Bajs dag.

Inte den bästa 1:a advent som jag upplevt. Jobbat hela dagen och sen åkte Fredde till jobbet. Här ser för jävligt ut men jävligt gött att advents pyntet är på plats iaf. Man har ju en hel ny vecka på sig nu att städa så det ska vi försöka hinna med. Imon ska jag och Lea på klädparty hos Marianne. Ska bli nice. Hoppas hinna med att baka bröd också. Synd bara att Lea skiter ner sig av mitt goda bröd jag bakar. Kanske för att det är linfrön i ;)
Nu blir det glass och Filip och Fredrik !

Kvällsmys med gubben!

Anisktsmålning hela dagen idag. Väldigt jobbigt att vara 179 cm lång och måla barnens face. Nu sitter jag och Fredde i soffan och har börjat myskvällen. Fick tacos av gubben idag vilket var väldigt smaskigt. Ska gotta oss med lite godsaker sen till filmen vi hyrt.
Nu är det advents pyntat och fint i hemmet. Inköpt en ny adventljusstake. Erkänn ljusig?!? =)


Hej och Hå

Ja igår var väl inte den trevligaste kvällen kanske. Vet inte varför men vi tjejer är väl för tidiga tanter tror ja :) Men bowlingen var rolig iaf. Har bara tatt det lugnt idag typ. Ätit lite donk ;) Det är ett måste dagen efter man druckit lite.
Nu kollar jag tv och äter choklad. Fredde har åkt till Karlstad nu igen så jag och Lea är ensamma. Lagade stekt kassler med potatis och vit sås. Jätte gott med äkta husmanskost ibland.
Imon ska jag jobba lite och sen på kvällen blir det plastparty hos Marianne. Det ska bli riktigt nice.
Snart sova och det ska bli as skönt. Trevlig afton.

Ciao

Otroliga Linda

Snacka om att jag är duktig. Jobbat lite idag och sen har jag diskat och påbörjat brödbakningen. Medan brödet jäste passade jag på att gå ut och springa. Sprang i 40 minuter typ. Och nu har jag dushat och väntar på att brödet ska in i ugnen. Ja ibland så smäller det till :P
Ikväll kommer Sofie, Leo, Philip och Bella hit. Tänkte ta det lite lugnt och kolla på idol och så. För imon är det mat och bowling som väntar. Sen ska vi nog ut tror jag. Kommer bli riktigt skoj.
Ha det bra i höst mörkret.

Puss och Kram!


Torsdag..

Nu väntar ett litet jobbpass och sen ska jag och Lea hämta Nellie. Ska även städa som aldrig förr. Trodde jag skulle fått springa i morse men det regnade visst. Tog på mig kläder och allt men det var bara att byta om igen för vädret sög. Älsklingen kommer hem sen också. Mys pys.

Sova

Läggdax. Upp tidigt imon för att lämna Lea på dagis då jag dock börjar jobba kl halv elva. Tänkte hinna springa lite innan om vädret tillåter.
Idag har jag inte gjort så mycket. Jobbat lite, vart med Malin lite och sen lagat mat med mamma. Men nu ska jag som sagt lägga mig. Ha en trevligt kväll. Puss

Jobbigt värre...

Gud var jobbigt det är. Lea vägrar att sova och saknar sin pappa väldigt mycket. Får sitta vid hennes säng och hålla henne i handen tills hon somnat. När Fredde vart hemma en vecka och tillbringat tiden med Lea så blir det inte så bra när han åker tillbaka till Karlstad. Hon vägrade sova när jag inte var hemma, och nu vägrar hon när Fredde inte är hemma. Super jobbigt. Hoppas att denna perioden går över snart. Tycker synd om Lea som inte får träffa sin pappa så mycket som vi vill. Men men man måste ju tjäna pengar också.
Nu håller jag på att tvätta. Ska väl diska och städa snart tänkte jag. Det är ju trots allt matmys idag. Hoppas Lea somnar ikväll bara. Igår var det ju ingen höjdare heller. Må gud vara med mig. ;P


Tråååååk

Lea är på dagis och jag är bara hemma och tråkar. Orkar inte städa, diska eller göra nånting. Sååå tråkigt man kan ha ibland alltså. Får väl börja med att duscha lite kanske men sen då?? Suck. Får väl ut och springa eller något då. Det är ju sunt.


