Yeeeees

Jag klarade min arbetsledar verifiering idag på jobbet. Fy fan va skönt att det är avklarat. Är nöjd med vad jag åstadkommit :)


Ett helt nytt hus

Äntligen har min man rivit det fula uterummet som var vid ingången. Det blev redan som ett helt nytt hus.




Panelen blev klart för ett tag sen på framsidan och pappa har gjort sitt jobb med bläcken runt fönstrena.


Det blomstrar som gatan i rabbatterna här.



Marksten vi försöker sälja på blocket.

Det är så kul att renovera hus. Speciellt när man får se alla dessa resultat :) Är sjukt stolt över min Fredde som åstadkommit så mycket. Love you !

Vi tog ut leas tält som hon kan leka med i...

img_4067 (MMS)

Vi tog ut leas tält som hon kan leka med i trädgården :)


Det blev en liten utflykt ikväll ändå :)

img_4273 (MMS)

Det blev en liten utflykt ikväll ändå :)


Påskafton.

Jobbat hela dagen till 17.30 och nu sitter jag i soffan med mjukisbyxor på. Det är väl så kvällen kommer se ut. Blir nog att kolla på film sen med för att riktigt lyxa till det :P Det väntas jobb imon kl 8.00 så det blir ingen lång kväll för mig. Men jag önskar er alla en riktigt GLAD PÅSK!!!

Underbar dag

Har varit ute i solen nästan hela dagen. En joggingtur tog jag i morse kl 7.30 när Fredde och Lea låg och sov. Riktigt skönt. Resten av helgen består av jobb. Så det blir inget påskfirande för mig inte. Bara vara hemma med familjen och mysa ungefär.

Ha en toppen helg mina vänner!

Jag och Lea var borta och klippte lite ris...

img_1720 (MMS)

Jag och Lea var borta och klippte lite ris till påsk. Och såhär blev resultatet ;) lite smått gulligt sådär!


Detta är riktig njutning såhär på en tisda...

img_5248 (MMS)

Detta är riktig njutning såhär på en tisdag kväll. Goda vänner god mat och snart hugger vi in på Maries cheesecake :)


Åter igen Matmys.

Då var det äntligen dax för det traditionella matmyset med Sofie, Malin och Marie. Det var längesen sist vi var alla fyra så det ska bli extra trevligt. Vi ska grilla fläskfilé med hasselbacks potatis till och en god sallad. Så tyvärr inget nytt denna gången. Men en god måltid blir det garanterat :)

På Harrys med Hampus och Rebecca för lite ...

img_8637 (MMS)

På Harrys med Hampus och Rebecca för lite burgare. Smaskens :)


Sen frukost blev det idag men nu är vi ute...

img_3105 (MMS)

Sen frukost blev det idag men nu är vi ute i trägården och grejar :)


Fönster

De nya runda fönstrena som nu sitter på plats. Ska givetvis ta bort spröjsena sen med.



Nya gardiner i sovrummet med som jag fixat till idag :)


Grill

Då var det dax att tända grillen idag igen. Det är ju inte helt fel med grillat varje helg. Idag blir det kotletter och flintastek. Igår grillade vi fläskfilé som blev riktigt bra så det var jag som stod bakom marineringen.
Mamma, Per och Nellie var här innan på lite fika. En cream fraische tårta med citron som jag gjorde igår. Super god.

Ännu en ledig dag imon och då blir det fix här hemma. Panel ska på på huset för dom runda fönstrena är nu på plats. Kommer bilder snart... :)

Hår är min grej

Då var Moa här igår och färgade om mitt hår. Så nu är det inte riktigt sååå extremt :P Tack Lina för din fina kommerntar om att det är så mig med denna hårfärgen. Det är fler som sagt att det är bara Linda Larsson som gör en sådan här grej :) Och tydligen är det kort hår som ni tycker är snyggast och så för det förbli. Iaf över sommaren. Såhär ser håret ut nu med en fin frilla som Moa även fixade igår.







Haha ja lite störd är man ju allt.

Och här har vi själva frisören. Snyggt Moa!

Bilderna från makeoverdagen kommer inom kort.

En trevlig kväll med Emma, Niklas, William och Thilde hade vi igår :)
Ikväll får vi med besök. Alltid lika trevligt!

Nu drar jag till hajen och systemet :)

img_0609 (MMS)

Nu drar jag till hajen och systemet :)


Kommentera!!!!

Vad tycker ni?? Ska jag ha kvar mitt korta hår eller ska jag spara till långt?


Haha kolla mina tunna ögonbryn på denna bilden. Gillar tjocka :)

Kort hår är ändå härligt...?

Men kommer tyvärr meddela att jag kommer bli mörk igen. Orange var lite to much. Coolt ibland men inte alltid. Så jag pallar inte det mer att få uppmärksamhet. Haha för det får man. Ett tips om man vill att folk ska kolla på en :P

Lediga helg

Sitter med kaffe i min hand. Britney Spears i högtalarna som så småningom ska få mig att börja städa. Ikväll kommer Emma med familj hit på lite grillning så då ska här vara fint :)
Ska åka och välja bänkskiva till köket sen så vi kan beställa det nu i helgen. Sen blir det till att byta ut fönstrena till dom runda i helgen :) Hoppas på ett bra resultat. Det lär nog förändra hela huset.
Super skönt med ledighet fre-sön. Tjoohoo.

