Klippning

Moa var här innan och klippte både Lea och Fredde. Det blev väldans bra.
Lea var såå duktig och satt ganska så stilla. Hoppas på att Lea ska ha långt hår i sinom tid. Men det behövs ju fräschas upp imellanåt.



Tjusigt va?!? Ser lite ut som Jonathan i Bröderna Lejonhjärta. Haha men hon är så söt ändå. Mycket sött!


Party

Gårdagens grillpartaj blev väldigt lyckad. Tack Sofie och Leo för god mat och gott sällskap. Vi hade det jätte kul. Kvällen sluta runt 12 vilket var bra så man orkade upp idag.
Bjuder på lite bilder från kvällen!








Morsdag!

Grattis min älskade mamma på din dag. Och det är ju min dag med faktiskt :D
Har varit och solat och tvättat forden. Ska snart iväg till Freddes mamma och sen min mamma. Ska även åka till Rusta och köpa en orange plastmatta som jag ska ha på balkongen :D Blir nog vackert.
Skriver mer sen om gårdagen.
Ciao

Grattis igen min söta mor!


Uppe med tuppen

Gud va trött jag är. Hade hellre legat kvar i sängen och sovit ett par timmar till. Det är ju inget vidare väder ute heller. Då är ju frågan vad som ska ske idag. Tror iaf att det blir till att åka och kolla säng till Lea på Select. Sen ska jag ta med Lea till Mc Donalds för en ansiktsmålning. Det är första gången på väldigt länge som det inte är jag som målar. Måste ju prova att måla Lea till en katt eller hund :)

Ikväll blir det lite grillning med grannarna, Alex, jonna och Malin. Det kommer nog bli väldans trevligt tror jag.
Lite Rosé på det med så blir det extra lyx ;P


Plankstek

Har nyss ätit kvällsmat. Det fick bli planka idag. Oerhört gott och vi har ätit så vi nästan kräks. Det är verkligen lätt att göra sin egen planka. Kan bara ge ett tips, det ska vara grönpepparsås och bearnaisesås. Nu hade vi vanlig peppar sås men det gick la det med.
Nu blir det film på tv med en massa mys och gotta!

Go kväll!

//Larsson


Nya kläääder!

Har varit i stan idag med Soffan och hittat en jäkla massa kläder. Var verkligen tvungen att köpa men jag hade ju sagt till mig själv att det inte skulle handlas massa kläder denna månaden. Men som sagt. Så mycket coola och snygga grejer. Tänkte faktiskt vara extra snälla mot er och visa några utav kläderna jag köpte.
Skriv gärna vad ni tycker!



Tack Sofie för ditt moraliska stöd och smak!


Min kära docka

Varit på Bokia och köpt en Per Morbergdocka.
Svin cool. Passar fin fint bland mina kokböcker!



 

Tjusigt va?! :D


Träslövs trädgård!

Jag, Lea och Maria har varit på en liten tripp idag. Vi var ute efter lite blommor m.m till våra hem så vi åkte till träslövs trädgård. Herregud va fint det var där. Jätte mycket fina inrednings pryla. Men det var mer för folk men hus och trädgård. Det var ganska durt där med men det fanns som sagt jätte mycket fint. Lätt att man kommer shoppa loss där när man skaffat hus. Vi får hålla oss till blomsterlandet så länge :D

Just nu sitter jag i soffan men en Brämhults smoothie (Persika & Jordgubbar). Fick hoppa lunchen idag för jag orkar inte laga något!

Sista stängningen idag sen är jag ledig 3 hela dagar. UNDERBART! Ska verkligen hitta på mycket skoj hoppas jag. Längtar efter min man nu när vi inte sätts på två dagar.

Ha en underbar dag!


Frukost?!?

Tvättningen är i full gång. Ska äta frukost nu jag och Lea men är verkligen inte hungrig. Det är jag aldrig på morgonarna. Varför är man inte det? Man går upp tidigt men ändå äter man inte en riktigt bra frukost. Vilket man tydligen ska göra varje dag. Jaja det är en världslig sak. Men som man säger, äta bör man annars dör man! höhö

Matlagning nu?

Äntligen hemma efter en dag på jobbet. Var hos mamma och hämtade Lea och gav henne presenter. Hon blev jätte glad över ett presentkort på Träslövs trädgård och två "betong" krukor.
Vi var tvungna att laga mat nu när vi kom hem. Fredde måste ju ha mat och imon till jobbet. Sheeperdspajen står i ugnen nu och så här sent har jag nog aldrig ätit mat, eller lagat mat. Men så är det när man jobbar.

