Bort med allt gammalt och in med nytt..

Då var städningen igång. Maria kom och avbröt mig lite med en kaffepause. Det behövdes :) Har verkligen slängt ut allt skräp som finns. Allting på balkongen typ. Satan i gatan vad de rötna blommorna luktade illa som stod i vatten med massa tidningspapper och lekarkulor. Bläää. Men nu är alla blommor slängda som var vissna så det får bli en tripp till blomsterlandet sen och köpa in lite nytt. Måste få det fint nu till kalaset på Fredag och så vill man ju inet åka iväg om här är stökigt. Bara att plocka upp allt från golvet och hänga in kläder tog en timma.

Blir en lunch med Malin om en stund och ska tvinga henna med till blomsterlandet. Kan behöva lite hjälp.

Jobba ytterligare ikväll men sen är jag ledig imon. Skönt.

Njut mina vänner i ett soligt väder, det varar inte länge så passa på att inhadla nya kläder!

Jobbelijobb

Sitter på jobbet och har rast nu. Äter en banan, nektarin och dricker vatten. Herregud så nyttigt alltså. Det är inte ofta det händer. Men nu blir det nyttigt framöver. Eller ja, på veckodagarna iaf :)

5 dagar kvar till Turkiaaaaa :D:D:D

Idag

har jag börjat dagen med möte på jobbet. Sen hämtade jag Lea hos sin farmor och då åkte vi ut till Emma och William. Emma gjorde jätte smarriga fofflor till oss. Så tror att jag ska skaffa mig ett sådant. Ett våffeljärn då alltså :P Det är rikitgt fint med lite glass och sylt.


Lea och William ritar för fullt. Förra veckans bild när dom var på besök hemma.


Nu har jag precis bakat kolakakor men dem blev nog inte så. Får se, var ett tag sen jag gjorde dom sist men det får bli som det blir. Imon blir det till att damma hela lägenheten och baka ltie hallongrottor tror jag. Ska ju ha kalas på fredag för jag fyller år då så ska bjuda på en herrans massa hembakat. :)

Snart dax för jobb....


Sofies födelsedag

Det var väldigt trevligt hemma hos Sofie i lördags. Hon blev glad för sin tidningsväska och brödet jag bakat till henne :) Så tack Soffan och Sandra för en lyckad kväll. Jag var ju inte där hela kvällen men jag hann komma 2 ggr iaf :P Här är kortet jag gjorde till henne. Det blev ganska fint.



Med en enkel tulipan

på den märkelse dan vi har den äran vi har den äran att gratulera, Sofie och Sandra.
Ikväll blir det fest hos grannarna för att fira Sofie och Sandra!




Böcker

Jag är helt slut. Sovit 4 timmar inatt typ för Lea har blivit förkyld igen. Så kan säga att jag är förstörd nu efter att Lea vaknade 7.20. Suk. Men sånt är livet.

Var på gekås igår i min ensamhet. Men det är faktiskt bra att vara själv för det går fort och så kan man gå vart man vill. Köpte en bok som jag ska läsa



Tror nog att den kan vara bra.

Såg även denna boken jag vill ha men den har jag önskat mig i present så den fick vänta



Är riktigt sugen på att läsa nu. Men jag får vänta tills kvällen :)

.....

Om ni undrar, så jobbar jag. Inte tid då med bloggning var dag!

Jag ska hitta dig en dag....

Kunde verkligen inte sluta läsa igår. Låg och läste denna boken till midnatt från kl 22 typ :P Den var så himla spännande att jag höll på att dö. Har kommit in i en läs period nu och "Jag ska hitta dig en dag" är svin bra. Ett bok tips till er som gillar att läsa. Ska läsa Levande begravd sen som jag hört ska vara jätte bra. Hade nästan glömt hur avslappnande och fantastiskt det var att läsa. Mmmm...

En bra bok kan göra dig glad, precis som rosor och choklad :)

Larssons köttfärssöppe


Den ser i för sig ganska äcklig ut men det var den inte. Super duper god :)


Så kan det gå

Får sluta tro att jag ska klara av allting alltid. Det gick inte så bra idag på jobbet så fick sluta vid 4 tiden och jag mådde inte bra alls. Nu är det väl lite bättre efter ett kilo nässprej så hoppas på att kunna stänga imon.

Tycker ni inte det är soppväder idag? Ska göra lite köttfärssoppa till familjen i det blåsiga vädret. Hösten är typ här så det kommer bli mycket soppor nu för tiden. Gott gott och absolut inte torrt :P

Det vårdas inte gott detta

Känner mig fortfarande sjuk. Men jag måste verkligen jobba. Måste försöka iaf. Jag kommer säkert dö av utmattning men det är värt ett försök. Får hoppas på att dom är snälla och omtänksamma på jobbet idag :P

Jobbar till 20.00 idag sen är det hem till morsan för att hämta Lea.

