At work!

Ja nu sitter jag på jobbet och har rast. Har tryckt i mig en latte och en donut. Känns LITE onyttigt om man säger så. Men det får man väl vara ibland. Väldigt lugnt här nu så hoppas på att få komma hem i tid. Ska bli skönt att lägga sig i sängen och sova. Imon blir det kanske träning och lunch hos Marris. Får se vad som händer. Sen är det återigen stängning.
Trevlig afton!

Tvätt

Uppe ganska tidigt idag. Flög upp när jag såg att klockan var halv 9. Tvättar ju idag från kl 8. Och det är inga dåliga högar jag hade idag. Det är skit bra att tvättmaskinerna är så stora att man inte behöver dela upp högarna.
Undrar vad man ska göra idag tro. Det blir väl till att städa och damma lite. Ska nog över till Sofie med och kolla på lägenheten. Sen blir det till att jobba stängning idag igen. Känns som man bara stänger nu för tiden.

Hej så länge!

Mina växter/blommor.

Såhär ser det nu ut i köksfönstret och vardagsrummet. Nöjd men ska ha en ny lampa i köket. Är trött på rött nu.

   
 

Har planterat den lilla blomkrukan själv. Är oerhört nöjd :D


Nu ska jag och Fredde snart äta vitlöksbröd och tsatziki. Vi blev så himla sugna på det. Sofie och Leo kommer nog snart med. Dom får nyklen nu till lägenheten. Så nu är det inte många dagar kvar tills vi bor vägg i vägg :D


Blommor.

Det var synd Maria att vi inte var lediga idag istället. :D Vi var på blomsterlandet igår och handlade massa blommor till våra hem. Skulle planterat ute på balkongen men jag tänkte vänta med det tills det var bättre väder. Det regnade ju igår och var allmänt grått. Men det hindrade inte mig från att städa balkongen. Den är jätte fin nu. Saknas bara lite blommor. Ska lägga upp bilder sen på vad jag köpte. Planterade en jätte söt blomblandning som jag har i ett fönster. Tänk va lite blommor kan liva upp hemmet.
Nu ska jag och Lea åka till Eurosko och handla skor. Hon ska få ett par riktigt coola skor. Sen blir det till att jobba fram till kl 18. 

Ha en bra dag!

Vårfint!

Gudars vad trött jag är idag. Efter två dagars stängningar blir man senil. En stängning återstår sen är jag ledig en dag. Ska bli yppeligt skönt. Vill bara fixa och dona här hemma men har ingen ork till det nu när man är så slö och trött. Ska fixa balkongen här i dagarna tänkte jag. Plantera lite blommor, nya lyktor och göra allmänt fräsht och fint. Ligger kvar massa barr sen julgranen. Haha. Men så är det när det kommer massa snö också.
Vi har ju gjort lite finare i vardagsrummet nu så här är lite bilder.



Är väldigt nöjda med vårat barbord som vips blev till soffbord. Vilken händig karl jag har.

Inte helt fel med lite påsk fint nu heller. Allt blir bara så vackert och tjusigt. Synd bara att mitt påskris är helt dött. Var i påskbergskogen och hittade lite döda grenar på marken. Det fick bli så. Men med lite fjädrar och pynt blir allting bra :D

 


Flyttning.

Idag har jag och Fredde hjälpt Marie att flytta. Det har tatt sin lilla tid men det kommer nog att bli fint i hennes nya lya :D Det är tur man har en stark karl att bidra med till hjälp. Haha. Men jag kan säga en sak, det finns nog ingen som har så mycket glas och koppar som Marie Svensson. Oj oj oj. Men det är bättre med för mycket än för lite ;P
Nu ska jag packa ihop kläderna till jobbet. Ska stänga idag med. Kommer nog bli lika trevligt som igår.