Imon står det mycket på schemat som vanligt. Ska tvätta från 8 till 12. Sen blir det middag hos mamma vid halv 1. Efter det kanske jag, Lea och Susanne ska åka till Select i falkenberg och kolla på en ny säng till Lea. Halv 5 börjar jag jobba stängning åter igen. Ja, mycket ska man allt hinna med på en dag.

Nu blir det mat.

Hej!


Sicket väder!

Det är ju rena rama stormen ute. Inte bättre att det regnar heller. Det var inte länge vi hade värme men hoppas på att det kommer snart. Är trött på byxor och sockar nu!
Ska snart göra mig i ordning för jobb. Hoppas på att man blir piggare när man kommer till jobbet. Just nu hänger mina ögon ner till knäna.

Hej då vänner!


Ledig

Har varit helt ledig idag. Väldigt skönt må jag säga. Jag har varit med Malin lite idag. Var och frukost/lunch på ströget och sen hittade jag mig ett par byxor på gina. Oranga typ :P
Sen fixade jag mammas presenter som hon ska få imon. Det är ju hennes födelsedag. Hoppas jag hinner komma en sväng imon till henne, jobbar hela dagen till 19.45. Mamma kommer bli sååååå glad :D
Har till och med hunnit städa idag och lagat kvällsmat till familjen. Nu sitter vi bara framför soffan och Lea har precis somnat. Finns ingenting på tv.n idag så vet inte vad man ska göra tills man ska lägga sig.?!

Hoppas ni har en trevlig kväll!

Ciao


Morberg dagen!

Det var helt underbart att träffa Morberg. Han var precis lika skön som på tv och såg precis lika ung ut. Eller ja, ung och ung han är ju ändå 50 år men så gammal ser han ju inte ut att vara.
Tyvärr blev inte bilderna som jag ville. Eller Per kollade ju för farao aldrig upp. Åkte även till Hajen med precis innan jag skulle böja jobba för att bara be om ett bra kort men det fanns inte en enda parkering så det fick va.
Men det var som sagt jätte kul att få träffa honom.

Alla bilder ligger på facebook!


Idag förgyllas mitt liv!

Det är ingen vanlig dag idag. Ska börja jobba 17.30 fast egentligen 16.30 men var tvungen att byta lite. Min idol kommer nämlgen till stan. PER MORBERG. Helt sjukt alltså. Han ska signera och sälja sina kokböcker men dom har jag ju så klart redan. :) Jag är sååå himla glad och förväntansfull. Har inte kunnat somna på två nätter typ för jag är lite nervös. Det ska bli en sån ära att få träffa Sveriges bästa kock. Det, kommer förgylla min dag och mitt liv. Per Morberg, du är bäst!!!


En god middag!

Matmyset i onsdags var väldigt lyckad. Synd att du inte kunde vara med Malin :( Vi lyckades med allting. Potatisen, såsen, peston och fläskfilén. För er som inte vet så lagade fläskfilé med chilipesto och sesampotatis. Väldigt kul med variation på potatis i ugnen. Prova det vettja. Pensla på med olja och sen strö över med sesamfrön och salt. Gottigottgott!


McD Festen

Här kommer lite bilder från Marias roliga kväll i lördags.
Enjoy!










Gaaa

Gud va trött jag är nu. Har jobbat idag och nyss lagat mat. Måste verkligen städa och röja men jag orkar inte. MEN JAG SKA göra det snart.
Imon är det matmys och då ska vi laga fläskfilé med chilipesto och sesampotatis. Ett recept vi hittade i Maries kokbok. Det ser riktigt gott ut ska jag säga er. Hoppas på att det blir bra vilket jag tror.
Orkar inte skriva mer nu.
Hej då!

Kass

Väldigt trevligt hemma hos Maria igår. Bilder lägger jag upp imon. Tack så mycket Maria för dom goda drinkarna. Du är grym men jag hade dock inte behövt dom tyvärr. Har varit väldigt dålig idag. Men efter lite mat i magen börjar man leva igen. En promenad ner till stan med Sofie gjorde också susen. Fikade lite på Mignon och hämtade våra cyklar.
Gjorde en kassler sallad innan till oss men det smakade ganska mycket skit. Så tur att vi ska äta fett nu och kolla på Bröllopsfotografen.
Imon väntar jobb och sen matlagning och städning.