Nu blir det till att äta lite frukost och sen göra sig i ordning så man kan se ut som en människa igen.

Skriver mer sen, Trevlig dag för er som har män. Haha fan va dålig!


Kräk på väg.

Ännu ett matmys avklarat och det slutade precis som vanligt. Håller på å spy nu alltså. Är så satans mätt att allt sitter i halsen typ. Våra oxrulader blev ännu bättre än sist och Malins blåbärspaj satt inte fel den heller. Men som vanligt stoppar man i sig för mycket av det goda.

Tack mina vänner än en gång, måste nu tänka på min refräng och sång!

God natt

Mot Grannen!

Nu blir det snart matmys hos grannen. Tur att man har nära hem när man är sjuk. Får se hur detta ska gå för just nu mår jag piss. Men det finns ju tre andra flickor som får laga maten :) Dom får allt pyssla om mig.
Till efterrätt blir det blåbärspaj som Malin har skapat. Ser framemot den :P

Ha en kväll så underbar, mot Sofie Gröndahl vi far...


Piggelin

Det bästa man kan äta när man är sjuk är piggelin.
I för sig äter jag alltid piggelin men man känner sig
mycket fräschare i halsen efter en kall och god isglass.
Det gör susen. Bara ett tips ;)

Barnsligt gottigt !


Lördagsfest!

Vi hade lite fest i lördags och det var väldigt trevligt. Det var jag, Fredde, Moa, Andreas och Lise. Sen kom Sofie och Leo en sväng och Andreas kompis Lars kom en stund innan vi gick till krogen. Tyvärr så var krogen yttligare en miss. Sjukt tråkigt och ingen man kände typ. Så nej, inget för oss. Men vi hade iaf kul här hemma :)

Bilder från kvällen!








Kvällens middag!


Morbergs Oxrullader med pressad potatis!


Sjuk!!!

Det bara slog till igår. Fick så sjukt ont i halsen och sen hjälpte inte ens nässprejet. Men som jag sagt, att nu blir det min tur snart. Lea och Fredde har vart sjuka båda två så jag har bara gått och väntat på det.
Ikväll är det matmys och jag hoppas jag är bättre tills då. Det blir Morbergs oxrullader än en gång. Så vill inte missa det.

Skriver mer sen om helgen!

Gratulerar

Hjärtliga gratulationer till dig Marie min fina vän. Hoppas du får en underbar dag vilket du kommer få, för jag kommer ju till dig ikväll :P Det blir lite kalas hos Marris ikväll med en massa tjejer. Så där kommer jag befinna mig ikväll.


Upp och hoppa

Inte kul när Lea vaknade kl 07.15. Men jag slumrade om till typ 08.50 så fick lite mer sömn iaf. Nu är det frukost som gäller och nu är kylen äntligen full så det är bara att välja och vraka.
Lea fick på sig trosor idag igen så vi ber till gud att det inte kommer nått i soffan typ :P


Läggdax

Nu är jag äntligen klar med diskningen och putsningen av köket. Fick ett ryck innan efter vi vart och stor handlat och ätit pyttipanna. Det är mycket matlagning och bakning här hemma så det blir en jäkla massa disk men nu är det borta. Gick även ut med alla sopor vi hade och bara det känns betydligt skönare. Älskar att vakna upp till ett fräscht kök. Det är inte alla som är så hurtiga kl 22.00 :)

Imon är det min vän Maries födelsedag och det ska firas med lite kalas hemma hos henne. Det ska bli väldigt trevligt. Men innan dess ska jag hinna med att jobba och tvätta.

Nej nu är det fasen läggdax. Måste ju orka upp imon.

Ciao!

Pott träning.

Eller snarare toa träning. Lea går på toaletten ganska så ofta nu och får använda sina fina mumin trosor. Pottan existerar tyvärr inte längre sen jag tog fram barnringen man lägger på toaletten. Men vad gör det. Då kan jag ta bort den fula pottan. Nu går jag och väntar på att hon ska kissa eller bajsa på sig men än har inget skett. Längtar efter att slippa dessa jobbiga blöjor.

Nu ska vi åka till min mor och kolla igenom Nellies kläder och sen blir det dagis och jobb.

Bye

Lina och Gry

Det var inte så kul att vakna idag. Här är en rejäl disk hög, kläder överallt, leksaker utspritt lite varstans, ja ett bombnedslag helt enkelt. Lea ligger och sover nu så jag får väl röjja lite medan hon nanar. Tänk om någon skulle knacka på dörren nu typ. Hahah herregud vad jag hade skämts. Nej, nu överdriver jag som vanlig. Så farligt är det nog inte som jag tror.