Blingo/MeandI

Det blev lte handlat igår. Det kryper snabbt upp till tusenlappen men kläderna är ju bara så fina. Det var både Marianne med Me and I kläderna + En tjej till med Blingo kläder igår. Det var kul för jag har inte varit på Blingoparty innan. Tyckte om deras kläder jätte mycket. Ska nog ha ett klädparty sen framöver när jag kan. Vill köpa massa mer kläder till tösen :D



Köpte en solgul tunika med Rosa myspösbyxor (Blingo). Sen fick det bli äppelklänningen (meandI) som jag tycker är så fin. Beställde även den klänningen till mig i den största barnstorleken. Haha får se hur det blir. :)

Nu ska jag åka bort till Maries lägenhet och hjälpa henne med ett flyttlass. Ciao!

Surgubben!

Jag kan bara säga en sak om mig själv. Och det är att jag är väldigt duktig. I med jag känner mig bättre idag så bestämde jag mig för att städa trapphuset. Vi har en speciell del i trapphuset där vi ska torka golven osv. När jag står där och sliter kommer suragubben ut ur sin dörr och börjar klaga på att jag ska ta hans trappa med. Men jag visste att jag inte skulle gå så långt ner så jag blev jäkligt sur. Ringde Ann och frågade hur det va och gissa, jo jag hade rätt. Så ska få ett papper av Ann hur man städar och så ska jag stryka under med en rosa penna typ vad det står. Ska lägga den i hans brevinkasst sen. Han ska fan inte komma och klaga på mig den lata surgubben. Larsson ska fasen visa vart skåpet ska stå :D haha



Nu har jag gjort mig i ordning för kvällens klädparty hos Marie Malén. Mamma kommer snart och hämta mig. Får se om det finns något fint till min tös kanske :P Sen blir det kvällsmys med mannen.



Nu igen :S

Då var man sjuk nu igen. Blir så förbannad nu alltså. Har inte tid med sånt här nu. Hoppas bara på att jag blir frisk tills helgen för ska ju stänga fre-sön. Mycket pengar man förlorar om man inte jobbar då. Men tror jag är bättre. Det verkar som att varannan människa just nu är sjuka. Förkylningen går ju bara runt on runt. Speciellt om man har en man som aldrig blir rikitgt frisk och ett barn som blir förkyld med jämna mellanrum. Då är det ganska uppenbart att jag blir drabbad med :P Logiskt. Men så är det här i livet.
Ska bara vila mig nu så jag blir bra.
Tjo!

Späckat!

Dagen har varit späckad idag. Jobbat till kvart i ett sen var det direkt till gymmet. Jag och Marris körde hårt idag så hoppas på lite träningsvärk :D haha.
När jag hade duschat så for jag, Fredde och Lea till stan för att handla en liten present till min svärmor som fyllde år igår. Hon fick en skeppshult stekpanna :D
Så vi var en sväng hos Freddes föräldrar och sen åkte jag och Lea till morsan och hälsade på.
Nu sitter jag bara framför datan och tv:n med Fredde och Hampus och slappar. Ska lägga mig i tid idag för jobbar tidigt imon.
Ska hem till Hanna imon på en fika så jag får se hur hon bor. Ska bli ypperligt trevligt. Efter det blir det nog träning om jag inte mår sämre. Börjar bli förkyld nu igen. Sen MATMYS :D Ska hem till Malin och mysa lite och laga någon sorts tacopaj. Blir nog gott.
Snart börjar Desprate Housewifes :D Tjoohoo.
Hej på er!

Pussla!

Hemkommen från jobbet för en stund sen. Har lagt min lilla tös så nu sitter jag och gubben i soffan. Ska pussla nu lite. Det är kuul :D En liten hobby vi har ibland.
Jobba imon igen fast ett kortpass. Sen ska jag och Marie träna. Ska bli gött.
Nu ska jag ta mig en piggelin och lägga lite pussel.
Trevlig kväll!

Helgen!