Have a nice day!

Maria ikväll!

Såhär såg våran ostbricka ut igår. Hade även vitlöksbröd till också. Smarrigt var det.

Sitter just nu i soffan och väntar på att Fredde ska bli färdig med maten. Håller även på att tvätta lite. Tänkte att dagen skulle vara fullspäckad idag men pga dåligt väder och magsmärtor så blir det en slapp dag. Hoppas på att Moa kommer hit och färgar mitt hår. Kanske kan göra en snygg frisyr också till kvällen. Ska hem till Maria med lite folk från jobbet. Kommer nog bli ypperligt trevligt. Hoppas bara att magen blir bättre annars får jag stanna hemma med två nördar. Fredde och Leo ska spela tv-spel hela kvällen. Det är nog bäst att jag drar till Maria ändå när jag tänker efter. :)



Bye// L.L


Ostbricka

Fick gå tidigare från jobbet idag tyvärr.
Men hade sån magsmärta att jag var
tvungen. Men tur att det var väldigt
lugnt på jobbet för annars hade jag
nog fått stå ut. Tack Anna för du släppte
hem mig :)
Fredde ska snart åka iväg för att handla
lite kex och ost till kvällens ostbricka vi
ska ha. Ska mysa med lite upptill. Blir
nog någon film sen också skulle jag tro.

Hej //L.L

Donna

Var ute hos pappa igår och åt lite grillat. Mycket smaskigt. Dom hade precis vart och köpt en ny hundvalp. Fyyy farao så söt alltså. Lea tyckte Donna var väldans söt och mjuk. Men när vovven ville leka då sprang Lea sin väg. Haha. Här är lite bilder från igår!








Segt

Somnade tidigt igår vilket var tur för att Lea har varit väldigt jobbig inatt. Ingen aning va det var med henne riktigt men hon sov till 9.30 idag iaf så det var skönt.
Ska snart bege mig till jobbet för ett litet pass. Ska försöka jobba längre om det är någon som vill byta. Det är ju röd dag idag :)
Ingen aning vad man ska göra ikväll.?! Blir väl till att laga någon god mat och sen städa eller nått som vanligt.

Hej då!!!


hej o hå

Precis bytat en bajsblöja så det luktar i hela lägenheten! Inte så mysigt, men så är det när man bor trångt :D hahaha. Tänkte om ni ville veta vad jag gjorde liksom :P
Funderar på att åka och sola lite men klockan börjar ju gå och dom stänger ju 21. Får ta det imon istället. Ska nog ta mig lite midsommartårta som blev över sen Freddes kalas. Men först lite mackor och kanske en smoothie.

Ciao

Jobbaaa

Ska iväg och jobba nu till 19.15. Ska bli trevligt. Helt okej tid faktiskt. Hoppas på att maten står på bordet när jag kommer hem. Sen blir det bara till att gosa i soffan tillsammans med grey´s anatomy ;)
Ha en bra dag!

Sorry Marris!

Jag dissade Marris i våran pakt. Orkade verkligen inte vara ifrån allt smaskigt som finns i världen. Men man kan ju äta med måtta! Får se om du klarar resten utav tiden. Tror inte du klarar det utan mig stumpan :D haha.
Så sorry Marris, glass + Larsson = Sant!


Från kalaset.

Tänkte bjuda på lite bilder från kalaset. Bland annat min vackra och goda tårta. Titta och njut! :)







 


Stackars stumpan.

Jobbade bara två timmar idag till dagis ringde. Lea hade fastnat med benet typ i rushkanan så hon kunde inte gå. Jag åkte och hämtade henne direkt och vi va först på akuten men fy farao med folk. Så vi åkte till v.centralen istället. Tog tid där med och Lea blev väldigt otålig. Hon började gå typ så vi åkte hem. Dom gör ju inget ändå och det visade sig vara rätt beslut. Hon går nu igen fast haltar lite. Man blir lite rädd när det händer sådanna saker. Men tur va så gick det bra. Hon blir bra snart igen. Lea är en envis unge om man säger så :D


Hipp hipp hurra!!

