Hallå

Sitter och lyssnar på Ledin nu. Så himla skön musik alltså. Får verkligen värsta sommarkänslor.
Idag har jag jobbat till 14.00. Sen kom Sanna en sväng och tjötade lite skit.
Har ätit pizza nyss och det smakade illa som vanligt. Hatar pizza. kommer inte äta det igen. Och när jag väl gör det så smakar det skit.
Snart ska vi kolla på Göta Kanal som jag hyrde innan. Får hoppas att den är nått att ha.
Ser framemot morgondagen. LEDIGHET :)

Trött

gudars så trött jag är. Lea har lipat hela kvällen och vart allmänt grinig. Ingen kvällsmat dög så hon fick lägga sig utan. Men tur att det finns välling. Ja, trötta barn säger jag bara. Jobbigt.
Nu sitter jag och Fredde i soffan med en påse chips. Håller på med tvätten fortfarande men när det är klart blir det sängen. Jobb imon igen och sen är jag ledig på torsdag. Blir en sväng hem till Emma och William då tror jag. Och självklart stranden med ;P

God natt alla människor!

//L.L


Typiskt med så fint väder

Fy vad skönt att komma hem. Jobbat hela dagen och det har vart varmt som tusan. Det är faktiskt riktogt illa att jobba när det är sånt här vackert väder. Det är nog många som känner likadant. Men man måste ju tjäna pengar också. Samt vila från solen lite :) Var ju ganska bränd igår. Det är bättre idag och på torsdag är vi på´t igen. Om det är väder förstås.

Nu blir det lite städning och sen tvättning. Tack vare Ann nu igen :) Dåligt med tvättider som vanligt.
Dagens måltid blir vitlöksmarinerade kycklingfiléer med färskpotatis och kall creamfraishe sås. Det blir nog smarrigt.

Hej så länge!

Då var det resten

Fredagen är nu då bloggavklarad. Då ska jag skriva lite om lördagen och söndagen denna helg.
Det började med en liten solning i lördags morse på damernas. Sen bar det av till farsan i Rolfstorp. Där var vi ute en stund tills det blev dags för en fika hemma hos farfar. Mycket trevligt. Spelade lite boule och så.
Inför kvällningen så förberedde vi maten. En satans massa kött på grillen blev det med en massa gott till. Nästan alla syskonen var med. Andreas är ju i Norge. Men det var ypperligt trevligt som vanligt. Kubbspelning hann vi också med ;P




Då var det söndagen då. Som alla vet kanske så var det hemskt molnigt vid middagstid. Vi skulle ju åka båt och det skulle ju bli fint väder så vi åkte ut i alla fall. Tog en tripp till Skrivarklippan. Kallt som fasen var det först men på eftermiddagen sprack det bannemej upp så vi log och solade och fiskade krabbor. En allmänt skön dag på havet.





Ja så ni förstår att vi haft en oerhört bra helg. Och snart är det semester med. En vecka kvar. Guuud va det ska bli skööönt.

Nu är det läggdax. Ska upp tidigt imon för börjar jobba kl 8. Har varit på stranden hela dagen idag med Marie, Andreas, hans barn, Malin, Johan, Nellie och Lea. Underbart har det varit. Nu är jag bränd så mannen min får smörja in mig lite nu.

Ha det bäst!

Ciao


Midsommarafton forts..

När kvällningen började närma sig så gick jag, Fredde och Lea ner till stan för att äta mat på Harrys.




Sedan när maten var uppäten så tog vi en taxi hem till Ulf och Lotta i träslöv. Mamma och Pers kompisar som vi var hos resten av kvällen.
Det blev en bra fest med mycket skratt och dans. En väldigt lyckad och trevlig kväll.










Hahaha ja det var en rolig kväll det. Lea orkade ta mig tusan vara uppe till kl 1. Det var inte dåligt det. Men vägrar man sova så gör man. Tack allihopa för en kanon kväll!

 


Midsommarafton!

Ja mycket har hänt i helgen. Vilket blir mycket att blogga om. Så jag tänkte börja med fredagen, midsommarafton.

Först var vi hos mamma och midsommarmat.




Lea älskade jordgubbstårtan. Så enkelt och så gott. Mums!!


Efter vi varit hos morsan så åkte vi ner till socitén. Där var det en jääkla massa folk som ville vara med och fira midsommar. Mycket dans kring stången var det. Vi kunde knappt komma fram i folkmassan. Lite för mycket var det. Men vi var där iaf.