Har haft en ledig helg nu. Väldigt skönt faktiskt. I fredgas var Nellie här hela kvällen för mamma och alla var på kent. Lea och Nellie hade väldigt roligt tillsammans.!



Ja väldigt roligt var det :D I lördags gjorde jag oxrullader till fredde som blev väldigt lyckade. Sen kom Marris och Erik till oss. Vi spelade massa spel och hade allmänt trevligt :)



En lyckad helg blidde det. Ännu bättre att Fredde är hemma denna veckan med. Han ska kolla upp varför han aldrig blir frisk.

Nu är helgen iaf över och vi får se fram emot en stängningshelg. Ska lämna Lea på dagis snart sen ska jag jobba till 19.30. Efter det blir det nog bara duschen och tv.n.

Ha en skaplig dag!


Sf bio Bergakungen!

Ja Alice i Underlandet var en succé. Jag och Marie tyckte det var en skit bra film. Kommer köpa den direkt när den kommer ut. Precis en sådan film jag älskar. Vi åt på resturangen som var på bion. Det var jätte bra och otroligt god mat. Rekommederar starkt Alice och även resturangen på Bergakungen i gbg.






Vill tillbaka och äta maten igen :D


Tog en kaffe på donken medan vi väntade på filmen!





Tack för denna trevliga kvällen Marie!

 


Alice i Underlandet.

Fick faktiskt sluta 19.30 istället för 20.30 idag bara för att Jenny kunde byta tid :D Så slapp Lea bli så trött hos min mor. Jobbigt att jobba mellan pass tycker jag. Segt. Men imon börjar jag halv 9 och det ska bli skönt. Slutar kl 14 sen kanske det blir träning med Marie och sen bär det av mot gbg. Ska kolla på Alice i Underlandet och äta middag. Ska bli väldigt mysigt faktiskt. Tror att filmen är jäkligt bra och jag älskar 3D. Blir nog hemma rätt sent imon men det får gå ann. Jobbar halv 9 på fredag med så kommer nog vara trött. Ska passa Nellie på fredag med. Ska bli mysigt och kul.

Nu ska jag försöka sova.
God Natt!


Jobb i stora lass.

Ganska så trött idag faktiskt. Har typ problem med att sova.
Inte en aning varför men det är väl en period bara som allt annat.
Börjar jobba halv 12 och innan dess ska jag och Lea äta en dunderfrukost tänkte jag.
Sen ska Lea till dagis. Mormor kommer och hämtar Lea idag då jag
jobbar till 20.30. Verkligen jobb hela dagen men det är väl alltid trevligt.
Nu töar här som bara den. Äntligen kan snön försvinna och inte komma
tillbaka förän till nästa jul. Skönt med vår snart. Slippa alla dessa
vinterkläder som är tjocka och tråkiga. 

Nu blir det en nyttig och maffig frukost till mig och min tös.

 /Larsson


Miss my Boo!


Grillspett med fräsh sallad!!

Nu har alla matmys vänninor lämnat mitt hem för denna veckan. Måltiden blev oerhört lyckad samt efterrätten som Marie hade gjort. Våra grillspett bestod av:
Zuccinis
Körsbärstomater
Champinjoner
Kyckling
Stark chorizo
Bacon
Lök
Paprika
Sen hade ju självklart Sofie inget utav det goda köttet :D Den fräsha pasta salladen blev så otroligt god och i den var det:
Pasta
Salladsmix
Fetaost
+ grönsaker
Italiensk olje dressing
Såsen vi hade till var super enkel och jätte god. Creme fraishé och sweet chili. Smaskens. Otroligt lyckad maträtt så det är verkligen att rekomendera. Efterrätten gjort Marris så vet inte hur man gör den tyvärrr men det är hallon cheesecake med bär till. Jätte mumsigt och ska självklart få receptet så man kan göra detta själv :D
Tack för en underbar kväll mina vänner.