Idag blir det till att åka ut till Tvååker. Vi ska hälsa på Lina och Gry som var år och dar sen känns det som. Barnen ska få leka lite, vi ska äta lite lunch ihop och ha det allmänt trevligt. Ska bli kul att se hur Lea reagerar på en som är totalt höggravid :P

Ska kanske hinna träffa min broder idag med. Han åker ju snart till Afganistan så får väl bjuda han på en matbit kanske idag!?!

Ha en trevlig tisdag!




Gamla bilder!


Söndagskväll

Mätt och belåten efter lite sheeperdspaj. Är sjukt trött efter jobbet och nu blir det bara att päsa ikväll igen. Imon väntar en hel dags jobb åter igen och sen är jag ledig på tisdag :) Lea är lite små sjuk så hoppas hon är okej till dagis imon.
Nu blir det pussel eller film vi får se vad det blir. Ska iaf dricka lite kaffe i vanlig ordning nu.

Ska visa er en bild från när Lea var mössmodell för Elin Neljes företag Varmogo. Gå in på Varmogo.se och kolla på Lea när hon är modell :)


Mina ben värker

Herre jösses amalia va skönt det är att vara hemma. Har jobbat hela dagen och är helt slut. Jag har så ont i benen att jag tror jag dör. Känns som världens växtvärk. Hoppas på att det går över nu när jag sitter i soffan och degar. Vi har nyss ätit kvällsmat och det blev lite korv med bröd. Korv från Årnäs som Fredde inhandla så det var rejäla korvar. Är mer för smala korvar. Men men.
Imon väntar en heldags jobb igen och ska ha följe med Jessie från jobbet som bor granne med mig typ.
Nu ska vi i familjen fika lite och sen blir det film.

Hej på er!

Ni kanske undrar varför denna bilden kom med. Jo det är för att jag börjar längta efter julen nu. Oooh vad jag längtar :)


Myshelg

Imon väntar jobb tidigt. Så det blir bara myskvällar hela helgen. Men det är inte fel det heller. Väntar på att min cheesecake ska tina lite så jag kan smaska på den nu lite efter kvällsmaten. Fredde har köpt två nya blue ray filmer som vi ska titta på i ikväll och imon.
Idag fyller min far 50 år så vi säger ett stort grattis till dig fader. Det ska ju firas med en resa till Turkiet snart som ska bli så underbart.

Nu kaffe och cheesecake :P
Go kväll!

Gottigheter...

Då var kvällen kommen och jag har äntligen slått mig ner i soffan med digestive och ost. Det blev en kycklinggryta till kvällsmat som blev oerhört god. Malin har vart här idag och det blev lite bal i eftermiddags. Små söta blåbärsmuffins som blev väldigt bra och goda. Känns lyxigt att fylla frysen med smaskigheter. Så det är bara att komma på fika :P

Ännu en ledig dag imon som kommer börjas med cheesecakebakning. Den andra Malin kommer hit och ska lära sig hur man gör Creme fraishe tårta (cheesecake). Får nog bjuda hit min mor på fika imon kanske då.

Nu blir det Green Zone med Matt Damon!


Gårdagen

Pappa fick då ett presentkort på cykelaffären vid kvantum igår. Han blev väl glad antar jag. Såhär såg mitt kort ut som jag gjorde :)




Det blev mycket snack om resan till Turkiet. Och så ska vi ju beställa en massa alkohol på dit och hem vägen. Svin billigt juh. Det kommer nog bli en fin resa.

Nu har jag lämnat Lea på dagis och jag ska nog tillbringa dagen med den andra Malin idag :P Jobbigt med två Malin Karlsson !
Får väl se vad vi ska hitta på.
Ikväll ska jag iaf laga något riktigt gott till min man. Och så ska jag nog hyra en film med. Överaskningsmys :P

Hej så länge!!!

Hej mina små fisar.

Ledig tre dagar nu och det känns skööönt. Har varit med Malin en sväng idag. Vi har bland annat fikat och pysslat lite. Sen har jag och Lea varit hos morsan och smakat på hennes nybakta surdegsbröd. Satan va gott. Så det ska jag prova att göra.
Väntar nu på min karl som kommer hem från jobbet snart förhoppningsvis för sen bär det av till pappa. Han fyller 50 på fredag så får fira han lite idag. Har gjort ett fint kort till han som ni ska få se. Lägger upp det sen. Det är faktiskt fint :P

Au revoir!