FORTSÄTTNING FÖLJER.....

 


Midsommar

GLAD MIDSOMMAR ALLESAMMANS! Super härligt väder så det kan inte bli bättre :)


Trevlig dag!

Hej och hå. Idag har jag varit väldigt duktig. Ställde klockan på halv 9 för att hinna tvätta innan jobbet. Lea sov fortfarande så jag fick väcka henne vid 9. Typiskt att man är tvungen att ställa klockan när man kan få sovmorgon. Men vi fick rena kläder iaf :)
Sen så fick jag sluta från jobbet kl 17 istället för 19.45. Wiiiihoooo. Passade då på att åka hem och städade hela lägenheten. Eller ja lite grann. Dickade upp all disk vi hade och det var inte lite det. Sen dammsög jag och torkade golven. Guuud så fräscht och fint det blev. Förstår Sofie Gröndahl hur du känner dig när man torkar golven ;P
Sen åkte vi till Freddes föräldrar för att hämta Lea och äta lite mat.
Låter väl som en helt okej och bra dag.

Hade planerat in att det skulle bli fint väder imon men det verkar inte gå i uppfyllelse. Ska stänga onsdag torsdag så då har man ju dagarna lediga. Det får väl bli en liten visit i stan istället då. Kanske köpa lite nya snittblommor och så till hemmet.

Nu ska jag gå till kojs. Ha en fortsatt trevlig afton!

Natti!


Stranden

Idag har jag och Lea varit på stranden med Maria och Emma. Molnen började komma vid 2 tiden så det blev inte en lång dag vid havet. Fick hittat en ny bikini från gina innan vi åkte. Helt okej faktiskt. Blev inte mycket liggande på filten när man har barn :) Man får springa runt ganska mycket. Men det är väl positivt det med. Jämnare färg :P

Väntar på att min kära man ska komma hem. Ska bara ha en myskväll idag. Ska ju stänga onsdag torsdag så då försvinner vi dom dagarna. Ska nog laga lite chili con carne till oss.

Skriver mer sen..
Hej...


Leas rum

Bilder på Leas bord och hennes nya säng :D


Äntligen söndag.

Sista stängnignen på denna helgen. Kommer bli segt men får se fram emot ledigheten imon. Har som sagt jobbat hela helgen så inte blivit mycket bloggade. Leas nya växasäng kom igår. As fin blev den.
Idag har vi inte gjort mycket. Vart hos morsan en sväng, ätit på the chef och bara kört runt lite. Sitter nu och väntar på att Lea ska somna. Hon vägrar ligga i sin nya säng så hon får tydligen ligga i soffan. Tur vi inte skruvat ner spjälsängen än :P Utifall att liksom.

Fredde och Erik är och tvättar sina bilar nu och jag ska väl sitta här och slappa tills jobbet kallar. Hade mer än gärna gått på stan idag men det är ju liksom inte öppet. Tycker att stan alltid ska vara öppet på söndagar. Då har man ju inget annat att göra typ. Ska köpa en ny bikini. Gärna nått med oranget i  :P Höhö.

Ha en trevlig dag!

//L.L

En dag kan innehålla mycket!

Ja jag säger då det. Det är mycket man kan hinna på en dag. Dagen började med pannkakor. Tänkte ha det till stranden men nehe det blev fasen inget bra väder. Så Maria kom hit i förmiddags och åt pannkakor med mig och Lea. Sen drog vi ner till stan. Köpte ett par skor till Lea och en hatt till mig.
Efter det hämtade vi Malin och åkte hem till oss. Vi fikade lite och tjötade. När Fredde kom hem blev det matlagning.
Nu sitter jag, Fredde i soffan med Erik. Han kom på besök. Vi har druckit lite kaffe och nu ska jag iväg till hajen. Måste ta mig tusan ha piggelin. Klarar mig inte utan isglass.

Time to go!


What?

Tittar ut igenom fönstret och ser ett väldigt tråkigt väder. Här hade man bestämt stranden med en massa vänner. Jag hade till och med bestämt mig för att göra pannkakor nu som vi kunde äta sen. Men jag vet att det blir kanon väder vid middagstid. Man håller sig alltid uppdaterad via vaderkanalen.se


Väntar nu på att palmen ska ringa så hon kan komma hit och dricka kaffe typ. Måste äta frukost nu iaf för jag och Lea börjar bli sugna. Lea vaknade 8.30 idag och gud va skönt det var :D

Nu blir det till att FÖRSÖKA göra pannkakor. Jag kan inte!!!