Läggdax snart för imon blir det 8 timmars jobb. Mycket mer står inte på schemat. Man kan inte göra något mer när man jobbar 11.30 till 20.30. Bara slappa vid tv:n och koppla av. Det gillar vi.

God afton!


Jag klarade det!

För två veckor sen gick jag och Marie in i en pakt. Inget godis, kakor, bullar, chips eller läsk på två veckor. Det var idag som vi fick börja äta igen men det har inte blivit stora mängder som man kan tro. Lite godis och piggelin. Det smakade underbart. Men Marie klunkade läsk här om dagen och kom på sig själv. Så hon förlorade och får pröjsa för bion vi ska på på torsdag. Alice i underlandet. Det är iaf kul att man kan om man vill sluta med sötsaker.

Ska snart gå och nana lite. Upp tidigt imon för att åka hem till Emma och William på förmiddagen. Sen blir det yrkesvägledaren kl 13 och innan dess ska jag ha hunnit lämna Lea hos Susanne och slängt in en maskin tvätt. Efter det ska jag handla lite till matmyset. Det blir grillspett med en fräsh pastasallad. Får se om jag verkligen hinner med allt. Inte bra med för mycket på schemat. Men Larsson är Larsson. Det kostar att ligga på topp.

Sov gott!



Pluttisar!

Hemkommen

Nu har jag jobbat färdigt, hämtat Lea och skickat tillbaka lite kläder. Så nu blir det bara till att vara hemma en stund och stääääda. Här ska bli tjusigt värre. Ska ta bort vårat barbord i vardagsrummet och göra det till ett soffbord. Vi sitter ju aldrig där endå så det tar bara plats. Hoppas på att detta kan ske i helgen.
Nej nu till städningen........


Mc fest!

Igår var det den årliga Mc donalds festen. 108 personer anmälda så det var mycket folk i från alla våra resturanger. Det var väldigt kul och mycket god mat. Det tråkiga var att dom inte hade något pris i bäst klädda person som dom hade förra året. Jag vann då och i år gick jag in för kung och foster land igen. Körde min balklänning då nästan alla andra hade svarta festklänningar m.m. Så jag var ensam med att ha balklänning. Erika från jobbet hade med balklänning förresten så det var vi som var exklusiva :D Tyckte det var riktigt surt att det inte fanns något pris i den kategorin. Hade jag vetat det hade jag inte tatt balklänningnen för jag fick ett glas rödvin över hela mig. Klänningen är ganska förstörd men hoppas på att det går med kemtvätt. Det är ju kul att ha den kvar. Men förutom detta var kvällen bra. Marie kom och hämtade mig vid halv 12 så jag kom hem i god tid. Mådde faktiskt bra idag när jag vaknade så det gick utomordentligt bra att jobba.

Nu sitter jag och kollar på ballar av stål och ska snart lägga mig. Börjar jobba 8.30 imon. Vet inte rikitgt vad jag ska hitta på mer imon så får se. Hoppas alla har en trevlig söndag.


Dålig människa.

Nej gud va dålig jag har varit på att blogga det senaste. Men kan ju skylla på att jag jobbat som en tok och att min man har varit hemma denna veckan :D Så jag har faktiskt inte vart inne på datan på flera dagar. Men ska ta tag i mig själv och bli flitig igen.
Igår var min enda lediga dag så jag passade på att städa lite. Sanerade hela toaletten och det tog 2 ½ timma. Finns inte något snuskigt alls så långt ögat kan nå på toan. Skönt!
Idag har jag jobbat hela dagen och sen åkte jag till Malin en sväng för att öva på ansiktsmålningen som äger rum på lördag på donken. Ska göra fjäril och fladdermus (batman) på alla barn som vill. Det blir nog den svåraste målningen hittils. Mycket små sträck och det är bara penslar som ska användas. Inte några svampar. Får väl se hur det går.
Ska nog pussla ikväll tror jag. Film är tråkigt ibland så det är bra att kunna variera sig ibland.

