Såhär såg det ut.

Nu får jag försöka lägga upp lite bilder. Detta är bilder från i lördags och söndags när vi precis hade flyttat in. Och såhär såg det ut då!


Den blivande walk in closeten efter vi har flyttat väggar och grejer!

Leas blivande rum.

Snyggaste toan i stan :)

Köket. Eller jaktstugan som jag kallar det.

Tvättstugan.

Vardagsrummet.

Det finns mer att se men det får räcka för tillfället. Tar lång tid att lägga upp bilder. Kan säga att vi kommer få det sjukt fint sen när allting är klart!

 


Ursäkta

Vårat bredband har tydligen inte börjat fungera än. Jag är nog inne på någon annans nätverk eller något så bilderna kom aldrig upp igår. Det fungerar inge bra med andra ord. Hoppas på att vårat ska funka idag.

Nu letar jag klipptider hos Anja. Håret ska av nu har jag bestämt :)

Snart får ni se

Håller på att lägga upp bilder från huset nu. Hur det ser ut nu och sen blir det renoveringsbilder för er som är intresserade. Det kommer bli hur fint som helst när det är färdigt. Så håll utkik för de första bilderna kommer ikväll :)

tapeter

Godkväll mina vänner. Nu har jag och Fredde vart i väg och kollat på tapeter och golv. Herregud vilken djungel. Det kommer ta 100 år att komma överens om vilka vi ska ha och vad vi ska ha. Vi hittade en jätte fin tapet till Leas rum men då kostade den 1000 kr rullen. Ääh nej tack. Ska Lea ha ett rum för typ 6000-7000 kr?! Aldrig. Nej vi får börja om på nytt en annan dag.
Nu ska vi åka ut till Emma med familj och äta kyckling i pita bröd med massa sallad till :) gott.
Imon väntar en hel dags jobb och sen entré i huset :)

Väntar...

Freddes morsa och syrra är ute på vift och ska hämta lite mat. Pizza blev det men jag tar en sallad från campino. Gott gott. Är jätte hungrig nu så nu väntar vi på att dom ska komma hem.
Imon är det jobb en liten stund och sen ska jag och Fredde till Colorama för att välja ut tapeter och golv. Spännande :) Sen ska vi hem till Emma, Niklas, William och Thilde. Många namn att skriva där nu :P Vi ska äta god mat och ha en trevlig fredagskväll tillsammans.
Efter det är det ju lördag :) Då får vi huset och kan äntligen flytta in i vårat nya hem. Kommer bli jobbigt att sova i vardagsrummet men det får gå. Längtaaaar!!!

Pepparkaksmys

I tisdags var vi hemma hos våran chef och hade julmys. Gjorde två pepparkakshus som jag ska ha på jobbet som skyltning typ. Det stora huset lår jag och Anna bakom och det andra Maria. Haha, gissa om vårat blev finast eller :) Inte för att vara sån Maria stumpan men det var nog inte riktigt din grej alltså. Men vi ska göra allt föra tt göra det så fint som möjligt :)
Här är några bilder från kvällen!
















Alla bilder kommer jag lägga upp inom kort på min facebook. Detta var typ hälften så resten kommer då sen på facebook :)

Snart....

Kommer bilderna upp från pepparkaksbakningen med jobbet upp. Ikväll!!

Worky

Då var det dax för jobb snart. Synd bara att vinterdäcken på forden inte är påsatta. Det blir till att köra lugnt och fint :) Jobbar till 20.30 idag och sen blir det inte mycket mer än det. Måste ju gå igenom allt från våran vind som står här i Freddes föräldrars garage. Det som ska slängas och det som ska behållas. Kan säga att halva deras garage är fyllt med våran skit. Usch.

Ha en trevlig dag!

