Oj vilken dag

Det har varit högt tempo på jobbet idag. Jag är helt slut kan man säga. Kom hem efter 20.30 och då fick man grillat tillsammans med Hampus och Rebecca. Trevligt trevligt. Nu blir det till att soooova och invänta ett jobbpass imon och sen är det ledighet som gäller på torsdag. Då blir det att inhandla allt till bakningen på Leas kalas :)

God natt! 

Hittade mina gamla blåa byxor :)

img_1860 (MMS)

Hittade mina gamla blåa byxor :)


Detta inhandlades idag till leas kalas. My...

img_6512 (MMS)

Detta inhandlades idag till leas kalas. Mycket rosa som vanligt. Men det ska ju märkas att det är barnkalas. Kan inte fatta att min lilla bebis blir 3 år på lördag <3


Nellie ramlade och slog sig precis. Lea ha...

img_4474 (MMS)

Nellie ramlade och slog sig precis. Lea har tagit alla plåster så jag fick konstruera ett eget :P


Gekås avklarat. Lea fick vara hos sin Farm...

img_4216 (MMS)

Gekås avklarat. Lea fick vara hos sin Farmor och Malin fick följa med mig och handla. Fick köpt lite presenter och massa fint till kalaset. Lea fick nya hårspännen och toffsar som ni ser på bilden. Hon hade gärna haft alla om det hade gått :) nu ska vi hämta nellie och sen blir det att packa ner allt i köket i lådor.


En ledig dag idag. Wiiihooi. Ska hinna med...

img_7138 (MMS)

En ledig dag idag. Wiiihooi. Ska hinna med tvätt och plocka ner så mycket jag kan i köket. För det nya kommer om 2 veckor :D så nu ska här rivas furutak igen.  Måste åka till kupan idag och försöka hitta gamla höga byxor jag kan klippa av till shorts. Får se om jag fyndar lite idag :) återkommer snart....


Hade på mig freddes jeansjacka på mig igår...

img_5593 (MMS)

Hade på mig freddes jeansjacka på mig igår. Det kändes fint. Lite 80 tals känsla :)


Dålig update.

Det har varit väldigt mycket jobb det senaste vilket medför att jag inte hunnit blogga. Imon är en ledig dag med mycket på schemat så då jäklar vettni. Lea ska på utflykt med dagis och jag ska springa en runda tänkte jag. Måste åka till jobbet och äta chili cheese tops som äntligen kommit tillbaka. Mycket nytt på donken nu så är tvungen att prova på premiären :) Efter jag hämtat Lea så kommer Freya och Sandra hit från jobbet och ska bli sminkade av mig. Jag ska sminka dom på balen så vi måste provsminka först :)

En kul dag imon helt enkelt :)


En bild på mig och Morberg. Det var en kul dag ;P

Kolla vad som krälar på vårt fönster. Äckl...

img_9515 (MMS)

Kolla vad som krälar på vårt fönster. Äckligt!


Orklös

Jag får lägga upp bilder en annan dag. Är helt ur ork just nu. Hur trött som helst och orkar inte göra någonting. Fattar inte att man kan vara trött så orfta. Men men så är det. Ska snart iväg till jobbet och jobba ett kortpass. Ska surpla i mig en stor latte så man kommer igång :)

Ha en bra dag / Larsson

Underbart kul dag. Vi var i åkulla och had...

Underbart kul dag. Vi var i åkulla och hade olika lagsporter i bokskogen. Vårat lag kom delad 1:a :) sen var det god middag och efter det blev det tårta hos Patric och Cia. Kvällen blev inte så lång för min del då jag är väldigt trött efter en sen natt på jobbet igår. Men kul har det varit idag. Bilder kommer imon. God natt :) och tack Sofie och Marie för att ni passade Lea idag :) super snällt!


Kick Off 11

Då var det dags för årets kick off. Vi tycks inte ha med oss vädret idag men det ska bli kul ändå. Undrar vad dom har hittat på denna gången. Ska förgylla eran dag med några bilder från kick off 09. Det var en riktigt kul och lyckad dag :)
























Det var tider det :) Minnen <3


Hejdå


Det finns inte sådana här längre att hitta eller köpa så dom är allt lite speciella!

Det börjar ta sig.

800 kr mindre tills vi sparat ihop till soffan vi ska beställa. Efter bord, stolar och marksten nu är sålt samt att vi pantat koppar och aluminium är det inte mycket att lägga till till soffan. Gött!!! En grå sådan här kommer snart stå i vårt hem!


Marksten

Godmorgon. Uppe med tuppen idag trots att man fick nattstänga igår. Segt som bare den. Hade glömt att Lea skulle på dagis idag så vi fick stressa lite. Nu sitter jag och väntar på att en tjej ska komma hit och köpa våra markstenar som vi säljer. Hoppas att hon kommer snart så jag kan lägga mig och sova en stund. Ska bli skönt att få bort stenarna från tomten. Vi har så sjukt mycket sten här och plattor i alla dess former. Ska sälja alltihop. Inget som faller oss i smaken tyvärr så vi får göra oss av med det!

Flickor

Det har varit mycket besök här idag. Först kom Soffan och drack lite kaffe. Sen kollade vi massa coola möbler på nätet så man fick ännu mer insperation. Marie kom hit en sväng med och nu är Malin här :) Alltid lika trevligt med mina flickor på besök.

Snart blir det stängning på jobbet...


THOR 3D

SE DEN!!!! Sjukt bra va den. Det var nästan tur vi inte fick se Pirates så vi fick sett denna film. Det var häftig, rolig och sjukt bra. Ett riktigt hett filmtips till er!!!! + Att Thor har det sjukaste kroppen jag sätt på länge. Snygg!!