Ottan

Upp i ottan idag igen. Eller det är ju inte det egentligen men när man stänger så är det tidigt att gå upp vid 8 tiden och lämna Lea på dagis vid 9. Men har kommit på att det räcker med att gå upp 8.25 för Lea äter ändå ingen frukost när hon fått välling. Lite extra sömn iaf.
Idag ska jag på möte på jobbet sen ska jag vara med Malin lite grann. Efter det blir det tvättning.


Work

Sitter på jobbet och ska snart stämpla in igen. Chefen har köpt 4 tårtor som står i kylen och dom har vi bannemej smaksat på. Men nu är det slut på det. Hård träning som gäller framöver och så litte fett som möjligt ska ätas.
Imon ska jag spendera dagen med Palmen. Vi ska äta frukost ihop och sen en sväng till stan. Sen blir det till at tvätta och jobba stängning igen

Hej då!

Skönt!

Hemma från jobbet för en stund sen. Nellie sov här igår och det gick jätte bra. Dom har ju väldigt roligt ihop Lea och Nellie tills dom börjar slåss typ :P
Nu väntar jag på Fredde som är på kvantum och köper en sallad till mig. Han har även hyrt film som vi ska se. Flickan från ovan.
Imon börjar Fredde jobba igen och allt blir som vanligt. "Skönt". Har lagt på mig 2 kg typ så dom ska vi nog kunna ta bort. Så det blir inte så mycket donkenmat för mig inte :P

ha en skön söndags kväll!

Middag hos far

Då var man ledig i två dagar nu. Ska spendera helgen med middag hos pappa ikväll med Freddes föräldrar och med mamma, Per och Nellie. Det kommer nog bli väldigt trevligt. Men innan dess ska jag ut till Skällinge och fota Marianne, Kim och Vira. Synd att det är så taskigt väder bara.
Imon kommer Nellie hit och ska sova över. Mamma och Per ska på Kent. Får se vad vi ska hitta på för skoj.


Rolfstorp idag.

Idag har jag och Lea varit hos Emma och William. Vi har ätit smaskiga plättar och barnen har lekt som bare den. Det är kul när dom kan ha så roligt tillsammans.
När vi ändå var ute i Rolfstorp så passade vi på att åka en sväng om Pappa och Maggan. Drack lite kaffe och åt glass. Plockade en del vinbär med som Lea äääälskar.
Nu är jag färdig sminkad och redo för jobb. Börjar 16.30. Hoppas på en lugn kväll.

//L.L

första jobbdagen

hemma igen efter en dag på jobbet. gick fint förutom fötterna som värkte. har ju inte haft på mig jobbarskorna på 4 veckor så det kändes :P men det var kul att komma tillbaka. imon och på torsdag väntar stängningar. sen ledig två dagar och då blir det fullt upp.

Trevlig kväll.

I´m back

Nu är mina 4 veckors semester slut.
Och idag böjar jag jobba igen :)
Känns ypperligt trevligt. Jobbar
12-19 idag och det är en fin tid
att börja med.


Fredrikshavn

Inte bloggat på några dagar nu men tänkte börja nu med att berätta om resan i Fredrikshamn.

Vi gick ju upp halv 5 på morgonen och jag och Fredde somnade väldigt sent. Typ 1-2 på natten. Ja så vi var satans sega. Men när vi väl kom på båten och så där på började man piggna till lite.


Frukost


Sjukt blåsigt ute på däck


Slush drickor för våra illamående!

Vi kom typ till Fredrikshamn vid 9 tiden. Vi strosande runt lite sen gick vi till badhotellet the reef. Det var bara Fredde och Hampus som badade för vi hade tänkt att shoppa hela dagen men så blev det inte. Väldigt massa skit affärer, typ tantkläder eller hur man ska förklara. The reef var tydligen ganska överskattat om man hade kollat på internet. Men staden var mysig men överskattad vill jag säga.



Vi fick shoppat lite grann men vi var helt slut hela tiden. Jag och Rebecca höll typ på att somna överallt för vi var så himla trötta. Förstod då att vi hade bokat båt alldeles för tidigt och alldeles för sent. Vi åkte hem kl 20. Då var vi glada. Att äntligen få komma hem. Men vi hade det väl mysigt nästan hela tiden. Maten var jätte god och vi har skrattat otroligt mycket men, nästa gång blir det köpenhamn istället. Fredrikshamn var inte våran grej alltså.


Spelade även biljard på resturangen. Eller ja, Fredde och Hampus gjorde. Jag och Rebecca sov typ :P


Väntar på båten!


Leas Brunis hon fick av Hampus :P


Röd pölse korv var ett måste. Enligt Fredde iaf. Han åt nog 4 st på hela dagen.


Åh va gott med chips.



Det var det det. Nu lägger vi det bakom oss och ser framemot första veckan på jobbet efter 4 veckor semester. Ska bli skit kul. Hörs sen.........


RSS 2.0