Jobb hela dagen lång.

God morgon allesammans. Hoppas ni haft en trevlig natt. Det har jag haft förutom att jag får hämta Lea i hennes säng nu för tiden. Kan hon inte bara komma in tyst och lägga sig i våran säng?! Haha ne det hade vart för lätt :)
Förkylningen har inte blivit så illa. Har bara en väldigt tjock hals. Så det kommer nog bli fint att jobba idag.
Ska på möte 10.45 och sen jobbar jag fram till typ 20.30 tror jag. Så jobb hela dagen då!!


Oh no!

Känner det i halsen, näsan och märgen! Det känns inte bra alls detta. Kommer nog bli sjuk inom kort. Hoppas inte det. Har inte tid att bli sjuk nu. En hel helg med massa jobb. Ska göra allt i min makt att inte bli sjuk nu. Fryser hela tiden och det börjar bli tjockt i halsen. Nej detta vårdas inte gott. Hoppas på att det inte bryter ut helt. Känner inte för att få feber och en förkylning! Blääää!!!




Katt

Nu drar jag och Lea hem till Sanna för att kolla på hennes lilla katt :) Längtar till den dagen jag ska få ha en katt nära mig igen. Saknar dig Bosse väldigt mycket!!


a day off

Herregud vilken stängning. Stämplade ut 00.33 vilket är väldigt bra. Kan bero på att vi hade ganska dött igår men det gick fint ändå. Idag är jag ledig och den ska tillbringas med att städa baka och laga mat. Kan undra vad jag ska baka idag tro? Måste bannemej göra mer hallongrottor. Det är inte dumt det. Ikväll blir det nog stek till middag.

Nu ska jag ringa och väcka Sanna!


Morsning

Idag är det en ledig dag för mig och Lea. Eller ja, tills kl 4 typ då jag börjar jobba. Sista stängningen idag och sen blir det dag jobb i 2 ½ vecka framåt. Göööttt.

Ska över till grannen sen vid 1 och käka lunch. Grönsakssoppa blir det som är så smarrigt.

Måste nog försöka röjja lite här hemma med innan jobbet. Ser ut som farao här.

Hej så länge!

Ansiktsmålning

Igår var Hampus och Rebecca här hos oss. Vi åt lite mat och sen åkte jag Becca och Lea till Kvantum för att handla till en efterrätt. Det blev fruktsallad med glass. Mums. Det var trevligt!

Lea börjar hosta som bare den nu så nu är det igång igen. Förkylningen alltså. Det var ett tag sen sist så det var väntat.

Nu ska vi käka lite frukost och sen ska jag ner till stan en sväng innan jag börjar jobba. Ska köpa en present till min kusin som vi ska till ikväll.

Ansiktsmålning idag då. Indianer är det. Sjukt tråkig målning vill jag lova. Jag kommer inte gå efter mallen idag kan jag säga för det var typ 3 sträck sen var det klart. Nej det är tur att Larsson har egna idéer :)


Crazy

Började då dagen med att gymma. Det gick väldigt bra så imon lär jag ha träningsvärk. Sen blev det stan med Marie och Sofie. Hittade så klart en massa fina saker :) Halssjal, örhängen, vantar, mössa ( i orange ) en kjol och ett par lila strumpbyxor :) Det är så kul att shoppa och man mår såååå braaaa..

Nu drar jag och hämtar morsan och sen blir det jobbet.

Hej


Idol i ottan

Lea är avlämnad på dagis och jag sitter och kollar på gårdagens idol som Fredde spelade in åt mig.

Snart är det dags för träning med Marris. Ska gymma lite som var väldigt länge sen sist.

Kanske blir en sväng på stan med ;P

HM igen

Var tvungen att klicka hem lite nytt igen som sagt. Här är lite utav plaggen som blir mina snart.