Vi i Hestra förra helgen!

 


Helgen.

i fredags hade jag och fredde myspys med film. sen i lördags var vi uppa väldigt tidigt för att åka till hesta med marris. det var väldigt kul att få åka av sig lite. sen var det hemåt för att göra sig i ordning för fest. var hos rebecca på hennes födelsedagsfest. väldigt god mat och gott folk. vi hade det oerhört kul. sen åkte vi ner till krogen och det var världens längsta köer på både cheers and beers och oscars. så vi gick till invito. mycket folk men vi stannade inte så länge. sen kl 5 på morgonen började fredde spy som en katt och fick då magsjuka. jag fick ringa till jobbet för jag kunde inte jobba i med jag trodde jag kunde bära på smitta och så kunde han inte ta hand om lea för han låg i soffan och spydde med 39 graders feber. inte kul alls. så jag hoppas jag och lea klarar oss från det han haft. stackars fredde.
nu ska jag snart sticka till jobbet för stängning. ska lägga upp lite bilder från helgens aktiviteter imon tänkte jag.
ha en trevlig kväll.
ciao

Magsjuka!

Har vart lite dålig nu på att blogga. Det blir ju lite så när mannen är hemma och man hittar på massa saker hela tiden. Tänkte blogga lite mer i eftermiddag. Måste städa och diska. Fredde har magsjuka nu så här behövs verkligen städa. Har redan torkat golven två ggr för att han spydde ner hela lägenheten stackarn. Tror han är bättre nu iaf. Hoppas bara att jag och Lea inte får det. Fick ringa och säga att jag inte kunde jobba igår. Fredde hade aldrig kunnat ta hand om Lea. Men frågan är om man kan jobba idag. Ska stänga men jag vet inte om det kan smittas. Får ringa och fråga. Men som sakt, kommer blogga sen om vad som hänt i helgen.
Haj


Jobbar!

Sitter på jobbet nu och har rast. Lite gott att man kan sitta på nätet när man inte har något att göra på rasten. Jobbar till kl 1 inatt. Sen blir det att åka hem och mysa med mannen och dottern. Imon händer det väl inte så mycket. Hämta skidor och så inför lördagens skidåkning i hestra. Jag och Marie ska ju på massage imon med kom jag på. Det ska bli riktigt skönt. Kan jag behöva som städar och jobbar så mycket :)
Ha en trevlig afton.
Hej!

Sleeping time.

Har umgåts med Marie och Malin lite idag. Vi åt på stantos och det var smarrigt. Sen har jag och Malin kollat på´det efterlängtande Grey´s Anatomy. Sviiin bra.
imon väntar Gekås och träning med Marris. Sen är det jobb från 16.30-1.00. Ser framemot morgondagen.
Nu ska jag lägga mig så jag är utvilad för shopping imon.
Sussa gott.
Kram.


It´s a beautiful day!

Morgon grydde på ett vackert sätt och jag gick upp i ottan. Haha nej nu ska vi inte vara sånna.
Sitter och tittar ut och vill verkligen ut i det underbara vädret. Lea är mycket bättre idag men hon är väldigt förkyld. Så känns inte som någon bra idé att gå ut och gå. Det blåser nog kallt. Ska iaf och handla på hajen sen. Då kommer man ut lite i det friska. Ska tvätta klart, handla och städa lite innan Marie kommer på besök i eftermiddag. Vi ska dricka kaffe och göra en nyttig smoothie. Jag mår så bra idag av någon konstig anledning. Kan kanske bero på att det är underbart väder och att Lea snart är frisk :) Och att mamma kommer hem snart. Puss på dig mamma!

Här har ni lite bilder jag tog på våren förra året!



Ätit nyttigt!