Då var lampan äntligen på plats. Ska den l...

img_8245 (MMS)

Då var lampan äntligen på plats. Ska den längre ner tycker ni eller blir det bra så?! Den är jäkligt snygg iaf. Väldigt nöjd är jag :)


Sitter på jobbet i mitt orangea hår. Haha

img_9487 (MMS)

Sitter på jobbet i mitt orangea hår. Haha


Vågat Larsson!

img_4836 (MMS)

Vågat Larsson!


Härliga vårväder!

Gick upp i tid idag efter gårdagens stängning. Jag kände att jag inte kunde ligga och sova i detta fina väder som är idag. Vi har varit ute hela dagen och grejat i trädgården. Fredde har målat panel och jag har grävt upp massa blommor som jag sparat som jag kanske kan använda sen när vi får en ny trädgård :)


Lea cyklar på sin trehjuling

Lek

Satte blommor från rabatten i en kruka som jag kan plantera om sen :)

Panelen klar på denna sidan.

Lea fick ha sina nya skor på sig idag :) Gud va fiiina

Haha vi gjorde en provesorisk gunga åt Lea. Det blev inte så jätte bra men den får hänga där i träden så länge. Det är väldigt kul att alla grannar kommer fram och kollar hur det går för oss och hälsar oss välkommna. Det är trevligt. Vi fick även sålt vårat bord idag. Skönt att bli av med det gamla och få en slant för det :)

Nu nalkas det snart jobba och sen är det ledighet imorrn.

Ha en trevlig vårdag.

Tjohej

Leas fina gardin Susanne har sytt. Väldigt...

img_2716 (MMS)

Leas fina gardin Susanne har sytt. Väldigt gulligt blev det!


Just nu........ Kommer bli riktigt nice :)

img_7287 (MMS)

Just nu........ Kommer bli riktigt nice :)


Nöjd

Måste visa vårt snygga bord och stolar. Det blev väldigt bra och + att vi har yttligare en iläggsskiva så bordet kan bli riktigt stort. Det är super när man behöver sitta många :)



Sen har vi den vackra lampan som anlänt till hemmet. Är så sugen på att få hängt upp den men måste först köpa en krok som vi får sätta upp i taket. Den var större än jag trodde vilket är great :)


Vilken röra

Ja någon vacker trädgård har vi ju inte än. Idag har jag målat massa panel som snart kommer sättas upp på huset. Fredde och hans far håller på för fullt här ute. Tog en massa kort nu på hur här ser ut utomhus. Jag säger bara, vilken röra :)









Tycker ni det är fint? ;P Haha ne men herregud så bra det kommer bli sen när allt är klart. Ett grått hus med liggande panel är ju inte helt fel. Längtar <3

Godkväll mina vänner

Fick ett underbart samtal igår kväll från jobbet. Jag skulle ju ha jobbat stängning idag egentligen till 02.30 men icke så nicke. Det blev att jobba dag istället. Fasen så gött. Så jag kunde gå på min brors kalas nu ikväll och imon kan jag gå upp tidigt och göra en massa saker innan jobbet.
Måste tacka min fina vän Marie för en underbar kväll i onsdags. Hon bjöd på god mat och sen var vi på cheers. En väldigt trevlig kväll :)

Imorrn blir det att börja sätta upp den nya panelen på vårt hus. Spännande. Hoppas på uppdatering imorrn till er :)

Tjaoo

Uteserveringen är invigd :)

img_0146 (MMS)

Uteserveringen är invigd :)


Nu håller vi på med att montera det nya bo...

img_5091 (MMS)

Nu håller vi på med att montera det nya bordet och stolarna. Tror det blir en riktig hit!


trevligt

Det var en väldigt trevlig kväll hemma hos Cia och Patric. Det bjöds på dricka och en maaassa pizza :) Jätte gott. Det blev tyvärr en kort kväll då klockan ringer 6.30 imon.

Söndag och måndag är lediga dagar för mig. Så kan undra vad vi hittar på imonkväll. Får se får se :)

Sov gott. Hej

Redo för en liten Donkenfest hos chefrarna...

img_6250 (MMS)

Redo för en liten Donkenfest hos chefrarna. Maria är påväg hit men det blir en lugn kväll. Jag öppnar imon på jobbet så det blir hem tidigt. Lea får nog följa med också. Nu är hon mycket bättre. Bara lite snor och hosta. Tjoooohej


Haha Lea i sin nya jumpsuit :) vilken snyg...

img_8540 (MMS)

Haha Lea i sin nya jumpsuit :) vilken snygging alltså!


Största händelsen på DONKEN

Herregud jag har ju glömt att berätta en så otroligt häftig händelse som hände i onsdags på jobbet. Den mest häftigast dagen på Mc Donalds Lassabacka så länge jag jobbat där :) Magnus Samuelsson klev in genom våra dörrar. Jag hade utbildning i pommesen då och jag såg en bjässe stå i kassan. Han hade mustach på ett vis han inte brukar så alla vi viskade typ om det var han eller inte. Men tillslut övervägde jag det och fattade att det måste va han. Jag frågade om han hette Magnus och jo så var det. Hahah jag sa även till han hur stor han var. Det har han ju säkert inte hört tidigare :P. Jag oc Tabita skakade hand med han och man liksom försvann i hans hand då den var stor som tusan. Jag kunde typ inte andas när jag såg han för han är en riktigt grym person. Både i styrka och dans :) Ja det var en underbar händelse det :)



Och för er som undrar vad han beställde. En Big Tasty så klart :)

RSS 2.0