Grattis till min man som fyller 22 år idag. Hade kalas för honom i fredags här med min familj och freddes familj. Har jobbat hela helgen så kunde inte ha något kalas idag så istället har vi vart hon mina svärföräldrar som annordnade lite kalas med freddes mor och far föräldrar. Har varit där nu ikväll och ätit grillade hamburgare m.m. I present fick Fredde en parfym, Per Morberg grillkokbok och en kavaj av mig. Han blev väldigt glad som tur var :) Igår kväll var vi på Wärdshuset och åt lite för att fira hans födelsedag bara vi två. Sen gick vi till harrys för lite öl och cider. Väldans fint dom har fått där nu.
En allmänt trevlig helg har det vart och mycket han man hunnit med trots att man jobbat hela dagarna.
Nu kommer Sofie och Leo över en stund för att tjöta lite skit. Imon är det jobb igen och inget annat på schemat.

GO kväll!
//L.L


Kalops

Då var matmyset över. Maten blev riktigt lyckad men det kunde kokat en halvtimma till. Vi var för hungriga för att vänta tyvärr :) Gjorde en riktigt suverän kalops. Malin var the boss idag då vi andra aldrig gjort kalops. Till efterrätt hade vi bara lite melon och annanas. Fast Malin åt lite kladdkaka Sofie hade gjort. Jag och Marie får ju tyvärr inte äta sånt smaskigt. Men annanas och kaffe dög fint till mig. Nästa Matmys blir det gulaschsoppa.
Kollat på Per Morberg nu som alltid och snart är det sängen som väntar. Ska jobba imon och Lea får gå till dagis. Hon har en sån energi fast hon är lite sjuk så hon klarar nog att gå till dagis.

Natti Natti!
//L.L


Satans huvudverk!

Hatar att vakna med huvudverk och sen håller det i sig hela dagen. Får nog skaffa mig nya glasögon snart. Kan bero på att jag bara suttit inomhus hela dagen med. Man måste ju ha frisk luft för att må bra. En treo är också bra att ha ibland :)
Har lagat mat till mig och Lea innan. Stekt falukorv med potatis, vitsås och morötter. Väldigt gott må jag säga. Ikväll är det matmys hos grannen så då blir det fin mat då med :) Ska bara handla först. Har inte gjort det än. Får göra det precis innnan vi börjar typ. 
Måste verkligen sätta igång med städningen inför kalaset. Har ingen ork över huvudtaget. Vad gör man då liksom? Får se hur det blir med det. Måste iaf göra tårtan nu.
Ciao 


Kalas på G!

Ingen rolig dag idag. Lea är dunderförkyld och febrig. Fick ringa jobbet om VAB imon så det blir varken arbete eller dagis för oss. Får bara vara hemma och krama dottern, städa lite med medan man kan ;P

Fredde fyller år på söndag så vi ska ha lite kalas för honom på fredag. Jobbar ju hela helgen så det fick bli fredag. Ska bjuda på massa olika grejer till sallader. Så man kan göra sin egen och gott bröd till. Sen blir det en midsommartårta som jag hittat recept på i Buffetidningarna. Den är hur god som helst. Kommer ta kort och visa er i helgen :) Har köpt lite presenter till födelsedagsbarnet men är inte riktigt färdig än. Tror han kommer bli väldigt glad. Jag är specialist på att komma på presenter till folk. .=)

Nu blir det bara till slappa resten av kvällen och äta frukt typ. Nej jag gör mig nog en smoothie nu tror jag.

Go afton vänner!
//L.L


"snart hårfärg kommer du tillbaka till mig!" ;)

Pakt

Återigen dags för min och Marris pakt. Denna gången håller vi på tre veckor. Får inte äta något sött och heller inte någon läsk. Bara på lördagar och söndagar. Så det blir lättare denna gången.
Lite surt nu bara när jag är hos morsan och hon har nybakta rabarberbullar. Tråkigt men det får gå.
Nu ska jag sticka ner och sola sen ska jag hem med mitt sjuka barn. Lea är förkyld nu igen. Suck.

Hej så länge!

//L.L

Superduperdag!

Uppe med tuppen och lämnade Lea på dagis. Sen köpte jag färska frallor och åkte till Marie för en frukost. Därefter drog vi ner till gymmet för att träna. Kändes oerhört bra. Efter träningen åkte vi tillbaka till Marie för en smoothie och kaffe. Då bestämde vi oss för att gå och sola. Såhär lät våran dialog,

Marie" Men då måste man ha string om man solar"
Jag" Nej det ska man inte, man ska vara naken"
Marie" Men man ska ju inte ha en brun mus"
Hahah det va så himla kul. Gudars.

