Dagens uppgifter.

Idag ska jag "försöka" hinna med:
¤ Blomsterlandet
¤ Jysk med Marris
¤ Laga mat
¤ Färga håret
¤ Tvätta
¤ Träna
¤ Städa

Får se hur mycket man kommer göra utav detta. Blir stolt om jag hinner med allt :P Nu har jag börjat tvätta så jag är redan igång. Medan Fredde ligger och sover som vanligt. Jaja.

Hörs sen.

Kvällning

Då var mannen min hemma. Skönt. Helt slut efter ett jobb pass men det var kul. Nu blir det inte mycket mer ikväll. Ska nog pussla lite och kolla på Vad blir det för mat med Per Morberg. Skit bra :) Imon är jag ledig så då får man njuta av det innan lördag och söndag kommer då jag börjar 8.00. Suck!

ps. Lea bajsade i badkaret när hon badade igår. Hahaha. Fy farao va äckligt. Hohooo.
Va bara tvungen att skriva det.

Work



Nu blir det jobb. Ska käka mat innan med. Blir nog big mac skulle jag tro. Mums så gott och fett. Haha. Och så tänkte jag hinna med en latte innan jag börjar med. Dags att köra lea till dagis. Mormor ska hämta henne sen. Det kommer nog gå bra skulle jag tro.
Ha en bra dag allesammans.


Seg

Sjuuuukt trött. Har sovit typ 5 timmar i natt vilket är på tok för lite för mig. Hade matmys igår med Marris och Soffan. As god mat lagade vi. Vi hade gjort varsin röra + att jag gjorde kryddsmör. Vi hade bakpotatis och sallad också. Sofie stannade till typ halv 2. Haha. Men trevligt var det. Kanske inte så bra att dricka vin så sent. Men de var det värt.
Jobbat idag annars inget annat. Sitter och kollar Bonde söker fru och sen är det Greys anatomy. Me like. Sen blir det sängen direkt och jag kommer däcka som fasen.
Imon är det jobb igen och sen kommer min älskade Fredde hem. Längtar!

Hej hå.

Dagens ärenden.

Allt jag har gjort idag.

¤ Skulle besiktat bilen men det var fel månad. Svärmors fel.
¤ ÖB. Handlat lite fräscha dofter till hemmet samt lite annat.
¤ Köpt Latte på Donken.
¤ Diskat.
¤ Lagat mat.
¤ Plockat in tvätt.
¤ Lekt med Malin.
¤ Ätit lite smått på Donken med Malin och Lea. Inte hennes grej vilket är bra :P
¤ Vart hos Emma och Niklas och hämtat min Nya BH från BH partyt Emma hade.
¤ Körde sen till familjen Malén och hälsade på.
¤ Sen körde jag och Lea till pappa och hälsade på där med.

Så nu är jag hemma och slappar. Rätt så trött efter dagen. Inget bra på tvn heller så jag får nog sitta vid datan hela kvällen. Och lösa lite korsord kanske.
Jobb imon och sen mammagrupp.

Aou revoir.


Mammagruppens barn.



Lite bilder från förra mammagruppsträffen. Imon är det dax igen för mammagruppen och då blir det i blixtorp hos Ann. Förre gången var vi hos Lina i Tvååker. När det är min tur är det juletid. Det har jag tagit åt mig :P


Hello

Då var lunchen över. Lagade chili con carne till mig och Lea =) När Leas tupplur är slut ska vi hämta Nellie och sen kanske ner till stan om vädret tillåter. Måste ha nässpray :P
Nu kommer Malin.
Tjao.

Så jäkla kul.

Haha. Sitter här och skrattar som fan alldeles själv.
Kan man göra det? :) Kollar på Filip och Fredrik.
Felix Herngren är ju som sagt så jäkla kul. Jag dör
ibland av skratt. Fasen vad man mår prima av lite
gapflabb ibland alltså. Snart läggdax.

Go natt vänner.

Söndag igen.