YES

Äntligen är allting färdigt. Eller ja, lägenheten är tom, tapetserad och urstädad. Jag vill verkligen tacka alla som har hjälpt oss, Freddes föräldrar, morfar, farfar, mamma, Sofie, Marie och Andreas. Utan er hade det nog tagit en vecka. Detta var det värsta jag varit med om och hoppas jag aldrig mer ska behöva städa ut någonting mer.
Nu inväntar vi bara att få flytta in i huset vilket blir på lördag. "Längtar" Helt underbart ska det bli. Ska försöka blogga så mycket jag kan. Vi bor hos Freddes föräldrar i en vecka nu så hinner nog med en del bloggande.

Höres!!


Snart jobb.

Sitter här fortfarande med min huvudvärk men blir det inte bättre får jag snaska treo. Har en sån där inte orka göra någonting dag. Ifs har jag tvättat och hängt upp det så helt usel har jag då inte vart. Och så har jag lagat lite mat till mig och Lea. Men bort ser man från det så orkar jag inget. Här ser ut som, ja jag vet inte vad men vad ska man vänta sig när man snart flyttar. Kanske därför man inte har någon ork. Jaja nog om det. Nu måste jag göra mig i ordning för att åka till jobbet om en timma typ. Kanske blir människa när man kommer utanför dörren!

Huvudvärk

Det är den här huvudvärken jag slipper om jag har glasögon. Tror att mina ögon har försämrats sen sist jag fick brillor. Men jag kan inte säga att det är ofta jag får denna huvudvärken numera så får vara glad för det. Och i med jag ska tänka på vad jag köper nu så får glasögon vänta :)

Jag har pluggad nu hela morgonen till ett stort prov jag ska ha på jobbet på fredag. Ska plugga hela dagen idag och imon. Sen är det stängningar två dagar nu med så dom får förhöra mig på jobbet typ.

Lea ligger i badet nu i massa skum. Det var en ny grej hon fick prova på och det var uppskattat vill jag lova.




Lea igår :D

 


Äntligen hemma

Ja det är ett program som är oerhört bra att titta på när man ska renovera. Man får väldigt mycket insperation. Till exempel år vilket håll man ska lägga golvet.?! Längs ljuset. Det ni :P Fick vi lärt oss något nytt idag med :)

Juleskum

Äntligen har det traditionella
juleskummet kommit in i mitt
hem igen. Att känna det mjuka
skummet smälta i munnen gör
att man måste ta en till, och en till ;)


Måndag igen.

Alltså jag lyckas verkligen med maten nu för tiden. Gjorde en makaronilåda på måfå som blev svin god. Massa ost i såsen och på :)



Idag har jag sovit typ hela förmiddagen. Lea har vart på dagis idag vilket var bra för jag har ju stängt på jobbet hela helgen så idag var jag väldigt trött. Har vart och lunchat med Maria på Paganini. Jätte god husmanskost :) Efter jag hämtat Lea på dagis kom Sofie förbi på en fika. Fick packat en del också. Det är ju bara en vecka kvar tills vi lämnar Morkullegatan. Herregud va vi får skynda oss :P
Fick handlat lite fina kläder till Lea idag med. Cool tjej :)



Nu blir det slappa framför tvn hela kvällen och sen sängen. Ska till Falkenberg på möte imon och sen tillbaka till jobbet för att arbeta hela dagen.

Ha en fortsatt trevlig kväll vänner!!!


Gryta

Gjorde en kyckling gryta med ris till mig och Lea till lunch. Den blev faktiskt väldigt lyckad då jag exprementerade ganska så mycket :) I grytan fanns kyckling, lök, morötter, vatten, grädde, mjölk, köttbuljongtärning, chilisås, tomatpuré, kryddor, riven vitlök, basilika. Ja det var nog allt. Tog det jag hade hemma och det blev finurligt bra :D


Polarbröd TIPS!!!

Sicken njutning vill jag lova. Köpte nytt bröd igår.
Sådantdär man kan dela eller vika :) Det var
riktigt gott. Har alltid gillat polarbröd men detta
var verkligen något extra. Så det är ett tips
att prova detta brödet. Lea älskade det också.