Hoppas på det bästa :)

Suttit och pratat med Emma i typ 50 minuter. Behöver man prata av sig så behöver man :)

Ikväll är det jobb igen och jag kör skiftet både idag och imon :P Skojjigt


Grattis

Vad är det för dag idag? Vad är det för dag idag? Jo det är ingen vanlig dag för det är Sannas födelsedag hurra hurra hurra!!!

Gratulerar Sanna på din dag :)


Tja

Äntligen hemma från jobbet, Lea sover och jag ska nog ta mig nått att äta. Imon är det stängning vilket betyder att hela dagen är fri. Ska laga mat, städa och sen vet jag inte.
Beställde massa kläder från HM igår :) Lite nytt i garderoben skadar inte.

Hej då på er!

Förlåt

Det var ett bra tag sen jag skrev nu. Har väl jobbat ihjäl mig kan jag tro. Igår var det ledig dag och den gjordes inte mycket på. Fick iaf kollat på This Is It med Michael Jackson. Förstod verkligen hur stort den konserten i London skulle bli. Världens störta typ som skulle gå till historien. Häftigt att se.

Idag jobbar jag till 20 sen blir det bara tv:n typ. Idag fyller min vän Malin Karlsson år. Så henne gratulerar vi på den stora dagen. Grattis gumman!


new

Vart på staden idag med Marris. Hon fick shoppat sig en del och jag hittade en sjal och ett par örhängen. Bytade även min ny inköpta jacka för den var lite stor. Men är inte hundra på att ha kvar den. Skriv gärna vad ni tycker :)

Tycker den är ganska fin. Är supernöjd med min nya frilla med. Tack Anja för ett super bra jobb :)

Lea har med fått en massa nya kläder :)


 

Japp mycket nytt och fräsht nu :)


Oj sorry

Ni som läste inlägget igår och blev sugna på smörgåstårtsreceptet. Glömde att skriva med 1 dl dill. Det måste absolut vara med annars blir det inte gott vill jag lova. Men nu vet ni det :)

Myskalas

Ett väldigt lyckat kalas med god mat, goda vänner och fina presenter fick jag. Är jätte glad för allt jag fick från er. jätte söta är ni.




Smarrigare smörgåstårta får man leta efter. Fin va! :) Receptet bara för er mina vänner.

3 dl cremefraishe
175 g citronmajonäs
280 g tonfisk (i vatten) men vattnet ska hällas bort.
1 dl dill
1 pkt hörnekakor (6 st)

Tårtan ska helst göras dagen innan. Blanda ihop allt och se till att tonfisken är mosat i små bitar. Fördela jämt i tre lager. Garnera före servering med vad du känner för. Lätt va :) Smidigt, lätt och billigt!

Bjöd även på panna cotta som också blev lyckad. Lite kort från kvällen,


Dom sjunger för mig :)

Lea älskar när man sjunger ja må hon leva!



Fika i soffan.

Och vid bordet.



Tack igen alla för de fina presenterna. Jätte bra och fint alltihop. puss på er

Nu blir det läggdax och imon väntar stängning men innan dess blir det en sväng till stan med Marris.

God natt och sov sött, det tänker jag göra för Linda, ja hon är trött.


pinsamt...

Jag och Lea for till Hajen vid 9 tiden i morse för att handla till det jag ska bjuda på ikväll. När jag skulle betala blev det medges ej. Va! tänkte jag. Visste att jag hade gott om pengar då jag förde över igår kväll och dubbel kollade till och med. Men nej det fanns inga pengar. Sånt är så pinsamt. Så min svärmor fick komma fort ner till Hajen och betala de 229 kr som jag inte hade. Hahah ja herregud. Tur man har en så snäll svärmor.
När jag kom hem och kollade internetbanken så såg jag vad som hade hänt. All sprit jag betalde för på flyget drogs nu. Hallå, 5 dagar sent. Inte kul alls må jag säga. Tyckte väl jag hade lite väl mycket pengar när jag kom hem från resan :) Jaja, så kan det gå.

