Pannacotta. Mums!!

Ja nu börjar man bli trött. Har jobbat idag en stund och sen vart en sväng på stan. Sanna och jag har lagat ärtsoppa och sen pannacotta. Fy fan va go det va alltså. Ska nog göra pannacotta imon på mitt, Malins, Maries och Sofies matmys. Ska laga grönsakssoppa med klimp =) Hoppas det blir gott.
Sanna ligger och sover på soffan nu. Hon ska jobba nu kl 23. Stackarn.
Imon är jag ledig så då får det väl bli städ som vanligt. Men säg inget till Sanna hon blir galen för att jag gör det varje dag. Haha..
Jag hade skit kul i lördags som sagt hos Malin som sagt. Så tack för en skit kul kväll Malin =)
Nu blir det kolla idol om en timma för att se vilka som går vidare. Sen sovaaaa! Puss


 


Seg

Nu blir det läggdags snart. Har varit en lång natt och tidig morgon så man har inte fått så mycket sömn. Hade skit roligt igår. Tack Malin =) Det kommer upp lite bilder imorgon av kvällen. Idag har man haft lite bakrus men det hindrar inte att man kan åka till gekås. Handlat lite skit och så.
Imorgon är det jobb kl 9.15. Orkar inte gå upp såååå tidigt, men men. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Baka lite kanske.

Natti natti!!!

Kalasa


Ikväll blir det andra planer än planerat.
Ska festa hos Malin sen blir det kanske krogen om vi pallar. Så det ska faktiskt
bli riktigt kul att parta med Malin och
Soffan. Ses sen mina stumpor =)

Lördag

Nu är tvättningen i full gång. Typiskt att man ska göra något tidigt på morgonen när Lea ändå sover. Jaja. Igår blev det en del rosé så ikväll blir det nog lugna puckar. Kanske ska på bio men får se.
I eftermiddag ska jag ut till min morbror som ska fotografera William ( Emmas son ). Ska även hämta mina bilder på Lea som han har tagit som är redigerade och klara. Hoppas han har förstorat upp det vi ville ha med :P Kanske drar till Ikea sen. Men ja, det vet man ju aldrig.
Smakprov på Leas bilder!




Men dom sagt, dessa är ju inte redigerade ännu.
Så det kommer nog bli super.
Jaa, jag har nog den sötaste ungen =)










Inredning



Nå. Vad tycks? Erkänn tjusigt!

Svettig.

Kommit hem från jobbet nu. Har cyklat som en dåre i motvind och svetten bara rinner. Men det värsta är nog ta mig fan fötterna alltså. Har man haft samma jobbarskor i 4 ½ år så kan ni nog tänka er hur dom luktar. BAJS!!! Så fötterna blir ju typ förstörda. Så nu ska jag hoppa in i dushen och tvätta bort allt snuskigt :P Blir nog inget fiske idag. Så vi vet inte vad vi ska hitta på. Kanske någon som kommer hit eller nått. Får se. Ledig helg nu =) Gott.

Jahopp!

Snart blir det till att dra till jobbet. 3 timmar är ju inte så länge. Men det är sådana pass man får. Tviii. Det gör ju inte så mycket nu när min man är hemma hos oss. Ska nog städa sen när jag kommer hem så här blir riktigt tjusigt. Jag, Sanna och Lea var på den nya affären igår, Dimoda eller va den hette. Jag köpte så jävla snygga gardiner. Ska lägga upp en bild på dom sen. Fy farao va snygga dom är alltså.
Lite senare idag blir det nog kanske fiske om vi inte kommer på något annat att göra. Men fiska är väl alltid mysigt.



Ha det bra allihop. Puss


Det kan inte vara sant!

Jag hade det på känn. Jag hade det på känn att du skulle komma tillbaka till mig. Har trott jag hört dit mjaoande utanför fönstret flera gånger och ropat på dig en gång i timmen. Men du syntes inte till på flera dagar. Har sovit med fönstret öppet och väntat på ditt rop i gryningen. Den dagen har kommit tillslut. Dagen då du inte finns hos mig längre. Idag kom beskedet att du blev påkörd på den stora vägen. Varför gjorde du detta? Jag kommer aldrig igen kunna hålla i dig. Aldrig mer kunna klappa dig eller aldrig mer ha dig i min närhet. Du är en stor saknad i mitt hjärta och ingen kommer kunna ersätta den platsen. Tror fortfarande att du sitter på trappan och vill in till oss och mysa. Men innerst inne vet jag att det kommer inte bli så. Aldrig igen. Kan inte tro att det är sant. Jag hoppas och tror att du kommer ha det bra. Men jag vill inte tro att jag aldrig mer få se dig. Du finns hos mig nu och föralltid. Älskar dig så oerhört mycket. Kommer aldrig glömma dig och din charm Bosse. Bosse, du var min andra halva. / Din matte!


Ny dag!

Vaknade 8.20 idag av att Lea satt och tjattrade. Tack stumpan för en liten sovmorgon =) Idag blir det stan med Sanna en sväng och en hel del städning i lägenheten. Det måste göras det också.
En ny dag men nya förhoppningar. Ringer polisen nu och anmäler in min älskade katt. Käre gode gud i himmelen. Om du ger mig min Bosse tillbaka ska jag tro på dig och gå i kyrkan ibland och så. Amen.

Grattis Malin idag på din 21 års dag :) Hoppas du får en underbar dag på Gekås. Höhö. Puss stumpan.


Hoj.

Jobbat en heldag idag igen. Det gick väl bra antar jag. Bosse har fortfarande inte kommit hem så jag är väldigt nere. Men jag hoppas ju på det bästa.
Ikväll blir det väldigt lugnt. Sofie och Leo kommer kanske och kollar på Hollywood fruar som jag spelat in åt Soffan. Det blir nog en och annan godis bit idag skulle jag tro. (:
Ha det fint alla. Och lås in era katter!!

Nooo

BOSSE för farao kom hem. Han har varit borta i över 2 dagar nu. Börjar bli riktigt orolig. Jag dööör om han inte kommer finnas hos mig mer. Bosse är som sagt min andra halva. Saknar han som tusan. Skulle någon råka se min misse så riiing. Han kan vara var som helst säkert. Älskar dig Boo.


Vilken Arom

Jaha idag har jag gått upp i ottan, kl 06.00. Började jobba 7 till 16. Men det gick la an. Förrutom att man skulle städa hela jäkla Mc Donalds, till och med toaletterna. Bajs. Sen så fick jag tömma läskdunkarna utomhus och det luktade inte sommar vill jag lova. Tänk dig läsk, kaffe milkshake m.m tillsammans som sen ligger och gottar sig i en vecka typ. Herregud vilken arom :P
Nu blir det myskväll med min fästman. Laga helstekt fläskfilé och sen kolla film och äta fett. Underbart!!

Puss Hej..Het som smält smör. haha

Nu ska jag börja blogga på riktigt!

Imed att jag sitter väldigt mycket vid datan så finns det ju en stor anledning till att blogga så det ska jag göra nu. Idag har jag jobbat en liten snutt och sen kom jag hem till min man som lagat mat åt mig :P Ikväll blir det grillning hos pappa och kolla lite på idol.

Men håll ögonen öppna så ska jag blogga som en galning. Eller ne, inte riktigt så =)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0