Fasen. Gick åt skogen med hårfärgningen. S...

img_2560 (MMS)

Fasen. Gick åt skogen med hårfärgningen. Skulle aldrig gjort det själv. Så jag fick panikåka till Willys och handlade en brun färg med lite rött i. Äääh det blev såhär då! Får duga just nu. Bättre än grått och grönt som det blev innan. Ja Gud ja.


Idag blir det en heldag bara jag och Fredd...

Idag blir det en heldag bara jag och Fredde. Lea ska vara hos morsan hela dagen medan vi relaxar. Dagen börjar med lunch på paganini och sen blir det asia spa. Efter det blir det nya pirates 3D på bio :) MYSSÖNDAG


TUMMEN UPP! En appliceringskam på färgflas...

img_9905 (MMS)

TUMMEN UPP! En appliceringskam på färgflaskan var kanon. Jag färgar mitt hår själv ibland och för er som kanske gör det någon gång tipsar jag om Loreal Exellence crème. Om det är någon som känner skillnad på hårfärg så är det jag :) har ju hällt på med detta ett tag. Men detta märket är kanon! Det gick skit fort att lägga i färgen med "kammen".


Detta är så jäkla gott. Potatisbullar med ...

img_8459 (MMS)

Detta är så jäkla gott. Potatisbullar med lingon :) mmmm mums....


Onsdagens grillning. Riktigt fint kött frå...

img_5308 (MMS)

Onsdagens grillning. Riktigt fint kött från årnäs och fina eldorado klyftpotatis som Moa fick köpa. Haha men det gick att äta ändå ;)


Go kväll.

Härlig dag har det varit idag. En helt ledig dag med lukning i rabatterna runt huset och besök från först Marie och sen kom Tabita hit med sina barn. Nellie hämtade vi på dagis kl 13 för hon ska sova här i två nätter då morsan är på kurs. En väldigt mysig dag helt enkelt med lite bränd kropp efter all sol. Det e nice ;P

Imorgon nalkas det jobb hela dagen och sen blir det grillning på hög nivå med Hampus och Rebecca.


Grattis på födelsedagen önskar jag min kar...

img_3051 (MMS)

Grattis på födelsedagen önskar jag min karl. Paketet fick han igår då jag jobbar hela dagen idag typ. Det blir en heldag bara jag och Fredde. På söndag blir det picknick vid havet sen bara vara dag på asia spa och efter det blir det nya pirates 3D på bio. Det förtjänar min man, en riktig dag bara för oss själva <3


Servetthållare

Då klickade jag hem denna servetthållare som ska pryda mitt kök så småningom. Retro <3


Mys kväll med dottern min. Bara hon och ja...

img_4217 (MMS)

Mys kväll med dottern min. Bara hon och jag hela kvällen <3


Födelsetajm

Då var Freddes present fixad. Jag och Lea har vart i stan och ordnat en trevlig överaskning för Fredde när han fyller år på måndag. Hoppas på en bra reakton :)

Sen var vi och åt på jobbet. Det var meningen att jag skulle laga mat nu men Lea bad och bönade om att få lite donk och jag tänkte, ah, det kan vara skönt att slippa laga mat.

Fredde tyckte med om inredningsbloggen som jag och Soffan kollade på igår. Allt är i retro vet du väl Fredde sa jag. Och vips så får jag kanske göra i ordning ett soffbord sen. Roligare än att köpa något som alla andra har och så är det faktiskt dyrt med soffbord.

Sofie: Fredde tyckte det var coolt med duplo bokstäver men han har inte sett det jag gjort än. Haha han lär nog inte gilla det om jag känner han rätt :P


Hur coolt är inte detta? Jag fick till det...

img_4649 (MMS)

Hur coolt är inte detta? Jag fick till det Soffan ;) Öet blev rätt så bra iaf. Kul att leka med lego juh!


Det fick bli ett natt inlägg nu när jag in...

Det fick bli ett natt inlägg nu när jag inte kan sova. Ligger och grubblar på en inredningsblogg jag och Sofie tittade på innan. Är helt i extas efter att ha sett hur en individ kan ha en sådan talang för inredning. Det gör att jag fått massa roliga idéer på hur här ska inredas. Sjukt kul iaf. Kul att man har ett hus :)


......

Maten är uppäten och nu är det dags för en liten kvällsfika. Kaffe och bulle. I morgon är vi lediga på dagen igen så vad ska vi hitta på då? Blir en liten visit till stan för det sket vi i idag. Hoppas på en sovmorgon imon med. Lea vaknade efter halv 10 i morse och det var riktigt gott.


Rent

Just nu är jag helt utslagen. Jag har städat hela dagen och är ändå inte färdig. Det tar ju så lång tid när man storstädar ordentligt. Jag har till och med legat på knäna och moppat under sängarna.


Leas rum är helt färdigt och en spindel sprang fram när jag städade. Inte undra på att hon är så rädd för allting när jag skiker som en stucken gris. Haha


Här var det med klart för denna gången. Tråkigt att vi inte har något på väggarna än. Men det kommer :)


Alla kläder upp plockade och tvättkorgen är tom. Gött det är när man städat och tvättat :)

Nog om tråkig städning. Mer panel kom hit nu så det är bara till att sätta igång å måla.

Bebis Lea!!!!

img_8553 (MMS)

Bebis Lea!!!!


Lite för gulligt för min smak men det får ...

img_5481 (MMS)

Lite för gulligt för min smak men det får stå där så länge. Ska måla sängen vit så småningom och det kommer bli mycket bättre än den här bajs bruna fula sängen!


Soon

Snart mina vänner kommer det inlägg. snart så. Ska bara städa hela huset först ;P

RSS 2.0