Snart läggdax.

Kollar Filip och Fredrik nu. Ska väl kika lite på Paradise Hotell och sen lägga mig och lösa lite korsord. Får inte sova ut imon heller i med Lea ska till dagis kl 9. Jag är ledig så det är jobbigt att gå upp så tidigt tycker jag. God natt mina vänner och sov gott.

Puss


Fredagens middag!

Måste bara lägga in denna bilden på maten vi åt i fredags. Så jävla gott. Tipset på när man gör egna klyftpotatis eller potatis halvor är att krydda rikligt med timjan. Sjukt gott. Köttet vi åt var varsin nötbit. Typ oxfilé. Jätte gott det också. Och vi köpte färdig gjord bearnaise sås som man köper i en påse som står vid köttet när man handlar. Fy fan va god den är alltså. Tror att pricken över i´t var att jag rev ner morötter i salladen. oerhört fräscht och mumsigt.


Lea däckar på golvet.

Lea saknar sin mamma så mycket när hon är på jobbet.
Lea vägrar att sova och tillslut blir det för jobbigt och hon däckar
vid ytterdörren där hennes mamma kommer in så småningom. =)
Hahaha

  


Hemma.

Vet ni va. Jag tog inte bilen i morse. Cyklade fastän jag inte kände för det. Fasen va duktig jag kan vara ibland alltså. Nu är jag hemma efter ett arbetspass och passar Nellie en stund nu. Vet inte vad vi ska hitta på bara. Får la se.

Ottan.

Ja idag är jag otroligt nog pigg. Ska jobba om en halvtimme. Fick ta bilen för Fredde men det regnar ju inte så varför inte ta cyklen då ;) Nej förresten. Kollar ut nu och det ser ut att vara mörkt som fan och så blåser det också. Det blir nog bilen ;)

Äntligen,

Hemma från en hård arbetsdag. Sjukt mycket på donken idag. På´t igen imon.

Mat

-hungrig som aldrig förr.
Fredde är och hämtar mat
på Hamnkiosken och jag
ska äta köttbullar och mos.
Mums.

Uppdatering

Ja nu var det ett tag sen jag bloggade. Hade ljus party i onsdags och det gick jätte bra. Jag köpte väldigt mycket. Fick 863 kr i rabatt så jag behövde inte betala så mycket :P Min pannacotta var oerhört uppskattad av alla.
Igår jobbade jag till kl 19. Helt otroligt att jag jobbade så länge faktiskt. Det var kul.
Idag står det inte mycket på schemat. Jag är ledig idag så jag kanske ska följa med Marianne och Vira till simhallen. Men får se hur länge Lea sover sen. Det kommer nog bli en slappis dag idag. Och hela helgen förresten. Ska jobba 8.00 både lördag och söndag :( Surt.
Hörs sen.
hej.

Tjenixen.

Vart och promenerat med Marianne idag. Gick en bra runda, tog sen en latte från espressohouse och gick vidare till Sanna. Nu sitter jag, Malin och Sanna och väntar på att Ullared ska börja. Har gjort varma mackor i ugnen :) Imon blir det jobb.
Hej svejs!


Bakning.

Ja snart närmar det sig ljuspartyt. Så vad passar inte bra då med lite frallor. Håller på att baka frallor med havregryn och krossat linfrön. Får se hur detta blir egentligen :P Ska väl försöka städa lite idag också. Sanna kommer hit sen och leker med mig och Lea. Får se vad vi ska hitta på :)
Hörs senare.
Puss och kram


Matmysbilder

Förra veckans matmys middag. Hemma gjord pizza.

För 2 veckor sen på vårat matmys gjorde vi bakpotatis med 3 olika röror. Kyckling röra med curry, räkröra och en vegetarisk röra med keso.