Ska snart hämta Lea men innan dess ska jag hämta ut mina kläder från Nelly :D Sen blir det lite städning innan jag ska till jobbet. Sista stängningen nu på ett tag. 
Det har varit en underbar dag idag. Tycker synd om er som sover bort dagarna när man kan gå upp i ottan och få gjort så mycket som jag gjort t.ex idag :D Mohaaa
Ha en ypperligt god dag!
//Larsson


Kafferep.

Sofie och Marie har varit här en sväng och fått kaffe med bulle till. Jag och Sofie har kollat på lite katter på datorn. Fy vad man önskar att man hade än men nej, tänker inte gå igenom samma sak igen. Sofie ska nog ha en innekatt så jag får väl nöja mig med att grannen har en. Det är så mysigt. När vi skaffar hus, då blir det bannemej en katt vill jag lova.
Lea har precis somnat så jag sitter här och kollar på Ellens show. Ska nog ta tag i disken sen göra mig iordning för jobb.
Väntar ivrigt på lite kläder nu med. Beställde massa fint från Nelly.com som jag hoppas passar bra. Dom kommer nog imorgon tror jag. Alltid kul att vänta på något gott :D

Trevlig dag!

Busiga unge

Vaknade idag utav att det lätt väldigt konstigt i från köket. Då hade Lea spridit ut och hällt ut alla stenar från min fina ljusskål. I varenda litet hörne låg det sten. Det tog nog 15 minuter innan jag fick dammsugigt upp allting. Då var jag inte glad på min tös kan jag säga. Men det är sånt som händer när man ligger och sover :P

 


Mycket på en gång!

Bullarna är färdiga men tyvärr blev det ingen vidare. Gjorde för lite smet typ så dom smakar inte så mycket. Får väl se på det som att det är lite nyttigare bullar då :P Har även lagat en jättegod kycklinggryta med grönsaksbuljong. Samtidigt som bullarna var i ungen var det full fräs på spisen. Herregud va nära jag brände alltihop. Ska nog inte baka, laga mat och diska samtidigt. :D
Ska kolla på film nu. Hourseman blir det idag. Tror den är bra. Synd bara att Fredde spelar sitt förbannade playstation hela tiden så man aldrig kan börja titta på filmen. Män och tv-spel alltså!

Imon är det stängningsdax igen. Ska jag väl klara av. Annars inget planerat på dagen.

Au revoir! //Larsson


Barnfri

Lea vaknade 9.10 i morse. Blev väldigt glad att man fick lite sovmorgon så jag passade på att springa en liten runda i det vackra vädret föra frukost. Fy vad skönt det var. 
Lea har vart hos sin farmor hela dagen. Så då har jag och Fredde fått lite egen tid ihop. Vi har bland annat städat ur våra garderober, inte lite kläder det blev till att skänka. Skönt att man kan se vad man har för valmöjligheter när man klär på sig :)
Sen har vi varit hos grannarna och druckigt kaffe samt tjötat lite skit. Efter det bärde det av till stantons för lite käk. Kyckling salladen är inte helt fel alltså :) Har mest varit ute och glidigt lite på vägarna.
Nu blir det nog lite bullbakning skulle jag tro. Fylla frysen med lite fika.

Hej!

Älskade myskväll

Idag har jag jobbat en liten stund. Sen var jag Fredde och Lea på Rusta och lite sånt. Handlade en söt liten serverings korg och sen köpte vi byggklossar till Lea på fyndmagasinet. Får se hur lägenheten kommer se ut efter hon sprider ut dom :D
Svärföräldrarna har varit här en stund och sen kom Mamma, Per och Nellie och hälsade på. Mycket kaffe blev det :P
Väntar nu på mat som min älskade håller på med. Hasselbackspotatis med fläskfile i en gudomlig sås blir det ikväll. Efter maten ska vi bara mysa och kolla på Avatar som Fredde köpte innan på BlueRay. Får se om det är bättre bild som det sägs. Har dock sett den för inte så länge sen på bio. Men vad gör man inte för sin man ;P
Blir nog en del gotta ikväll. Lite fett skadar väl inte.
Hoppas ni har del lika mysigt som jag.
Ciao


RSS 2.0