Sötast och goast i världen :)


Men seriöst!!!

Jag var och handlade innan och då köpte jag bland annat ägg. Jag la in dom på sin äggplats och slängde det som fanns kvar sen innan. Eller ja jag öppnade luckan och skulle slänga det i papperskorgen. Men då träffar jag såklart kanten på korgen så hela skåpet blir fyllt med ägg typ. Varför händer det bara med något som ett ägg.?! Hade jag kastat en gurkbit eller en tomat så hade jag träffat, men inte med ett ägg. Typiskt korkat och klantigt. Haha.

Och för den delen, om man ska handla på Hajen så tar det typ en timma. Jag var på Hajen lika länge som jag brukar vara på Gekås ungefär :P Lär nog ta ett tag innan man hittar bland alla miljonär hyllor!!

Nu blir det lite chips. Ska prova en ny sort vi inte haft innan. Sourcream onion blir det att testas ikväll :P


Mot Tvååker

Snart ska jag väcka Lea. Vi ska åka till Kvantum och köpa med oss en massa gott fika. Vi ska åka hem till familjen Röjgren/Gustavsson och ta med oss all fika vi ska köpa. Måste kolla på Linas lilla son Leon som jag inte har sett än. Ska bli mysigt!!!


Ingen sovmorgon här inte

Lea vaknade tidigt idag. Närmare bestämt 7.16 kom hon insmygandes till våran säng. Därefter började tjatet om välling. När hon tillslut fick sin vilja igenom så började tjatet om bolibompa. Självklart är det bara till att gå upp och göra välling och sätta på bolibompa. Men det tar emot när ögonen hänger till knä väcken. Haha.
Men nu är jag piggare. Har fått börja tvätta nu så då blir man lite piggare när man får springa upp och ner i trapphuset. SKÖNT att få slippa det snart :P

Idag är det en ledig dag. Igår var jag och Elin på speacsavers och hämtade hem lite provglasögon till mig. Behöver ha nya glasögon och där får man ju två till ett pris i vissa fall, och det är ju inte helt fel. Tänkte nog kolla på Haar också om där finns nya brillor i min smak. Så jag och Lea ska då åka till stan en liten sväng sen. Vi ska även handla lite på Hajen (som Lea längtat efter i flera dagar) och kanske åka ut till Lina, Gry och Leon för att fika lite.

Skriver senare!!!

Ooh

Det sket sig med att inte ha någon blöja på dagis idag. Hon kissade ner sig av nån anledning precis innan vi skulle gå i morse så jag beslutade att jag orkade inte. Så hon fick ha blöja. Kul att skriva om de?!! Äh ne. Men men.
Är på jobbet nu. Har lite rast. Ska snart in igen.

hej då!!!!

Ingen blöja idag

Får packa en stor väska till dagis idag. Lea ska prova att vara utan blöja där hade jag tänkt. Hon använder knappt blöja hemma så nu får vi gå på att öva på dagis. Man vet ju inte om det händer en olycka i byxan så då får vi ha med oss massa kläder :) Men Lea är duktig hon!

Funderar skarpt på att klippa av allt mitt hår. Då menar jag allt. Eller ja, inte flint då men lång lugg, kort och jätte kort på en sida typ. Undrar om jag hade passat i det???

Nu jobb heeela dagen och kvällen!!

En god känsla av tusen

En utav de bästa känslorna man kan känna, vilket jag vet att varenda människa tycker. Det är när man får lägga sig på kvällen i en renbäddad säng. Det är en sådan där bra känsla.

God natt

Gud vilken dag det har varit. Nu är jag så trött att jag snart somnar. Imon blir det jobb 11.30-20.30 så mycket mer än så blir det inte.

God natt gott folk!

Söndag!