Denna veckan blir det inget matmys för mig för jag har fullt upp med ljuspartyt på onsdag. Men jag vet att dom ska göra rödspätta. Det är ändå äckligt ändå. Tror jag =) Hahahha


Fars dag!

Idag är det fars dag och mycket har hänt denna dagen. Jag och Lea gick upp vid halv 9 och då städa jag lite och diskade. Sen gjorde jag frukost på sängen till pappa Fredde från Lea :P 
Kl 12 var vi hos pappa och åt gulaschsoppa. Jag hade även bakat en chokladkladdkaka =) Sen bar det av hemmåt och vi följde med Elina in till hennes lägenhet för att kolla hur hon bor. Mycket fräsch och stor lägenhet. 
Vid 4 tiden åkte vi till Freddes föräldrar. Fick lite mat och så där med. Så nu är jag hemma och Fredde har åkt till jobbet. Är sjukt trött och ska nog lägga mig relativt tidigt. Ledig imon så ska nog vara med Sanna. Kolla Filip och Fredrik nu. Ha en trevlig kväll.

Ciao       

                                                                                                                                             
 

Puss

Jag saknar Bosse så jävla mycket.

=(

Nu drar jag till jobbet för yttligare en FOR dag. Vilket innebär att alla gör sig till för att städa som svin och byta allt som går. Så kommer en man för att inspektera kvalitet service och renlighet in i minsta detalj. Men som det är nu på jobbet är det aldrig. Men det hade nog varit roligare att vara med inne i ruschen än stå ute i regnet och bajsa. Hatar att vara out på jobbet. Så nu vet ni det.
Så ser inte framemot jobbet idag.
Men ikväll kommer Hampus och Rebecka på en bit mat och vin. Det ska däremot bli trevligt. :)

Aaahh, soffan.

Hemkommen från en fylld dag. Var på ikea till kl 2 och sen var det till att åka och lämna Sannas möbler och grejer hon hade köpt till hennes lägenhet. Sen for vi till svärmor och hämtade Lea. Efter det var vi och fikade hos Marianne och Vira vilket var hemskt trevligt. Jag hämtade Nellie vid 4 tiden och väntade sen på mamma för hon skulle passa Lea medan jag och Sanna monterade ihop möblerna. Jag är sjuuukt seg och trött nu så soffan var efterlängtad.
Imon blir det jobb igen men jag ser ju fram emot kvällen då gubben kommer hem.
Kollar Bonde söker fru nu och sen blir det Grey´s.

Sov gott

Ikea

Snart bär det av till Ikea med Sanna. Ska hjälpa henne med lite inköp till hennes lägenhet. Det ska bli trevligt.

Regn och Rusk

Typiskt att man ska lämna Lea kl 9 på dagis när jag börjar jobba halv 11. Kunde sovit betydligt längre än 8. Men jag sover iaf inte bort dagarna. Som många andra gör.
Otroligt tråkig dag. Regn och rusk. Hade hellre varit hemma och myst med dottern i stället för att jobba. Men det går ju fort.
Träning idag kl 17. Step Funktionell.

Aou revoir


Lugn helg.

Söndag kväll och Fredde har åkt till jobbet. Men han fick allt i sig lite av min goda köttfärssoppa som jag lagade till oss. Var och handlade en massa innan och jag gillar verkligen Hajens nya snedparkeringar. Svin bra.
Annars har jag jobbat hela dagen. Svin mycket folk så det var rejält påfrestande att arbeta idag. Jobben är slut för Fredde om 2 veckor så då får jag gå upp i timmar lite. Kanske dax att jobba lite kvällar nu för jag minns inte när jag gjorde det senast.
Helgen har varit lugn i med jag jobbat. Moa var här och klippte oss och färgade mitt hår i fredags. Och i lördags var vi hos svärföräldrarna och åt lite kvällsmat. Men nästa helg ska iaf Rebecka och Hampus komma hit och käka så det ser jag fram emot. 
Nu blir det Filip och Fredrik.

Hej 

RSS 2.0