Då var det söndag igen då. I fredags var Philip och Bella här och spelade spel och drack lite. Mycket trevligt. Igår passade vi Nellie och lagade mat, såg på film och åt fett :P 
Nu ska jag mata Lea sen ska hon sova lite innan vi åker till Freddes mormor och morfar för att äta mat. Sen åker Fredde tillbaka till Karlstad och jag vi blir själva :( 
Väntar på karl nu som är med Erik på lite ställen som är öppna. Ska få min latte när han kommer hem. Finns inget bättre än en latte från donken =) 

Mmm

Lea är lämnad på dagis och jag sitter här och ska äta soppa med klimp. Mums. Sen bär det av till jobbet för ett kortpass. Och ikväll kommer Fredde hem så då blir det mys och film skulle jag tro.
Skönt träningspass igår. På´t igen på fredag och lördag.
Måste åka lite tidigare till jobber för att dricka latte. Helt galen i det. Fy farao va det e gott.

Se you later.

Tisdag.

Inte sådär jätte mycket sömn inatt. Hade matmys igår vilket var oerhört trevligt som vanligt :P Sofie och jag drack vin fram till kl halv 1 så det blev ganske sent. Men det e bara kul ibland att sitta och tjöta hur länge som helst =) Jag är ganska pigg trots lite sömn så här ska det bli brödbakning.
Nu ska jag ringa till Campus och prata lite om en utbildning ja kanske ska söka ;P

Ensam och Trött

Kollar vem som kan slå Filip och Fredrik. Älskar fan Felix Herngren :) Så jäkla rolig alltså.
Saknar min man nu som tusan. Sjukt tråkigt att alltid ha det såhär. Men men så är det.  

Har lagat sheeperdspaj till lunch idag, tvättat två maskiner och lagat kyckling sallad till kvällsmat. Riktigt duktig om man säger så. Imon blir det Matmys med tjej gänget åter igen =) Då står det fläskfilé i cantadou vitlök sås med band spagetti. Svin gott är det må jag säga.

Har inte sovit mycket inatt så jag är super trött. Var på Ladies Night igår med Sanna och Malin vilket ledde till en lyckade kväll. Sanna blev super glad för sin present ;)

Ska kolla klart på Filip och Fredrik nu sen direkt i säng och sova som aldrig förr. Dagis väntar Lea imon och jag ska njuta av barnledigheten :P Städa som vanligt blir det nog.

Go kväll.

Mobil.

Idag har jag äntligen skaffat mig en ny mobil.
I med att min Samsung bara gick sönder så
fick det bli en ny. Självklart en Samsung igen.
Gillar verkligen det märket. Sony Ericsson är så
jäkla tråkiga tycker ja. Köpte en Samsung S5230
pekskärm. Trodde inte det skulle vara min grej
men man lär sig fort.


;)

Snart kommer Malin och Sanna. Ska dricka lite och sen bär det av mot äventyret som Sanna fått i present. Detta ska bli riktigt mysigt och kul faktiskt ;)

Bak

Jag har bakat kolakakor =)                                      
Det dofter ljuvligt i hela
köket. Känner för att baka
mera men vad skulle det
vara?!? Har ju inte så himla
mycket hemma. Men jag
kan nog komma på något!

Problem!

Hemkommen från jobbet till en massa räkningar. Får ju knappt några timmar på jobbet så det blir ju ingen höjdar lön. Måste hitta något annat jobb nuuu eller hitta något som jag vill plugga. Fan va jag hatar pengar. Det är bara skit, inget annat. Och så ska man köpa en ny mobil nu med för att min har pajjat. Verkligen rätt tillfälle, NOT. Jaja allt löser sig med tiden. Men om man inte har tid då?!? Ja då får man be till gud eller nått.
Nog med klag.
Snart kommer Nellie som ska vara här över natten. Ska bli mysigt. Lea älskar när Nellie är här. Får komma på något roligt att göra så man glömmer all skit.
Imon väntar Sannas överraskning :P Höhö hon har ingen aning om vad vi ska göra. Men innan dess ska det bli ansiktsmålning på Donken. Denna gången blir det sjörövare.

Go eftermiddag.


