. 11.45-20.45. Inget roligt pass men det får gå ändå. Tänkte cykla idag faktiskt. Lea tycker det är väldans roligt så då blir hon glad också. Och jag får motion ;D Det är ju hemskt trevligt väder ute.

Hej

Planka.

Har haft besök av Emma, William och Albin idag.
Bjöd dom på soppa med klimp och sen lite fika.
Ypperligt trevligt. Nu väntar jag på att det ska bli
matmys. Ska hem till Marie och laga planka ikväll.
Sen blir det Lemon curd tårta. Kommer nog bli
riktigt smarrigt.
Nu ska jag bara slappa tror jag. Här behövs
städas men det får bli en annan dag.
Hej svejs.


Lediga dagar är älskade <3

Nu har jag börjat min plantering ute på balkongen. Men det värsta var att jorden tog slut. Så nu får jag fortsätta imon. Det kommer nog bli mycket fint. Lagade mat till familjen innan och det blev chili con carne. Mycket gott och jag gjorde en rejäl laddning. Efter jag Lea och Fredde ätit färdigt blev det 5 matlådor. Det ni! Fasen så gott med mat i frysen igen. Har inte lagat mat på länge pga mycket jobb. Men ledig idag och imon. Soppa med klimp och spaggetti med köttfärssås blir morgondagens rätter.
Ikväll blir det bara till att mysa med min man. Har inte träffats på två dagar då vi har jobbat om varandra. Men väldigt skönt att han börjat i Gbg nu.
Våren börjar komma på riktigt nu och det känns helt underbart. Kan inte hålla mig från blomsterlandet. Kommer ha mycket färska tulpaner på köksbordet nu. Våren är älskad.

Trevlig afton!


Slappdag

Är hos min far nu. Fick åka från jobbet för jag hade så ont i magen. Det verkar inte vilja bli bättre. Har kramper ibland men hoppas att det ska bli bättre framåt kvällningen. Ska stänga imon och det ska jag inte missa när det är dubbelt betalt och allt. Ikväll ska jag och Fredde bara mysa. Kolla på två filmer och äta gott med fett. Eller kanske inte. Magen vill nog inte ha fett. Fibrer vore väl bra kanske. :D

Pain like hell.

Har så sjukt ont i magnen att jag inte vet var jag ska ta vägen. Det var värre igår kväll men har haft ont hela natten och morgonen. Får se vad morsan säger om det. Ska försöka jobba iaf. Jobbar halv 12-17.30 idag så det ska väl gå ann. Sitter och kollar barnprogram som vanligt och mannen sover. Ska äta en rejäl frukost snart med ägg och grejer. Det är en fin start på dagen.

Grillkväll!

Har varit på påskbrunch hos morsan innan. Svin gott med lite "julmat" igen. Nu ska jag göra mig iordning för kvällen. Jag och Fredde ska åka ut till Rebecca och Hampus för en premiärgrillning. Det ska bli riktigt gott med vin och grillning ikväll. Lea ska sova hos sin Farmor inatt så vi får roa oss lite.
Hoppas ni andra får en trevlig kväll.

Staden

Vaknade vid 10 idag. Skönt att komma upp i tid så man inte sover bort hela dagen efter man har stängt på jobbet. Har vart på stan med Sanna nu. Först fikade vi på Espresso House sen handlade en jätte snygg kavaj för endast 200 kr. Det ni, inte dåligt alltså. Mörk grå vad den men skulle helst viljat ha en svart. Men det fick bli den ändå. Den var ju sjukt billig. Har även handlat en present till min bror idag. Han fyller ju 25 på måndag. Då blir det både kalas på söndag och måndag.
Nu väntar jag på mannen och dottern så jag hinner se dom lite innan jag ska till jobbet.
Ciao!

RSS 2.0