Maträtt?

Att det ska vara så svårt att hitta något bra recept. Matmys på tisdag och jag sitter här och försöker hitta något festligt och något ingen av oss gjort förut men det är svårt. Ja ja vi får se hur det blir.
Ska äta lite glass nu som vanligt innan det ska sovas. Imon är det dagis för Lea och jag får väl hitta på något trevligt. Har lite ärenden jag ska hinna med iaf.
Nu ska jag kolla film eller nått.
Ha det gött.

Väntar...

Har beställt massa saker från Haléns nu så jag väntar ivrigt på detta :)
Har beställt en söt kjol, en massa toppar och ett par gardiner. Och så
här ser lite utav beställningen ut.

   

Hoppas på att det är något att ha. Man kan ju aldrig veta...

Men chansar man inte får man aldrig veta ;P Mohaa


Ingen bil än.

Det går inte så bra för oss med vårat bil köp. Ingen svarar ju för tusan. Har hittat en skit fin Audi a4 i Älvsborg. Vi får se om någon svarar. Är riktigt rugen på den faktiskt.
Lugn kväll idag med. Ska äta kotletter och hemmagjord potatisgratäng sen och det ska bli smaskens.


Fredagsmys hos Pappa!

Idag har jag arbetat lite. Rätt kul faktiskt. Fick reda på att jag kommer bli områdesverifierad och då kommer den vita skjortan tillbaka som jag saknat :P
Fredde är i Laholm nu och kollar på en bil. Ska köpa oss en Ford escort kombi. Sen blir det till att sälja volvon och därefter ska han köpa en Dodge magnum. Ja ja säger då det, karlar och bilar, dom har nått speciellt ihop :)
Väntar bara på att mannen ska komma hem så vi kan åka ut till pappa och äta lite mat med familjen. Hoppas innerligt på något gott. Så kvällen blir lugn och fin ute i Rolfstorp.
Trött på kylan och snön nu. Längtar oerhört mycket efter vårens alla inspirationer. Slippa att ha på sig så jäkla mycket kläder och så.
Imon blir det tvättning och sen Gekås kanske.
Trevlig helg.


Ännu en torsdag.

Snart blir det lite jobb.
Sen blir det städa innan
mannen kommer hem.
Lea fick tag i en macka
utan att jag såg det så
hon hade smulat sönder
den i hela vardagsrummet.
Typiskt. Så dammsugning
är ett måste idag.
Ledig helg nu med och det
ska bli sååå gött. Får se
vad man ska hitta på.
Hoppas på att hinna med
Gekås iaf.

Trevlig dag!

Himmelriket...

Fy farao vad vi lyckades med maten. Allt var så himmelskt gott så man nästan dog. Såsen var nog det bästa alltså. Tänk dig själv, oxbuljong där oxrulladerna kokar i i nästan en timma. Sen i med grädde och svartvinbärsgelé. Fyyyyyy alltså vilken njutning. Desserten var också väldigt god. Den skulle vart lite mer smält innan servering men det satt som en smäck ändå! Ja, se själva vilket underverk....





Vilket team. Eller jag och Marie iaf. :) Haha. Soffan var också med (fotografen).


Per Moberg kväll.

Idag har vi äntligen kommit till matmys kvällen. Malin är mycket bättre nu så det blir mat ikväll hos Malin. Men inte vilken mat som helst utan Per Mobergs oxrullader med pressad potatis, äkta gräddsås och sockerärtor. Till efterrätt blir det Pers jordgubbsparfait serverad med jordgubbar och grädda. En riktig festmåltid med andra ord. Igår gjorde jag och Marie efterrätten och var och köpte köttet på saluhallen. Längtar verkligen tills ikväll och hoppas vi lyckas med maten.

Nu tvättar jag lite grann och sen blir det städning. Som vanligt med andra ord. Sen ska jag även göra en skiss över hur jag ska skylta i glasskåpet på Mc Donalds. Alltså glasskåpet ovanför där man tar ketchup och sugrör typ. Ska göra havstema tror jag. Kommer nog bli coolt.
Ha en trevlig dag.

Mobergs oxrullader

Jordgubbsparfait

Bilder från våran matlagning kommer upp senare när vi lagat den ;)


Länge sen nu.

Det var ett bra tag sen man bloggade nu. Fy skäms. Men det blir så när Fredde är hemma och så. Han har varit hemma från jobbet i tre veckor nu men på söndag är det dax för han att åka till jobbet.
Men lovar att det blir mer bloggning nu när vardagen blir vanlig igen. =)
Hälsat på min älskade Malin idag och det var jätte kul att få se henne igen.
Ha det fint. Kram

RSS 2.0