Mot Partyt

Ja då är man hemkommen från jobbet. Var en sväng på Hair of the dog och kollade lite på när Malin tatuerade sig. Blev jätte fint. Richard är riktigt duktig må jag säga. Ska ju snart tatuera mig igen. Fylla i den gamla och fixa till den lite mer. 
Här klätt mig för kvällen nu. Så jag är redo att gå på BH party. Ska hämta mina grejer hos mamma från Ljuspartyt först.

Hej


Vacker dag.

Älskar att vakna upp och se att solen lyser för fullt. Det är underbart fast det är kallt ute. Det bevisar bara att julen närmar sig vilket jag älskar. Luften är så fräsch i vintertid.
På schemat idag blir det jobb till kl 3. Sen är det BH party hos Emma ikväll kl 19 vilket ska bli ypperligt trevligt. Efter det blir det nog film med Fredde, Flickvänner från förr. Så dagen blir nog bra idag.
Har kommit igång med träningen ordentligt nu. Var på Cardio Moves igår med Sanna som var jäkligt jobbigt men kul. Tränade i måndags med och imon blir det träning med Malin. Så fullt upp med träningen nu =)

Hoppas ni har en bra dag i kylan. Kram L

god morgon måndag.

Lea sov länge idag så man fick lite mer sömn än man trodde. Riktigt skönt faktiskt. Då har man ju mycket energi till att städa och tvätta. Hade tänkt att damma också om det finns tid till det.
Fredde är hemma denna veckan för han är sjuk. Mycket förkylning som går nu. Lea har sån fruktansvärd hosta så hon håller på hela nätterna. Därför sov hon till halv 12 igår. Typiskt att man jobbade, så kunde man fått lite sovmorgon.
Känns skönt att det är måndag. Då har man mycket tid att fixa och dona. Samt umgås med min karl medan han är hemma. 
Såg Wolverine igår. Fy fasen va bra den var. Drägglade typ hela filmen för Hugh Jackman är en sån heting. Men se Wolverine och sen dom andra X-men filmerna. Riktigt bra grejer.

Nu blir det frukost med min dotter. 
Puss 


Hi

Då var det ett tag sen man bloggade. Har varit fullt upp hela helgen. Igår var vi på det stora köpcentumet i Helsingborg, Väla. Vi var där med Hampus och Rebecka. Åt även Max innan vi stack hem. Mums så gott det var men ett jävligt dåligt system så vi fick vänta svin länge. Sen var vi här på kvällen och kollade på Idol.
Idag ska vi till pappa och äta fläsk och löksås. Ska kolla till Bosses grav tänkte jag. Så ska vi nog kolla på fotbollen med.
Jag och Fredde har kollat på mobiler idag. Min har helt kvaddat och Freddes är kass som tusan med. Men det kommer nog bli en Samsung för min del denna gången med. Tycker Sony Eriksson är så tråkiga.

Köpte Wolverine igår. Kanske hinner se den ikväll. Hugh Jackman är ju den hetaste =)

Imon blir det jobb hela dagen. Fy fan va tråkigt. Hade hellre varit hemma med min man och dotter.

Kram

Nice

Denna dag har varit ganska trevlig. Har jobbat en liten stund och sen var jag och svärmor och handlade vinterkläder till Lea på Babyhuset. Hon kommer lätt vara coolast.

Senare idag så cyklade jag och Lea till Marie och bakade lite. Fick hjälpa henne lite med att göra dumlekakor :P Sen åkte vi till tre olika sacond hand. Jag gjorde faktiskt 2 klipp, tro de eller ej. Men sicka gamla coola grejer man kan hitta till hemmet.

                     

En egen kväll med mig själv och tvn. Bonde söker fru och sen Grey´s anatomy. =)
Imon kommer äntligen älsklingen hem. Men innan dess ska jag hinna med ett jobb pass, hämta Lea på dagis, städa och laga mat. Vad gör man inte för sin man ;)


En trött tisdag!