Lea vaknade 7.40 idag precis som igår. Här var det ingen sovmorgon inte :) Nä, jag skulle ändå upp och tvätta nu. Sen ska vi ju åka till Emma, Niklas och William om en stund och kolla på deras lilla tös som kommit till världen :D

Det blir till att hämta tidningar och nya flyttlådor i eftermiddag i med allting är slut här hemma. 18 flyttlådor står här i vardagsrummet. Haha, ingen vacker syn vill jag lova.

Kl 3 ska vi på kalas hos min mormor. Hon fyllde år i fredags så då säger vi grattis mormor och vi ses sen :)

Efter vi vart på kalas blir det att åka ut till Rolftsop igen för att äta hemma hos pappa. Det skulle tydligen bli en riktigt tjusig middag med rostbiff och grejer.

Så ser våran söndag ut denna veckan :)


Underbara lediga dar

Familjen har vart på lite äventyr idag. Först skulle vi åka till Woody men det var ju stängt. Det är visst söndag idag kom vi på :P Så vi åkte till EM för att kolla soffa. Nja, fanns inte någon direkt så vi åkte till Select istället. Det blir nog en ny soffa från Select sen skulle jag tro när det är dax för det. Vi tog en tur på Fynda med som alltid när man är i Falkenberg :)
Nu har vi nyss ätit ärtsoppa. Ska fortsätta packningen nu och sen ikväll kanske jag och Fredde ska gå ut och äta. Det var år och dar sen vi var och åt bara vi två. Det får man ju göra ibland.

Imon står det mycket på schemat!

Ha en bra dag!!!

Ont i benen

Oj oj oj vilken dag det har varit. Väldigt mycket att göra på jobbet och i med jag inte har jobbat sen i söndags så fick jag typ tränings/växtverk i mina ben nu. Det blir så när man inte har sprungit på flera dagar. Man springer rätt mycket vill jag lova i min branch :P Nu slappar vi bara framför tv:n. Fredde kollar på en film och jag har pluggat lite. Imon väntar en hel dags  jobb igen och sen är det helg och två lediga dagar :) Hoppas på en fin middag imon när jag kommer hem från jobbet av min man ;)

God natt!!!

Kvällamaud

Då är kvällsmaten snart klar. Det blir kyckling i ugnen med kroketter och frits. Inte det nyttigaste direkt men det går fort och det är gott. Ikväll blir det inte mycket gjort. Bara slappa framför tv:n och kolla grey´s :)
Imon blir det jobb heeela dagen. Har ju varit hemma hela veckan i med Lea har varit sjuk. Hon är forfarande inte bra men får hoppas hon klarar av att vara på dagis :S

Ha en trevlig kväll!!



Såhär

Ja såhär ser det ut för tillfället i ett hörne i vardagsrummet.

Och här har vi sjuka Lea



Nu ska Lea sova en stund. Malin kommer på besök snart och sen får vi åka ut en sväng skulle jag tro. Som sagt, lite frisk luft får vi nog ha!!


Just nu...

Åh så gott med hemmagjord latte!


Lunch

Nu blir det lite lunch för mig och Lea. Sallad med kyckling och pasta fjärilar :) Mums. Sen ska jag göra en stor fet latte till mig. Det är ännu godare!


Aldrig mer superlim

Jag ska aldrig mer ta superlim i ansiktet. När jag var hellboy var jag tvungen att limma fast det lilla skägget jag hade på hakan. Dubbelhäftande tejp funkade inte på en så liten area. Så jag hade superlim i fickan som en räddning. Men jag fick ta det några gången då det inte skulle ramla av. Det är bara så att jag har fått världens sår på hakan nu. + en massa utslag typ i ansiktet för att jag fick duscha på natten där med jif (rengöringsmedel). Det röda gick inte bort så lätt annars. Jif är skit bra men kanske inte på kroppen.
Har iaf lärt mig att var sak har sin funktion och ska bara användas till det det är till för.

