Vi sitter framför tv:n som två små fisar m...

Vi sitter framför tv:n som två små fisar med filtar upp över ögonen. Att man kan känna sig så rädd är helt makalöst. Efter ha sett 1:an var vi vettskrämda och 2:an var inte sämre den. Så fort man hör något konstigt efter en sådan film så skiter man ner sig. Fredde är värst. Han tror ju på sådana sjuka ting i verkligheten. Att dom finns alltså. Jag pratar naturligtvis om filmerna paranormal activity. Ett riktigt hett tips om man vill bli riktigt skrämd. Jag älskar att vara rädd till filmer. Det finns inte många som toppar den klassen som dessa filmer gör. SE DOM!


Jävlar va snyggt det blev med gardinerna :...

img_0798 (MMS)

Jävlar va snyggt det blev med gardinerna :) svärmor har sytt om dom lite och satt dit öljetter! Det tackar vi för :) är super nöjd verkligen.


Goding

Hemma från ett kortpass på jobbet då. Jag vabbade ju innan men i med att jag hade en utbildning idag så kände jag att jag var tvungen att jobba nu ikväll. Så en ny kille är nu utbildad av Larsson och det gick fin fint.
Nu sätter Fredde upp dörrsocklar så det blir klart vid ytterdörren snart.
Det blir nog lite film sen vid 9 och efter det sängen. Jag måste ju vara utvilad tills imon då det är en viktig dag på jobbet.
Snuttan mår sådär fortfarande :( Det är så jobbigt när dom hostar så hemskt och knyr för dom har feber. Usch.


Vill  ha min glada goding tillbaka.


Oj då

Jag satte upp fästena till Leas gardinstång nyss. Det gick sådär. Jag fick liksom inte in skruvarna så jag fick skruva in, skruva ut och sen byta skruv. Haha det är nog inte min grej att skruva ändå :P Men nu är dem på plats iaf och tyg är köpt till gardiner. Det blev ett livligt tyg med hello kitty. Jag fick tänka lite på vad Lea tycker om så hon blir glad :)

Golvet har jag dammsugigt och snart väntas våttorka. Vad annars gör man när man är rastlös?! Jag ska nog ta och köpa mig en symaskin eller så får jag önska mig en när jag fyller år. Äh 3 september så det är en bit kvar!

Nu ska jag torka snor och bajs, som man gör när barn är sjuka :D

Min söta lilla dotter verkar aldrig bli fr...

img_6513 (MMS)

Min söta lilla dotter verkar aldrig bli frisk. Hon har haft feber i tre dagar nu vilket gör att jag inte kan jobba :( jag blir så rastlös av att gå här. Jag vill arbeta!!!!! Men är mitt hjärta sjuk så är det så. Tyckte hon inte var så varm i morse och inatt som hon vart innan och idag stod tempen på 39,3 :/ undra vad den stod på när hon låg och brändes jämte hos för ett par dagar sen. Usch för sjukhet!


Lampan beställd!

Då ska jag äntligen få hem en lampa :) Beställde en på ellos då jag hade 50% rabatt på en valfri vara. Självklart beställer jag då en lampa tänkte jag. Behöver en över bordet för det bli väldigt mörkt annars. Är väldigt nöjd med valet jag gjorde. Fredde är lite skeptisk men killar förstår inte mordernitet :P


New things

Lite nytt här i hemmet då är fixat.






Sjukt snygg jumpsuit som jag köpte till Lea idag :)

Gissa vem som är tillbaka? ;P


My one and only Per Morberg docka :)

Sprejmålade min lampskärm igår igen då. Så nu är den äntligen gul :P



Såhär blev maten. Åh herregud så gott det ...

img_2276 (MMS)

Såhär blev maten. Åh herregud så gott det blev. Ett riktigt hett mattips vill jag lova er. Moa var här och hjälpte till med denna gudomliga rätt :)


Ikväll ska jag laga denna rätten. Ska bli ...

img_2134 (MMS)

Ikväll ska jag laga denna rätten. Ska bli intressant att prova något nytt :)