Nu har jag lämnat Lea på dagis. Jag är så trött att jag håller på att dö. Har sovit väldigt lite inatt pga att jag hostat som tusan och sen fick jag gå upp två ggr för att ge Lea nappen. + att jag drömde världens mardröm. Då hade man velat ha sin man jämte sig men nehe då.
Ska till Tvååker sen till Lina. Ska bli kul att träffa mammagruppen igen. Det var ett tag sen nu.
Men frågan är vad man ska göra innan dess. Det får väl bli städning om jag orkar. Är ju som sagt jävligt trött.
Ikväll ska vi ha matmys igen. Kvällens rätt blir ugnsbakad kyckling med en exklusiv sås på. Och ris såklart. Kommer upp en bild på maten senare.
På fredag ska jag, Fredde, Rebecka och Hampus till Helsingborg. Södra Sveriges största varuhus. Större än femman =) Längtar tills dess för att få shoppa lite.

Ha en trevlig dag. Kram


Saknar putmagen ;P

Lite smått och gott.



Soppa med klimp som var onsdagens rätt förra veckan med Malin Sofie och Marie!

PannaCotta var helgens dessert till älsklingen!



Kvällens desset. Fruktsallad med lättglass. Malin och jag har gottat oss :)

Kommentera gärna !! 


Suck!

Då har Fredde åkt till Karlstad än en gång. Tråkigt som tusan. Hoppas det är över snart med att jobba borta. Inte mycket vi ses på helgerna när man jobbar varannan. Men vad ska man göra.
Är super trött efter ett tidigt pass på jobbet. Mådde skit dåligt så jag fick gå en lite tidigare. Inte lätt när man blir så tät i näsan att man inte kan andas. Och sen blir man ju helt förstörd i huvudet och kroppen av att bli så tät. Sån blir jag iaf.
Malin kommer när som helst och ska kolla på 2 idol program jag spelat in åt henne. Annars blir det inte mycket mer idag. Ska lägga mig relativt tidigt idag. Är så jävla trött av att gå upp 7 två dagar i rad att jag håller på att dö. Är ju ledig inom så då vill jag gärna vara utvilad.
Men söndagar suger ju i allmänhet som ni vet så det e inte mycket att göra åt saken :P



Tänker på dig precis varje dag Bosse. Önskar att du vore hos mig. Saknar dig så himla mycket gubben. Hoppas att jag får se dig någonstans någongång när tiden är slut. Älskar dig! 

Film

Då har man jobbat ett 8 timmars pass nu. Helt slut eftersom det var ett helvete på jobbet. Svin mycket folk hela tiden. Men nu är jag hemma och har lagat mat åt min man. Ska kolla på Wallander ( Hämnden ) sen. Och äta lite fett förstås :) Imon väntar yttligare ett jobb pass. Fan va det e jobbigt att gå upp kl 7. Inte ofta man gör det fastän man har barn :P

Såg en svin bra film igår. Knowing med Nicolas Cage. Det är ett tips till er som gillar film. Tror att den kom ut igår när vi hyrde det. Skit bra.

Nu ska jag ta mig lite nachos och salsa och kolla tv. Ha en trevligt kväll i regnet.

Kram Larsson

MysPys

Jaha då blir det en vin kväll åter igen. Jag och Fredde ska hem till Hampus och Bexx för att äta middag och ha det trevligt. Men det är väl alltid gott med lite rosé :) Helgen blir en lugn och mysig helg. Förutom jobb 8 - 17 och 8 - 15 lördag söndag. Suger bajs. Men då blir det en hel del film i helgen och massa mys med min karl. Han är snart hemma från Karlstad.

Igår hade vi matmys. Och det blir soppa med klimp. Svin gott var det. Kanske inte ser ut som det är så gott men det e det bannemej. =) Ska lägga upp en bild åt er så ni ska få se. Ha en trvligt kväll, för det tänker jag ha. Puss

Jobba

Nu sticker jag och lämnar Lea på dagis. Sen åker jag ner till Eurosko jag byter ett par skor som var förstora till Lea. Och slutligen åker jag till jobber för att jobba en ynka stund som vanligt. Ha en bra dag.

RSS 2.0