"Ärt Linda"


Blöjfri "snart"

Lea är nästan blöjfri nu :) Det är bara det att hon bara bajsar i blöjan typ. Så hon bajsar ner sig ibland i trosorna :D Men det får man väl räkna med. Hon är jätte duktig med att gå och kissa hela tiden på pottan. Stolt moder är jag :)

Tjock och fet krokodil?!?

Ännu en VAB dag idag. Lea har nog ingen feber längre som tur är men förkylningen håller i sig än. Men det är en annan sak jag oroar mig för nu. Lea lyssnar på precis allt som folk säger. Nu tycker hon tex. att det är jätte kul att säga tjock och fet. Dom säger ju det i den där krokodillåten. "Han är så tjock och fet och blåser i trumpet", ni vet. Jag trodde det var något Fredde lärt henne men så kom vi på att det måste vara den låten. Haha. Men vad gör man när sitt barn säger sånna fula saker.?! Och om man säger till på skarpen att man inte får säga så så tycker hon det är ännu roligare att säga så. Jaja, nu får man bannemej passa sig för vad man gör och säger :)

Idag blir det ännu en dag innanför dörrarna skulle jag tro. Vi får väl åka ut en liten sväng sen så Lea får lite frisk luft. Packa lite mer och så typ. Fyllde 2 lådor med bara mina skor igår :P Här ska inget sånt slängas inte ;)

Trevlig dag!!


Sicket väder

Brukar det vara såhär mörkt eller? Men kom på att vi vridigt tillbaka klockan :) Jaaa, snart är det jul mina vänner :P Njuter verkligen när jag säger så för det är ju sant. Så ni som inte gillar julen kan ju gräva ner er. Det är nu myset, dofterna och kylan knackar på våra dörrar. Haha.

Väntar på morsan som ska hämta Nellie nu. Sen ska jag nog åka till Harald och Hajen om jag orkar. Måste ha lite mat och lite flyttlådor som sagt. Lea är mycket bättre nu så förhoppningsvis blir det dagis imon.

Ciao!


Första 8 slut

Jaha då var alla flyttkartonger fulla.
Fick 8 st igår och dom är fullpackade.
Måste ha meraaaa. Har börjat packa
ner allting som inte används så ofta.
Ska åka till Harald och köpa nya där
men Lea är ju sjuk så det får väl vänta.
Tänker på när jag kommer till alla
mina kläder och skor sen. Herregud
med låder det blir då :P Men man får
väl rensa lite grann skulle jag tro.




Morning

Nellie och Andreas kom hit vid halv nio typ. Har druckit kaffe med bror och Nellie ska vara här hela dagen. Lite roligare för Lea att ha någon att leka med när hon är sjuk. Nellie är med lite krasslig så dom passar bra ihop idag :) Packningen är i full gång. Det är väl vad denna lediga dag har att erbjuda. Packa hela dagen!!

Hörs sen!


Nä nu flyttar ja

Sitter hemma med min sjuka dotter idag. Hon har en massa feber och är förkyld. Stackarn. Har inte gjort något särskilt idag. Lagat lite mat och diskat typ. När Fredde kommer hem ska han hämta de första flyttkartongerna. Vi har 21 dagar på oss att rensa våran lägenhet innan vi flyttar till snart vårat hus. Ja, för er som inte vet så har vi KÖPT HUS :) Coolt va. Är så förväntansfull och exhallterad! Det ska bli så kul. Kul att få göra i ordning ett hus till sitt eget. Underbart men det kommer nog bli jobbigt :P

Längtar!!!


Halloween

Super kul i lördags. Det tog en stund att göra i ordning sig men det var det värt. Jag vann ju priset för bäst utklädnad på Oscars så det var inte dåligt det :) Att vara Hellboy var jäkligt kul.


Linda Hellboy :)



Riktiga Hellboy :P

 


RSS 2.0