Blä

Gud va det känns surt att inte vart ute på hela dagen. Idag har jag bara gjort massa tråkiga saker. Tvättat, plockat disk, lagat mat etc. Sofie har ju varit här en sväng iaf så vi fick vara rötna ihop. Mjukisklubben :)

Satt en stund och kollade ebay innan. Var bara tvungen att klicka hem detta kassett skalet till min iphone. Hur coolt som helst :)


Trädgården

Då har Fredde börjat röjja lite i trädgården. Han klippte ner alla buskar och vips, vi har en trädgård. Man ser redan nu att det kommer bli mycket större. Sen blir det ju till att byta ut dem fula tallbuskarna mellan oss och grannen. Den tar sjukt stor plats.




Klinkersen i hallen är färdigt nu. Det blev fint :)



Jag gillar fönsterbrädorna Fredde köpt till vardagsrummet ;)



Jag hoppas på att vi kan sätta upp gardinstängerna idag så gardinerna kan komma upp. Det gör en sådan skillnad i rummet när lite färg runt fönstrerna kommer upp.



Nu kommer Soffan på lite kaffe och sen blir det att gå ut i det fina vädret.

Haha :) kul bild. Lea har feber och är väl...

img_0031 (MMS)

Haha :) kul bild. Lea har feber och är väldigt dålig. Inte alls kul när min lilla prinsessa alltid är den mest energifyllda person som finns. Men en panodil gör nog susen inför natten. "förhoppningsvis". Imon blir det vab och en hel dag ihop med min sjuka dotter. Myspys <3


Ajajaj. Fatta att jag har skadat ont i min...

img_3423 (MMS)

Ajajaj. Fatta att jag har skadat ont i mina händer. Behöver vår nu så jag slipper dessa sjuka nävar. Kanske en bra ide att smörja sig också. Jag är ingen höjdare på det :/


Lördagens bilder!































Oj vad jag suttit länge och laddat upp bilderna. Tack allesammans för en trevlig fest!

Wiiiie

Har köpt en massa på stan idag. Malin var med och vi gick i många affärer. Hittade skor, väska, tröjor och en kajal. Det känns som det var evigheter sen jag shoppade och det var det också. Jag känner mig just nu som en helt ny människa :) Det är sjukt va lite shopping piggar upp i vardagen. Och vädret dessutom, guuuld!!


Väska från H&M.


Tröja från H&M.

Vita Converse från Anderbergs. Sååå nöjd alltså. Äntligen ett par vita vill jag säga :) Trivs jätte bra i typ höga byxor och magtröja. Det är super snyggt tycker jag!!

Jag kan säga att bilderna från i lördags kommer upp imorrn. Det är sjukt roliga bilder. Vi hade nog riktigt skoj. Det ser man verkligen på bilderna. Håll utkik !!!

Mot jobbet snart!!!

See you!

Tillbaks

Jag har inte bloggat på några dagar nu men jag kan säga att lördagen var till belåtenhet. Bilder kommer upp snart. Jag jobbade stängning igår och likaså idag. Vilket medför att jag är lite seg idag. Men solen skiner och jag känner för en runda på stan idag. Får se om någon vill hänga med :)

Återkommer...

Kvällens klädesval :) Nu nalkas det grilln...

img_7635 (MMS)

Kvällens klädesval :) Nu nalkas det grillning med gott sällskap och en herrans massa drinkar :) Det kommer bli en trevlig kväll !


Grillning..

Väntar nu på Soffan som ska hämta mig så vi kan åka och handla. Listan är lång till dagens grillning. Vi ska köpa allt man kan grilla + att vi ska köpa massa grejer så vi kan göra drinkar. Bara till mig och Soffan ;) Vi har hört att killar inte klarar av sprit. Så det blir inget till dom inte. Mmmm piggelin drink, måste vara min favvis :)

 

En unge i minuten.