Har fått laga mat till mig själv ikväll. Lea äter ingenting för hon har halsfluss så då gjorde jag något riktigt nyttigt. Stekte kyckling strimlor med paprika, morötter, majs och tomat. Gjorde couscous med persilija och till detta hade jag pitabröd. Det var faktiskt jätte gott. Hade smort in kycklingen med mycket kryddor så det var lite starkt vilket är smaskigt. Så här ser det ut :



Stackars lilla Lea som har vart så himla dålig idag. Var på vårdcentralen då vi fick reda på att hon har halsfluss. Men nu har hon fått penecillin och hostmedicin iaf så nu ska hon bli bra. Tog kort på henne idag och igår då hon satt upp i soffan och sov. Stackars lilla gumman. Inte lätt att ha så hög feber. Lea är såååå söt !


Älskar min dotter !


Det var då det började!

Några dagar efter detta fotot var den dagen då allting började. Mitt liv med Fredrik!













Grattis på 3 års dagen älskling. Är så lycklig att det är vi två föralltid. Och hoppas snart på att bli din fru :) Älskar dig min man!


Önskar att allt ska bli bra.

Nu är det 5:e dygnet Lea har hög feber. Det börjar bli riktigt jobbigt nu. Ska åka till Vårdcentralen kl 1 så därför är jag hemma för vård av barn. Hoppas på att inte är något allvarligt men det tror jag inte. Vill bara att hon ska bli glad och må bra igen min lilla stumpa. Jag behöver verkligen frisk luft känner jag innan jag också blir sjuk. 3:e dagen jag bara är inomhus. Får iaf lite luft nu när vi ska åka till doktorn. Hej så länge!


Natti!

Snart är det läggdax. Eller ja, ska kolla American idol först =) Imon är det jobb till 19. Annars inget kul imon. Sov gött. Haj


Sugen! Men inget mer på länge!

Alltså famlijen annorlunda är så himla bra. Speciellt familjen i Älvdalen. Dom verkar ha det så jäkla kul och mysigt tillsammans. Inte för att jag skulle vilja ha 10 barn men ändå. Mycket syskon är ju kul liksom. Det är iaf ett fantastiskt roligt program.

Det där med min och Maries pakt börjar redan bli svårt. Det är nog bara för att man tänker på att man inte får äta något fett. Fick göra en rejäl smoothie för att lugna ner sötsuget men det behövs mer känner jag. Tror att jag ska äta lite rån och knäckebröd. Får se hur detta ska gå egentligen.

Hej då allt fett!


Slappis dag.

Då har vi ätit mat jag och Lea. Smaskig köttfärssås med rivna morötter i. Skönt att Lea åt lite. Hon har inte ätit riktigt på flera dagar. Får nog åka till vårdcentralen imon om hon inte blivit bättre. Febern verkar inte vilja gå ner om man inte använder alvedon. Sjukt jobbigt. Som tur är har Lea sin farmor som kan ta hand om henne när jag ska jobba. För något dagis är det inte tal om.
Marie har varit här i eftermiddag och vi har fikat våran sista fika. Har gått in i en pakt att vi inte får äta godis, chips eller någon fika. I två veckor ska vi försöka klara detta och om någon av oss förlorar ska den bjuda den andra på bio. Vi ska gå och kolla på Alice i underlandet i GBG. Går pakten bra ska vi fortsätta med detta och sätta nya mål och förväntningar.

Jag och Marie ska åka till gekås på torsdag. Ska bland annat köpa Skrållan till Lea tänkte jag. Hon behöver en riktig docka. Sen på lördag ska jag, Fredde och Marie åka till Hestra för skidåkning. Får se om vi får med oss fler personer men troligtvis inte på så kort varsel. Ska bli riktigt skönt att åka av sig lite.

Nu blir det bara till att slappa. Tv hela kvällen samt en massa frukt. Blir nog en smoothie med så man inte blir så sugen på fett :)

RSS 2.0