Fika

Min mor och Nellie kom på besök för lite fika och för att kolla in den nya inredningen i hemmet. Väldigt mysigt och trevligt. Satt ute i trädgården lite så Nellie och Lea fick leka i sandlådan.

Just nu gör vi ingenting. Finns väl alltid lite städning men äsch. Det kan man skjuta upp.
Ikväll är det matmys med tjejerna igen. Köttfärsspätt med couscous och något mer. Kom inte riktigt ihåg vad det hette. Sen blir det frukter i ugnen med vit choklad på. Mums :)

Ciao!

Hallåsan

Idag har det varit en rätt så rolig dag. Har jobbat från 8.30 till 14.00 och det var väldigt kul. Skolavslutning idag och vi har säljt som smör i solsken. Halva Mc Donalds har typ jobbat idag :P Det var väldigt kul iaf.
Sen åkte jag och hämtade Lea på dagis. Vi fikade lite hemma och sen badade Lea och jag städade hela toan. JA SOFIE jag ska ta ventilen också ;) Snart! Tänker inte på att man har en ventil i badrummet.

Har städat och diskat ganska mycket idag samt lagat soppa med klimp till kvällsmat. Sååå jäkla gott det är. Men det var nog sista på länge. Passar inte med soppa när det är sommar. Jag och Lea fick typ äta nakna för det var så varmt med söppe. Hahaha.

Nu blir det läggdax för Lea snart och vi ska kolla på en film. Kanske bjuder över grannarna på en snabbkaffe innan. Alltid lika trevligt.

Hejdå på er !


Ikea

Jag, Fredde, Lea, Sofie och Leo har varit på Ikea idag. Handlade en massa fint till vardagsrummet samt ett bord och två stolar till Leas rum. Kommer visa på bilder när jag orkar. Det var inte den bästa resan tyvärr. Alla var sura + att vi hade två bakfulla män. Fast vi skrattade ändå. Som farao. Det blir väl så när alla är arga på varandra. Haha.

Missade balen idag. Fick så sjukt ont i magen nu igen så jag fick stanna hemma. Har legat i sängen hela kvällen och kommer nog fortsätta med det. Magsmärta är ingen höjdare alltså. Hoppas att det är bättre imon så jag kan jobba.

God Afton!

/L.L

LindaSofie kvällen!

Gårdagen var väldigt trevlig. Jag och Sofie gjorde svin go mat med fläskfilé i sås med bandspagetti. Vi hade i massa vitlök, chilisås, kryddor etc. Det blev verkligen jätte gott.

Sen beställde jag en massa kläder på nätet efter några glas rosé ;P Farligt farligt. Vi hade det ypperligt trevligt hela kvällen. Vi var ju tvungna att hålla koll på grabbarna i grannlägenheten så dem inte spelade för högt. Det var ju trots allt pokerkväll. Stackars Sofie, det kommer nog inte vara någon vacker syn i din lägenhet. :D

 

 


Omvandlingen har börjat

Nu börjar det likna något i hemmet. Ska inreda med orange nu i vardagsrummet. Ska fixa nya gardiner och en ny orange lampa i taket. Kommer bli as coolt. Har hittat en lampa på Retro i stan som jag ska köpa. Svin dyr men det gör inget. Den är ju så snygg :D
Har planterat massa blommor i dag och inhandlat lite fina saker. Är jätte nöjd. Tack Sofie för din medverkan ;P





Wiiiiiiiiieeeee

Äntligen kom dom. Mina super snygga converse från USA. Fan va jag har längtat. Och dom är perfekta. Sitter som en smäck. Love love love.


Torsdagen

Hejsan mina vänner. Idag har jag jobbat till kl 16. Skönt att vara tillbaka på sin egen resturang efter man har jobbat två dagar i Falkenberg. Moa har varit här och färgat mitt hår. Skönt att få det jämt och jag är väldigt nöjd.
Sen blev det matlagning. En slags kycklinggryta som blev för jävla stark. Men det fick gå ändå.
Efter maten var vi och storhandlade. Gud vad det är skönt när man verkligen har allt hemma.

Nu sitter jag och äter lite center och polly. Usch va onyttigt, men gott ;)

God natt alla!