Det var längesen jag lipade så mycket. Jag blev helt tagen av programmet och mindes själv exakt hur det var att ligga där med lustgasen i ena handen och Freddes hand i den andra. Sen när allt pinande var över och man fick upp det lilla livet på bröstet. Herregud vilken känsla. Den bästa känslan i livet. Jag längtar tills den dagen kommer igen!



minnen...<3

Kvällens mat :)

img_9348 (MMS)

Kvällens mat :)


Nyinköpt klinkers

Vi var på Cheapy innan och köpte klinkers till den "fina" ingången :) Hittade faktiskt stora snygga plattor där till ett fint pris. Det kommer nog upp i helgen så då får ni se resultatet. Vi gick även en runda på Rusta och där kan man hitta lite roliga saker. Jag och mannen fick lite egen tid för Lea skulle med Moa och mamma på övningskörning.
Nellie har varit här hela dagen men både Lea och Nellie har varit ovanligt gnälliga. Så jag har fått ligga i att få dom på bättre humör. Glass funkar alltid :P

I morgon blir det jobb hela dagen och kvällen. Typ 11-20.

Malin: Det va den smörgåstårtan vi gjorde på matmyset ja :)

Nu blir det mys i soffan hela kvällen med dottern och mannen <3

Såhär blev smörgåstårtan :) hoppas på att ...

img_3971 (MMS)

Såhär blev smörgåstårtan :) hoppas på att den är god med. Snart kommer gästerna och min dotter hem med. Hon har sovit hos far min och dom är i Göteborg nu tror jag. Sen är det fax för jobb igen och Imon är jag ledig :) Tjoohoo


My look today. Redo för banken och redo fö...

img_3290 (MMS)

My look today. Redo för banken och redo för stängning med ett gott gäng :)


Helg

Nu nalkas det en låååång helg med en massa jobb. Ska stänga så det blir inte mycket mer än så. Vi ska nog bjuda Freddes familj på smörgåstårta på söndag. Den är ju så jäkla god den jag gör så va är inte bättre än att bjuda in lite gäster på mat :)

Hej så länge!!

Gruppintervju

Snart bär det av till arbetsförmedlingen. Vi ska ha gruppintervju där och jag får vara med att delta och bestämma :) Skit kul verkligen. Andra gången jag är med och det är kul att få göra lite annat vid sidan av :)

Hade vart trevligt med en kaffe tillsammans med någon vän ? :) Jag är rastlöööös nu!!

Bilder i mängder

Vill ha sol och lite värme nu tack. Vilket jag tror att alla vill ha just nu. Jag är så trött på denna kyla och ständigt denna snö. För att piffa upp det lite kommer några härliga bilder från ljus och värme :)

 
























Jag kan fortsätta länge men nu får det räcka! Vill ha vår och sommar nu.....


Sjukt nöjd med mina nya shorts :)

img_9891 (MMS)

Sjukt nöjd med mina nya shorts :)


Hejsan

En dag fullt med jobb. Vi har varit och ätit hos Freddes föräldrar och nu håller Fredde på att jobba med trappan utomhus. Det kan inte vara kul att borra i det här mörkret men han är duktig min man. Jag gör lite hushållssysslor och Lea står här naken och ska bada säger hon :)

I morgon är det stängning som gäller vilket leder till att man är ledig på dagen! Då jäklar ska här städas så det ryker. Hoppas på att Soffan kommer på en kopp kaffe med så jag får lite sällskap på fikarasten :)

Kvinnodagen idag. Det har jag tyvärr inte märkt :P Men jag önskar alla kvinnor en ståtlig dag och hoppas ni blir omhändotagna ;)


Måndag

Nu va det måndag igen och en ny härlig vecka har vi framför oss. Idag blir det mycket som vanligt. Ska lämna Lea hos Susanne om en stund sen ska jag vara hårmodell för Moa kl 9. Hon ska göra någon frisyr på kort här typ. Efter det blir det jobb 12-17. Ett riktigt glidar pass. MTog ett extra pass idag vilket jag kan behöva för alla sjukdommar här har gått.

Ha en fin dag!