Nu är det snart dax för klippning. Sen lite städning innan mina gäster kommer. Det kommer bli en väldigt smarrig middag och dessert ;P

Hej och hå i gardinen den blå

Sitter i min soffa och väntar på att idol ska börja. Lea vägrar sova så hon får sitta här och kolla tv med oss. Vi är trots allt lediga imon :) Ska klippa mig på eftermiddan imon hos Anja på AgatonSax. Inte en aning hur men det kommer nog Anja på.

Annars imon blir det städning och fix imon till det lilla kalaset jag ska ha. Marie, Malin, Maria och Emma kommer så det blir inte så många. Men det kan bli mysigt.

Nu börjar favvoprogrammet.
 Hej

Våffel premiär.

Fick för mig att jag inte orkade laga någon mat idag. Fredde skulle tvunget göra con carne när han kom hem nu så det får han väl gärna göra :) Så jag ville inviga mitt våffeljärn jag fick av pappa och Maggan. Det blev väldigt konstigt på ena sidan av dom och så höll dom inte ihop tan det blev en massa hjärtan istället :P Men dom smakade sjuukt gott. Hur knapriga som helst och lite tjockare än vanligt. Mumsigt !!!

Nu sitter jag och Lea o kollar på Dunderklumpen för hundraelfte gången. Hon älskar verkligen den filmen. Lea ska snart sova och sen blir det idol. Världens bästa underhållnings program. Det är så himla kul att titta på alltså. Och den där bagge, ja han är bra skön han :)

Imon är det skiftöppning för mig på jobbet. Axel gick igenom det idag med mig så imon får jag klara det själv. Men som sagt, har ju varit arbetsledare innan. Så man minns mycket.

Jobbar hela dagen imon men sen är det ledigt på torsdag. Då blir det lite tjejer här på kvällen för att fira min födelsedag lite.

Skriver mer imon! Puss på er

Turkiet resan!

Resan har varit väldigt bra och skön. Det värsta var att det var alldeles för varmt. 34 grader i skuggan var rätt varmt om man säger så. Tropisk värme med så det var követ som bare den. Vi har ätit gott och badat i havet mesta delen av semestern. Havet låg ju 20 meter från hotellet :) 32 grader i vattnet typ också :P Allt gick bra med Lea tills vi flög hem på natten. Jobbigt att resan så sent. Så det var väldigt skönt att komma hem till ett städat hem. Sandra har bott här medan vi var borta. Lägger upp en massa bilder så får ni se allt.


På flygplatsen

japp, pappa 50 år ja.


Lea och Fredde badar för fullt


Farfar, pappa, Maggan

Lunch time

Cola va det Lea drack typ hela veckan :)

Lite drinkar och fett ätning i värmen


Cool sjöjungfru några gjort på stranden

Äter ute på resturang Aladdin

Sådana sugrör fick jag i alla drinkar typ. Skit jobbigt :P



Sjukt skönt i vattnet. Närmare bestämt 32 grader!

Påväg att åka soffa efter båt


Det gick så in i helskotta. Det var bland det värsta jag gjort. Hade så ont i armarna efter att ha flygit som en vante.

Fredde och solstols Hassan :)

Nu orkar jag inte lägga upp mer bilder alltså. Det tar sjukt lång tid. Men detta är bara en liten del av alla bilder. Kommer lägga upp allting på Facebook sen.


Äntligeeen

Hemma igen efter en vecka på Turkiet. Kommer lägga in ett sju hejsan stort inlägg ikväll eller imon om resan. Kom hem igår morse kl 4. Lea sov till kl 12 igår =) Hon var bra trött.
Nu börjar vardagen igen. Så snart bär det av till jobbet. Har inte druckit kaffe på en vecka så det ska drickas idag som bara den. Igår blev det en latte på jobbet så fort jag vaknade. Haha. Den satt som den skulle.

Men snart så får ni se på bilder och hur vi har haft det!