Girlsnight

Igår hade vi matmys i vanlig ordning. Vi var hemma hos Marie och vi hade med oss en sak var som vi skulle äta. Det blev typ en lätt trerättersmiddag.
Marie hade gjort bröd i ugnen med getost, honung och olja.

Det var förrätten det. Jag hade med mig två sorters revbensspjäll och Sofie hade med sig pastasallad med en kall sås till och bröd.



Det var huvudrätten det. Malin hade med sig jordgubbar och vaniljglass.

Och det var slutligen efterrätten.
Det blev en hemskt rolig och trevlig kväll som slutade på bion. Vi såg på Sex and the city 2. Den var bra och mycket rolig. :)

 








Verkligen matchande skor ;P

Jag tackar mina tanter för en riktigt bra kväll. Ni är dem finaste!


FBG

Nu drar jag till Falkenberg och jobbar idag. :)

Gud va trött

Är helt slut efter en hel dags arbete. Kan knappt hålla uppe ögonen. Min man har gjort mat till mig som vi åt nyss. Grillat blev det :D Jätte gott. Ikväll blir det bara till att koppla av och kolla på en film kanske.
Jobb imon igen hela dagen. Inte mycket mer som händer imon.
Ha det fint.

Hej


Leas kalas!

Kalaset blev väldigt trevligt igår. Lea fick en massa fina saker. Till och med tårtan jag gjorde blev god :D Ja, inte mycket mer att säga så ni får titta på lite av bilderna från kalaset!


Lite kreativ är jag allt :D


Nellie fick hjälpa till att öppna paketen.






Lea var en riktig baddare på att blåsa ut ljusen.




Mmm, namnam!


Födelsedag!

GRATTIS MIN LILLA ÄLSKLING PÅ DIN 2 ÅRS DAG.
Tänk att det redan gått 2 år, herregud. Vart tar tiden
vägen egentligen?! Nu ska här städas i hemmet och
bakas tårta. Kalas kl 17 så här ska bannemej hinna
bli fint.
Lea ska få en toppen dag idag på sin födelsedag!

Mamma älskar dig!!


Underbara väder

Jag bara sket i allt här hemma. Det ända jag gjorde var att röjja upp allt från golven innan Maria kom med kaffe. Det känns oerhört fel att sitta inne en sådan här vacker dag som det varit idag. Ändrade min tvättid och lät städskåpet vara. Åkte till damernas med Marie för att steka lite. Efter det åkte jag och Lea till min mor och där blev det allt lite solning också. Det är bara sååå skönt i solen. Underbart.

Imon väntas jobb till 19.30 och sen kanske jag drar ner till kurtinen. Massa donkenmänniskor ska spela brännboll och dricka öl. Vore väl kul att kolla läget lite.

Nu blir det till att ta sig en dusch och sen sätta igång med lite dammning och så. Blir läggdax tidigt idag då jag inte sovt bra på länge tyvärr.

Trevlig afton!

No energi or speed!

Man får ta sig i kragen och bara orka sig upp i dagen. Lea vaknade 7 idag igen och jag är förbannat trött och sleten. Har mycket på min lediga dag idag. Städa, tvätta, dricka kaffe med Maria och slutligen åka på secondhand runda med Malin. Får se om allt hinns med idag. Jag är rätt bra på att planera in lite för mycket på en dag.
Ska bara pallra mig upp i från soffan och börja damma. DET ÄR SÅÅÅ TRÅKIGT. Får väl hoppas att Palmen kommer med kaffe snart så man piggnar till lite. Kan säga att om vädret blir bättre så skiter jag i att städa och lägger mig på damernas istället. Jobbar ju alltid nu så man får ju passa på när man är ledig. Mamma säger alltid "städa efter kalaset istället" men man vill väl gärna ha fint när gästerna är här med kanske. Åååh så majsigt.

Stängningarna är över nu. Tjooohoooo. Kanske kan bli människa igen nu då. 2½ veckor till nästa stängningsperiod. Kristikors vad skönt alltså :D

Nej nu jäklar ska här röjjas.

Hej så länge!!!


Helt förstörd!

Inte kul att stänga och somna typ strax efter 2 och sen gå upp vid 7. Jag känner mig både full och bakfull typ. Mår jätte dåligt när man får så lite sömn. Lea fick inte gå till dagis idag för hon hade jätte hög feber igår. Men det är bättre idag. Får nog sova en stund när Lea somnar sen förhoppningsvis. Kommer inte gå så bra att stänga ikväll känner jag.
Skit :/

RSS 2.0