As gott

Mmmmmm vilken njutning. Gjorde
min thai röd curry med kyckling
och risnudlar. Älskar risnudlar.
Tror faktiskt det är det bästa jag
vet just nu. Smaskens...


Besökdag!

Det har varit många här idag och hälsat på. Först kom mamma och moa och drack en kopp kaffe och lånade bilen för att övningsköra. Sen kom Marie och Jimmy efter lunch på en kopp kaffe. När dom skulle gå kom pappa och Maggan på fika och nu har precis Freddes föräldrar lämnat byggnaden.
Nu blir det bara vi hela kvällen med god mat och mys :)

Beautiful day!

Började dagen med en stor frukost och sen blev det lite städning och tvättning. Man måste moppa golvet ganska många gången nu när det är nylagt innan det blir riktigt rent. Ska laga lite sheeperdspaj nu och sen kommer nog pappa och Maggan på besök. Då blir det lite fika. En riktig hemmadag idag då blir det vilket kan vara väldigt skönt.

Är tokig i låten som gick vidare igår. The Moniker - Oh my god! Skit bra :)


Nu börjar det fan likna något.

Golvet är på plats. Bara precis i köket som ska läggas sen när köket kommer komma in. Allting har blivit så himla mycket större nu när det är samma golv överallt. Tycker verkligen att det är skit snyggt och det är väldigt gott att gå på :)




Duschen är som sagt på plats med. Det blev jätte bra det med :)





Ja allting går som på räls nu. Jätte skööööönt att få klart. Längtar tills vi kommer ut på utsidan och börjar arbeta. Vill göra världens snyggaste trädgård :)

Tjusigt.

Tackar gubben min för den fina blomman som jag så kärt placerade i badrummet. Fick den på 4 års dagen <3 Av mig fick han sombreros ;P



Vi fick ett fint ljus fat av snälla svärmor på våran dag :)


Alltså jag är stum. Är så sjukt nöjd med g...

img_8895 (MMS)

Alltså jag är stum. Är så sjukt nöjd med golvet som Fredde och svärfar la idag. Det blev verkligen hur bra som helst :) tjooohooo vi slipper gå med tofflor inne nu :D


Solstrålar!!

Solen skiner och jag jobbar 6-14 idag :) Vilket betyder att man kan njuta i solen lite. Får se vad jag hittar på sen. Fredde ska börja lägga golvet idag :) Väntar ivrigt på ett snyggt resultat. Ikväll blir det lite vin iaf annars vet jag inte. Hörs sen :P

//L.L

Det går fint nu :)

Då har det varit två dagars arbete från det att vi varit sjuka. Fredde är sjuk igen tyvärr men jag jobbar på. Svin skönt att vara tillbaka. I morgon blir det jobb tidigt igen och även på lördag. Börjar kl 6 så då blir det till att gå upp riktigt tidigt.

Nu kan vi duscha i det nya badrummet äntligen :) Och golvet står i hallen, redo för att läggas. Så snart blir det till att beställa köket. Yiiippiiie :)
Bilder får ni se imon eller nått. Orkar inte lägga upp nu. Ska nog lägga mig nu fastän kl bara är 21.10. Men det är ju så gott att sova.

See you later!!

//L.L

4

Idag har jag och älsklingen vart tillsammans i 4 år. Kan inte fatta att tiden gått så fort.
 






Älskar dig Fredde <3


Längtar tills imon.

God mat och trevligt va det på kalaset. Nu är vi uppsvällda som grisar och sitter i soffan och päser. Det ska bli så himla skönt att få komma tillbaka till jobbet i morgon. Har inte jobbat på en vecka nu så det ska bli riktigt kul att få ge gärnet på arbetet :P

Ha en ypperligt trevlig tisdags kväll!!

Grattis

Ikväll blir det lite firande för freddes syster Zandra. Paket och kort redo :)



GRATTIS ZANDRA :)

Duplo

Jag och dottern lekte med duplo i morse. Byggde ett väldigt stilrent hus till Lea :)



Skit längesen man byggde med duplo. Kul vare :P


RSS 2.0