Mot Turkland

Hej då allihopa. Nu drar vi snart till Rolfstorp för att åka taxibuss till flygplatsen. Allting är packat och det får nog bli en latte på donken innan vi åker ut :P Känner mig inte alls nervös, kanske lite om hur Lea ska bete sig på flyget. Hoppas allt går vägen. Men det tror jag.

Linda Larsson ser ni igen snart, efter en solsemester med massa god mat :)


Min födelsedag!

Det har varit en stressig dag. Slutade jobbet kl 1 och fick snabbt byta om och hem och städa det sista. Moa fick hjälpa mig med toan och lite så. Sen kom mina gäster och de fick sig en bakande upplevelse :)



Kladdkakan gjorde jag ju igår sent på kvällen. Och den blev faktiskt skit bra. La på folie det sista så den inte skulle bli så torr i kanterna.
Jag fick en massa fina presenter. Våffeljärn, this is it (blu ray), presentkort, kaffekanna, muffinsformar, halsband, smyckesskrin, extern hårddisk m.m. Är jätte nöjd så tack alla.
Tack alla som gratulerat mig idag. Det betyder mycket :)

Nu håller jag på å tvättar. Sista minuten om man säger så för imon bär det av mot Turkiet. Ska lägga Lea nu så hon är utvilad till morgondagen. Har typ packatklart. Bara det sista som ska i imon.

Så detta kan vara det sista ni hör från mig på en vecka. Kanske hinner med ett inlägg imon men annars, Hej svejs!

Mot sol och värme igen, sommarkläderna kommer till användning sen :)

Kladdkaka

Hemma nu efter en hel dags jobb. En dubbel sats kladdkaka står i ugnen nu som är till kalaset imon. Får sluta kl 13 ist för 14. As skönt. Inte lika mycket stress då.

Snart blir det sängen så man har energi till min dag imon :)

Godnatt

Stress

ja mycket ska göras inför en resa och kalas. Idag ska jag jobba 11.45 till 20.00 men ska kolla om jag kan sluta tidigare. Ska hinna ner till banken och växla in alla våra mynt. Närmare bestämt typ 3200 kr. Rätt tungt och bära vill jag lova. Sen ska jag hinna baka kladdkaka ikväll och dammsuga + tvätta golven. Får se hur mycket som hinns innan jag kolapsar :P

Måste nu toan sanera, för gästers behov så de kan prestera! :) Fan va jag suger på å rimma :P

Klippning

Moa var på besök igår och färgade och klippte mig. Eller ja, vi tunnade bara ut mitt hår. Vi tog Lea på samma gång när vi ändå var igång. Och Moa stannade kvar tills Fredde kom hem och klippte han också. Skönt nu innan man ska åka till utlandet.




Hej mitt namn är Tjorven. Vi har kommit på att hon har samma frilla som Tjorven :) Haha. Men hon är söt ändå !

Sen kom Soffan över för lite leverans av mjolk till kaffet.
Lea är tokig i resväskorna och ville leka.


Knack knack, vem där?

Tittut!


Så det var våran packning till Turkiet :)




Syltgrottor.

Inte någon trevlig morgon man haft. Det känns att man har stängt i två dagar nu och när Lea vaknar kl 8 typ så dör man nästan. Men min mamma säger att 6 timmars sömn räcker. Inte för mig. Måste ha 8 timmar. Eller så är det mitt huvud som vill det :)
Igår hann jag faktiskt att baka hallongrottor/syltgrottor. Jag skulle ta ner lådan i Leas höjd i morse, frågade henne om hon ville se vad jag bakade igår. Och tjohej, tappade jag hela lådan så alla kakor åkte ut på golvet. Det blev tyst, och sen började jag och Lea gapflabba. Haha det var kul. Kakorna klarade sig som tur va. Annars hade jag gråtit istället :)

Nu kommer morsan på lite kaffe. Hon ska lämna en resväska till oss. Måste börja packa nu för imon jobbar jag hela dagen och på fredag jobbar jag och har kalas. Det blir nog bra.

Hej så länge på er, Hoppas ni vill läsa mer! 


RSS 2.0